Shearer oli ikka samuti klassikaline niggling-****. Tema pühaduse tase oli muidugi veel tsipa teisest mastist, kui monsenjöör Henry'l.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustIvan Campo on ka armas.
Kommentaar
-
Klassikaline ****, selles mõttes van Persie kunagise dive'iga erinevus selles et Rosciski õnneks jättis ta oma jala ca. 10 cm tahapoole.
Ah jaa, see ka. Kes nurises, et ma Lehm*nni saksa tärnideks kutsusin.Absoluutne klassika 1 (ühest) mängust...
http://www.youtube.com/watch?v=x5KbB...related&search="The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKlassikaline ****, selles mõttes van Persie kunagise dive'iga erinevus selles et Rosciski õnneks jättis ta oma jala ca. 10 cm tahapoole.
Ah jaa, see ka. Kes nurises, et ma Lehm*nni saksa tärnideks kutsusin.Absoluutne klassika 1 (ühest) mängust...
http://www.youtube.com/watch?v=x5KbB...related&search=
Ahjaa, kui juba klassikast rääkida, siis Lawro kommentaar Campo tegevusele oli lahe: "You gotta try, haven´t you"Supplies!
Kommentaar
-
Vello, sa avasid mu silmad. Ilma sinuta jäänuksid kõik need Lehmanni alatused kindlasti tähelepanuta.
Pea samaväärne olnuks postitada nt Madridi teemasse pilte Zidanest. Stiilis - näe vaadake mees on kiilakas ... oot-oot mul on üks jõle hea pilt veel, ei ole juukseid noh!!
Ons keegi Arsenali toetajatest Jensi idiootsusi õigustanud? Ise ka ei poolda seda (jättes välja huumorifaktori), arsenalivastasena on sinu viha ilmselt suuremgi. Aga seni kuni ta teeb supertõrjeid ja lapib kaitse pläkke ning tolamängimine on teisejärguline, mind see oluliselt ei häiri. Tundub õigustusena jah? Pigem on see paratamatus. Mida kanni ma saan teha, et väravavaht selline on, klubiline eelistus sellest ei muutu. Hea, et ta veel poolele väljakule oma vennale molli kütma ei lähe, nagu keegi kaasfoorumlane millalgi Jensi Dortmundi aegu meenutas.
Aga see, et sa siin korduvalt ilkumas käid on lihtsalt nõme.
Kommentaar
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Haa-haa, kas see oli eelmine hooaeg? Kui tähistasite 4-t kohta kui karikavõitu. Are you watchging, are you watching, me oleme neljandad... Nõrk näide. Proovi uuesti."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustPalun südamest vabandust oleg (või toivo). Valentinipäeval siis sulle palun:
http://www.youtube.com/watch?v=bS5g3IwXU80
Ja südamest vabandada pole vaja. Lihtsalt võiks aru saada kui puine see Londonisisese rivaliteedi pidev raiumine on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustToivoOlegSõnajalg, ära pahanda, minu meelest on Vello666 nunnu, ilma temata oleks antud teema niisama Arsenali ülistamine ja pimesi kiitmine. No umbes nagu Pooli teema ilma Smuti kommentaarideta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar