Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Calma7
    replied
    FA Cup mäng Oxford Unitedi vastu Turner väravas ja Hein pingil.

Väga kahju, sest see oli ilmselt Heina ainuke lootus sellel hooajal veel mänguaega saada.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Lets face it, viga Gabrieli vastu nurgalöögi ajal oleks pidanud 100% penalti olema, MMil oleks kindlasti olnud. Käsi ... oli fifty-sixty, pigem oli, ei tea miks VARi kohtunikud kummaski olukorras teisti leidsid. Mis teha, see oli pigem ikkagi kaotatud 2 punkti meie poolt vaadatuna. Loodame, et järgmine mäng juusturuumiga peldikupotis meid seda enamgi veel kahetsema ei pane.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    vb missisin siis, aga ei näinud ühtegi viga kastis see arsenali mäng. ma 10 minti käisin eemal ka muidugi..
    Selle eest ju antigi 10, et sa 10 eemal olid.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    vb missisin siis, aga ei näinud ühtegi viga kastis see arsenali mäng. ma 10 minti käisin eemal ka muidugi..

Leave a comment:

• TSA
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Oot 10 lisaminti, sest MMil ka? Liiga võiks ikka ühist joont hoida.
    Messi mmi pendlad olid vari eksimused, ehk hästi tehtud, et ei antud...
    ​​​​​xG jäi vist 1:1 kui ei eksi. Liimist oli rünne lahti lihtsalt, jesus oli puudu kahjuks.
    ​​​
    sellega olen küll nõus, et liigas võiks hoida ühist joont kohtunike pädevuse osas. Mis puudutab Messi MMi pendlaid siis ma ei mõista sind, kui on viga kastis siis on pen. See pen pole mingi rariteet nagu see inglismaa liiga tahab seda kujutada.

MMi lisaaja suhtes oligi positiivne, et kadus ära väikestviisi ajavenitamine kuna kohtunikud panid julmalt aega juurde. Vaatame mis juttu räägid 1.aprill.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Oot 10 lisaminti, sest MMil ka? Liiga võiks ikka ühist joont hoida.
    Messi mmi pendlad olid vari eksimused, ehk hästi tehtud, et ei antud...
    ​​​​​xG jäi vist 1:1 kui ei eksi. Liimist oli rünne lahti lihtsalt, jesus oli puudu kahjuks.
    ​​​

Leave a comment:

• TSA
    replied
    Algselt postitas -21- Vaata postitust

Mingit kohtunikku jauru ma ei viitsi käima panna.
    Võiks siiski sellise kaaluga mängule FA määrata natuke kõrgema tasemega paari kui seda eile oli väljakukohtunik ja VAR. VAR taga istunud Attwell on varem silma paistnud eksimustega ja 2012 sai demotion-i liigast.

Väga raske on tulle MM vile pealt siia konteksti nagu. Eile saanuks MM-il Messi x3 penaltit ja üleaega oleks pandud +10min. Kahju, et inglismaa kohtunikud MM-i ei vaadanud, ei õppinud.

Mängust ise. Newcastle mängis viigi peale ja see neil õnnestus, congrats. Suht selline Atletico-Stoke united. Eddie Howe on kvaliteet treener. Arsenal mängis tegelt OK. Ode tundus veits läbi olevat seal 60+ ja meie vaatest see oligi selline raske 1-0 mäng healjuhul aga Pope ütles...EI! Üldjoontes ette heita midagi ei saa kui ainult seda, et kahjuks kohtunike brigaad oli amatöör!

Leave a comment:

• -21-
    replied
    No nii, õppematerjali igal suunal tänasest mängust. Tuleb kiita Eddie Howe'd ja kogu njuuka tiimi, kes mängib oma tugevusele. Vormis liiga liidrile nõnda oma mänguplaan peale suruda teebki vahe Steve Brucedega. Arsenali noorus mängib muidugi selle jaoks kõik trumbid kätte, aga iga teismeline, kes on huvitatud professionaalsest jalgpallist võiks vaadata, kuidas Almiron ja Joelinton meeskondliku heaolu jaoks tagasi töötavad. Saka ja Martinelli esimene poolaeg olid nagu Auba ja Pepe poolteist hooaega tagasi. Kui njuukal just plaani PSGstuda pole, siis soovin neile edu ja tuleb tänada hea andmise ja õppetundide eest kogu satsile. Midagi katki pole, meeskond ei mänginud halvasti vaid vastane oli taktikaliselt suurepärane ja kodutöö ära teinud. Meistri kvaliteediga tiimid võtavad ka sellise iseloomuga mängudes kolm punkti, aga järelikult pole veel äige aeg ja normaalse arengukava mõistes on see väga okei, et täna puudu jäi.

Mingit kohtunikku jauru ma ei viitsi käima panna.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Calma7 Vaata postitust
    Kas tiitlivõidu puhul saab Hein ka medali? Ühtegi mängu ta liigas see hooaeg ilmselt enda nimele ei saa, aga samas on ikkagi ju osa esindusmeeskonnast.
    40 medalit jagatakse välja – kindlalt saavad kõik mängijad, kel vähemalt 5 mängu kirjas, teised medalisaajad valib klubi ise (mitte ainult mängijate hulgast).

arvaks, et kõigile esindustiimi mängijatele antakse siiski.

Leave a comment:

• Calma7
    replied
    Kas tiitlivõidu puhul saab Hein ka medali? Ühtegi mängu ta liigas see hooaeg ilmselt enda nimele ei saa, aga samas on ikkagi ju osa esindusmeeskonnast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas -21- Vaata postitust
    Ära hakkab see Casemiro jutt väsitama kui kõik Parteyst mööda vaatavad, kes seni oma positsioonil absoluutne liiga parim on olnud. Suur võit minu jaoks, Brightoni vastu massive respect. Järgmised mängud ei saa lihtsamad olema. We keep going.
    Mõlemad on imelised olnud, aga nad ka tiba teistsuguse ülesandega mängijad ja formatsioonid ka veidi erinevad.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Arsenal teeb Lesterit?

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Ära hakkab see Casemiro jutt väsitama kui kõik Parteyst mööda vaatavad, kes seni oma positsioonil absoluutne liiga parim on olnud. Suur võit minu jaoks, Brightoni vastu massive respect. Järgmised mängud ei saa lihtsamad olema. We keep going.

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    Palju õnne tiitli puhul!

No peab proovima seda jinxi värki* kuigi parem teie kui jälle Shitty

Leave a comment:

• TSA
    replied
    2022 saadetakse ära Top of the Table +7 punktise eduga. Fantastiline töö kogu meeskonnalt eesotas treeneriga.

Head vana lôppu kôigile!

Leave a comment:

Working...
X