Algselt postitas AaviK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Cesc on kaptenina ainuõige valik. Oma väljaütlemistes meediale ja platsil käitumises on ta seda rolli mitteformaalselt juba mõnda aega täitnud.
Väravavaht kaptenisse mul erilist usku pole. Meeskonna ründefaasist jääb ta eemale ning standardolukordades oleks kaitse orgunn nagunii nende teha. Ainult vanuse tõttu kaptenipaela Almuniale anda oleks mõttetu.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustCesc on kaptenina ainuõige valik. Oma väljaütlemistes meediale ja platsil käitumises on ta seda rolli mitteformaalselt juba mõnda aega täitnud.
Väravavaht kaptenisse mul erilist usku pole. Meeskonna ründefaasist jääb ta eemale ning standardolukordades oleks kaitse orgunn nagunii nende teha. Ainult vanuse tõttu kaptenipaela Almuniale anda oleks mõttetu.
Oli nurgalöögis mängijad nagu peata kanad , kui Almunia neid juhendas või näiteks käratas isegi Diablye vahepeal , et ta üle ei mängiks , sp mu eeldus Almunia koha pealt .
Aga mis ses ikka , Cesc on ja Cesc jääb
Kommentaar
-
Sa mu postitust lugesid ka üldse?
See nurgalöögi ajal käratamine ja juhendamine on ja jääb Almunia ülesandeks, olgu ta kapten või mitte. Selle alusel kapteniks teha on aga jama, sest väravavaht, kes karistusalas oma kaitset adekvaatselt ja ka häälekalt ei suuda ohjeldada on lihtsalt sitt.
PS. Kogemusest rääkides - Fabregas on klubi eest mänginud 149 mängu + koondise eest ligi 40, Almunial 54 kohtumist Arsenali särgis. Almunial on mängijakarjäär küll pikem, aga mängukogemus on Cescil oma 21 aasta kohta ikka ülimalt korralik. Muideks peaks ta olema klubi ajaloos üks nooremaid kapteneid. Sama vanusenumbri juures, kuid päevi nooremalt sai kapteni ülesanded endale Tony Adams, võibolla oled kuulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustSa mu postitust lugesid ka üldse?
See nurgalöögi ajal käratamine ja juhendamine on ja jääb Almunia ülesandeks, olgu ta kapten või mitte. Selle alusel kapteniks teha on aga jama, sest väravavaht, kes karistusalas oma kaitset adekvaatselt ja ka häälekalt ei suuda ohjeldada on lihtsalt sitt.
PS. Kogemusest rääkides - Fabregas on klubi eest mänginud 149 mängu + koondise eest ligi 40, Almunial 54 kohtumist Arsenali särgis. Almunial on mängijakarjäär küll pikem, aga mängukogemus on Cescil oma 21 aasta kohta ikka ülimalt korralik. Muideks peaks ta olema klubi ajaloos üks nooremaid kapteneid. Sama vanusenumbri juures, kuid päevi nooremalt sai kapteni ülesanded endale Tony Adams, võibolla oled kuulnud.
Ah ma ei viitsi vaielda ka , igaüks näeb omamoodi asju ütleks nii .
Ja Adamsist tean
Loodame siis positiivset tulemust homme Kiievi vastu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustChelsea pühapäeval Stanford Bridgil.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSaan aru, et sa ei austa meie klubi, aga staadioni nime võiksid intelligentsist ikkagi õigesti kirjutada
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustSaan aru, et sa ei austa eesti keele grammatikat, aga intelligentsist võiksid lause lõppu ikkagi punkti panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas mikk Vaata postitustKas Cesc pandi kapteniks samal põhjusel nagu kunagi Henry? Et jääks Arsenali kauemaks?
149 mängu vist PRL?
Kommentaar
-
Algselt postitas mikk Vaata postitustKas Cesc pandi kapteniks samal põhjusel nagu kunagi Henry? Et jääks Arsenali kauemaks?
kumbagi ei pandud selle pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSaan aru, et sa ei austa meie klubi, aga staadioni nime võiksid intelligentsist ikkagi õigesti kirjutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar