Algselt postitas dreyd
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJust nii. See vend on haige ikka. 5dal korral saab lõpuks punase
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOlen täitsa nõus ,et Aafriklastel pole ajusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustÄra üldista. Ajumaht pole tingitud rassist ega sünnikohast.
Kommentaar
-
-
Kes paneb õlle selle peale, et Arsenal kaotab Milanile kolmapäeval?
Teeme avaliku bettingu. Kõik kes 24h jooksul siin teemas arvamust avaldavad ja võidavad, saavad kuu jooksul Hellas Hundis ühe õlle. Ja kui nõnna ei lähe, siis joon mina muidugi vastaspoole kulul. Eks?
Esimene on devil, ma oletan.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas pedromeeskonna kapten Gallas lööb peale olukorda Nanit jalaga ja pärast on veel jultumust seal midagi pobiseda. Õige kapteni käitumine see pole. Loodan, et FA määrab talle ikka karistuse. Sellised teod muudavad suhtumist Arsenali. Meeskond mängib tõesti enneolematut jalgpalli(v.a. täna), aga käitumine annab soovida. Sümpaatne mängustiil, aga ebasümpaatne käitumine mängijate poolt. Loodan, et Arsene loeb meestele sõnad peale ikka. Niigi vähe mängijaid hetkel- ei saa punaseid kaarte lubada enam.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustare we tottenham in disguise?!"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Vaatasin ka täna mängu ja peab ütlema et Arsenal oli ikka väga hale....skoor skooriks aga ka mängupilt iseenesest oli masendav....selline tippklubi nagu arsenal ei tohiks lubada endale selliseid ärakukkumisi nagu 0 - 4 või siis 1 - 5. ausaltöeldes ma õieti ei mäletagi,millal viimati manchester oleks kaotanud nelja väravaga...see aasta kohe kindlasti mitte(suurim vist coventryle allajäämine kahe väravaga).Ja kogu see jutt et arsenalil on palju vigastusi ja ma ei tea sada häda veel....see on ikka täielik bullshit...hargreaves,tevez,ronaldo,neville,silves tre,giggs - ka nemad jäid karikamängust eemale....ja muidugi.....mu lemmik - fa cup pole arsenali jaoks oluline....kui see nende jaoks üldse oluline pole,siis miks üldse ennast vaevata(pannud reservid mängima manu vastu...kõik teie vigased ja pooletoobised oleksid puhata saanud).
ja kui nyyd rääkida sellest gallase jalahoobist,siis tõenäoliselt 2 - 3 mängu bänni ta ka saab...tore oleks see igati,sest siis saab Senderos platsile....ja oi kuidas gunnerite tagala hakkab lekkima.Usun et ka eboue ei piirdu 1 eemalejäämisega.
nii et halage edasi arsenali fännid....2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust...tore oleks see igati,sest siis saab Senderos platsile....ja oi kuidas gunnerite tagala hakkab lekkima...
hakkab lekkima?
hoopis kui sagna ja clichy tagasi on, siis lapitakse just leke kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustnii et halage edasi arsenali fännid....
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsoovitaks põhimõtteliselt diilerit vahetada - ma pole küll ühtegi halavat ja vabandavat arsenali toetajat näinud.
Eesti ja välismaised jalgpalliuudised, tulemused ja statistika, pildid ning videod, meelelahutuslikud ja arvamusartiklid, foorum ja kommentaarid.
Tuleb välja, et FA Cup pole üleüldse tähtiski ja nüüd tulevad CL'i ja liiga võidud ära.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar