Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Arteta case näitab, et ära et kui sul on vaja meeskonnas teha clear-out ja suur rebuild, peab aega andma ja uskuma. Mädad õunad ja egod tuleb välja visata ja küll tulema hakkab. Täna võib pigem julgelt bet'ida, et sel hooajal tuleb lausa tiitel. Jaksu siis lõpuni välja! Isu sellel satsil on 2-3x suurem kui City pundil.
Leave a comment:
-
Et oleks ühine suur õlg mille peal nutta, kui hooaja lõpuks Haaland lööb 55 väravat ja Arsenal lõpetab viiendana vmsAlgselt postitas plastic Vaata postitustMehed 18. mängupäeval liidrid üle 20 aasta ja juba discordi servereid, fännklubisid loomas... Taltsutame ikka neid hobeseid palun
Leave a comment:
-
Mehed 18. mängupäeval liidrid üle 20 aasta ja juba discordi servereid, fännklubisid loomas... Taltsutame ikka neid hobeseid palun
Leave a comment:
-
Mõtlesin just sama, nähes seda suurt seina fänniklubide lippe täis - Leedu ja Läti olid kohe näha ja meil mittemidagi. Kahjuks selline fänniklubide kõrgaeg on võib olla läbi ühiskonnas ja kui praeguseks juba pole tehtud, siis ei ole kindel kas keegi viitsiks vedada aga ... tee Discord kasvõi alguseks ära
Leave a comment:
-
Ega ei peagi otseselt ametlik fännklubi olema. Aga mingi discordi server vms, kus saaks "koos" mänge jälgida ja klubi igapäevast elu arutada jmsAlgselt postitas mcnamara Vaata postitust
Mis rõõmu see ametlik fännklubi pakub. Arse fänne on Eestis päris palju ja olen ise pubis kogenud, et mõned neist kohe hirmus tulihingelised.
Leave a comment:
-
Mis rõõmu see ametlik fännklubi pakub. Arse fänne on Eestis päris palju ja olen ise pubis kogenud, et mõned neist kohe hirmus tulihingelised.Algselt postitas Poldma Vaata postitust
Ma saan sellest aru jah. Selle pärast küsingi, et palju Eestis fänne on ja miks kõik vaikselt omaette vaatavad, kui naaberriikides on ametlikud fännklubid.
Leave a comment:
-
Ma saan sellest aru jah. Selle pärast küsingi, et palju Eestis fänne on ja miks kõik vaikselt omaette vaatavad, kui naaberriikides on ametlikud fännklubid.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
sest Eestis on küll arse fänne, aga mitte fännklubi ega selle logo
Leave a comment:
-
sest Eestis on küll arse fänne, aga mitte fännklubi ega selle logoAlgselt postitas Poldma Vaata postitustKas keegi oskab öelda ballpark numbri, palju Eestis üldse Arsenali fänne on? Emiratesi seina peale pannakse erinevate fänniklubide logodega pilt ja kõik naaberriigid on esindatud, aga Eestit ei kuskil
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab öelda ballpark numbri, palju Eestis üldse Arsenali fänne on? Emiratesi seina peale pannakse erinevate fänniklubide logodega pilt ja kõik naaberriigid on esindatud, aga Eestit ei kuskil
Leave a comment:
-
FA Cup mäng Oxford Unitedi vastu Turner väravas ja Hein pingil.
Väga kahju, sest see oli ilmselt Heina ainuke lootus sellel hooajal veel mänguaega saada.
Leave a comment:
-
Lets face it, viga Gabrieli vastu nurgalöögi ajal oleks pidanud 100% penalti olema, MMil oleks kindlasti olnud. Käsi ... oli fifty-sixty, pigem oli, ei tea miks VARi kohtunikud kummaski olukorras teisti leidsid. Mis teha, see oli pigem ikkagi kaotatud 2 punkti meie poolt vaadatuna. Loodame, et järgmine mäng juusturuumiga peldikupotis meid seda enamgi veel kahetsema ei pane.
Leave a comment:
-
Selle eest ju antigi 10, et sa 10 eemal olid.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustvb missisin siis, aga ei näinud ühtegi viga kastis see arsenali mäng. ma 10 minti käisin eemal ka muidugi..
Leave a comment:
-
vb missisin siis, aga ei näinud ühtegi viga kastis see arsenali mäng. ma 10 minti käisin eemal ka muidugi..
Leave a comment:
-
sellega olen küll nõus, et liigas võiks hoida ühist joont kohtunike pädevuse osas. Mis puudutab Messi MMi pendlaid siis ma ei mõista sind, kui on viga kastis siis on pen. See pen pole mingi rariteet nagu see inglismaa liiga tahab seda kujutada.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOot 10 lisaminti, sest MMil ka? Liiga võiks ikka ühist joont hoida.
Messi mmi pendlad olid vari eksimused, ehk hästi tehtud, et ei antud...
xG jäi vist 1:1 kui ei eksi. Liimist oli rünne lahti lihtsalt, jesus oli puudu kahjuks.
MMi lisaaja suhtes oligi positiivne, et kadus ära väikestviisi ajavenitamine kuna kohtunikud panid julmalt aega juurde. Vaatame mis juttu räägid 1.aprill.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: