Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Siin on vahe sees, sest viga boatengi vastu oli reaalne, aga mis oleks juhtunud pärast Arsenali väravat teab ainult kõigevägevamAlgselt postitas SleepWalking Vaata postitustnii ma su oleksi peale teiste sõnadega ütlesin jah.
Kommentaar
-
Tohohh. Adebayori värav oli reaalne, Aliadiere suluseis oli reaalne. Kas pärast Ade värava lugemist oleks boro värava löönud ja eboue boatengile vea teinud teab ainult kõigevägevam. Aga nende oleksite üle võibki arutama jääda. Järgmine mäng tuleb kõigi ootuste järgi parem, kuna see on tõsiselt must-win(samas birmingham, villa, wigan ja middlesbrough olid kah "must-win" ja nende mängude tulemused ei ole just kõige kirkamadAlgselt postitas Cule Vaata postitustSiin on vahe sees, sest viga boatengi vastu oli reaalne, aga mis oleks juhtunud pärast Arsenali väravat teab ainult kõigevägevam
)
Kommentaar
-
Ma vaatan puhtalt sinu jutu absoluutse ümberlükkamise kinnituseks Chelsea-Arsenali mängu ka ära. Aga ma nii õel pole nagu mõned, loodan, et Arsenal saab 1 punkti. Ja Wenger rääkis, et mehed on tagasi parimas vormis ning langusest üle saanud, see mees peaks ju teadma, mida räägib, aga eks peagi saa näha.Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustManu saab kotti ja Arsenal võidab suht kindlalt.
Kommentaar
-
Mäng oli huvitav ja hoogne, aga kahjuks ei suuda meie keskkaitse koralikult mängida ja nii need väravad tulevad. Almunia oli selgelt Arsenali parim mängija. Meie värava lõi Sagna nurgalöögist peaga allanurka. Chelsea mõlemad väravad lõi Drobga. Vahe Manuga on nüüd 6 punkti ja Chelsea läks meist nüüd ühe punktiga mööda. Loodetavasti suudame võita järgmised mängud ja tulla Inglismaa meistriks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar