320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Nii imeliselt alustanud mees naaseb peagi : Rängast luumurrust paranenud Eduardo on valmis väljakule naasma>>
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKellegil mõnda normaalset streami on jagada?
Edit: Mingisuguse kehvakese leitsin aga mis juhtus Nasriga ,et ta välja võeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustmillega vaene Eboue siis kodufännide pahameele ära teenis?
Kommentaar
-
Tänane vilekoor Ebouele oli üks põhjusi miks mu sümpaatia Hispaania klubijalgpalli vastu on viimastel aastatel kahanenud. On asja eest vilistamist ja siis on tänane. Veel üks ebakindel mängija on viimane asi mida klubil vaja läheb, eriti arvestades selle hooaja vigastuseõnne.
Mäng oli kusjuures täiesti tip-top, ebaõnn et kapral Adebayori värav ainukeseks jäi. Lõpuminutid olid muidugi hullemad kui mängus Spursi vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustTänane vilekoor Ebouele oli üks põhjusi miks mu sümpaatia Hispaania klubijalgpalli vastu on viimastel aastatel kahanenud.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmis moodi see vilekoor Ebouele siis on seotud Hispaania klubijalgpalliga?
Sarnane mängijate väljavilistamine jäi mulle Barcat pidevalt jälgides üsna tihti silma. Kui Ebouele suunatud vilekoori annab ka õigustada, pole ta ju kunagi mingi fännilemmik olnud, siis Hispaanias võis Eto'o olla hooaja algul täielik kunn, aga kuu-pooleteisese niru vormiga sai sellise vihkamise osaliseks nagu jooksnuks tüüp Reali särgis platsile. Endale käis eriti vastu see, kuidas Kluiverti ja Dinhoga käituti, aga see selleks.
Muidugi erineb Premi ja La Liga publik kasvõi temperamendi ja fännikultuuri osalt ning lõppude-lõpuks on piletiostjal õigus oma pahameel välja elada. Lihtsalt nädalavahetusel tundus see ülekohtune ja Nou Campil või Bernabeul kohtab seda ülekohust veel tihedamini. Samas oli sea pea viskamine Figole aastaid tagasi väga südantsoojendav, aga see juba teine teema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar