Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Loodetavasti teeb Wenger omad järeldused ja teeb varsti mõned vahetused. Palli küll hoitakse, aga teravusi kuidagi väga vähe. Vedas ka et pennut ei antud poolaja lõpus. Denilson on ka väga rabe täna.
Polnud mingi vedamine see pennu, Clichy ei puutunudki teda, kui kordust nägid?
Igastahes, sööt on kena aga olukordi ei tule? Roma vajus ka noo päris alla ikka... Eduardot oleks vaja ning Walcotti, teravamad ehk?
Sa Prantsusmaa austajana tead ikka jube hästi, mida nende legendaarseim mängija räägib. või oota.
Mis see siia puutub? Ma pigem tuletaks meelde viimast EM-i, kus Itaalia koondis sõna otseses mõttes Hispaania vastu 120 minutit mängu tappis.
Aga noh pole mõtet siin vaielda, SW kustutab nagunii mõtetu läbu ära.
Mis see siita puutub? Ma pigem tuletaks meelde viimast EM-i, kus Itaalia koondis sõna otseses mõttes Hispaania vastu 120 minutit mängu tappis.
Aga noh pole mõtet siin vaielda, SW kustutab nagunii mõtetu läbu ära.
Nonii. Tore divari tasemel madistamine... Kollased särgid tegid kõik, et mängu kaotada, aga kahjuks oli sel õhtul väljakul üks veelgi masendavam meeskond...
hehhe vucinici penalt oli ikka jõle lahe kook;D ja eduardole oli kui näkku kirjutatud et eksib,arvan kõik kes mängu nägid ytlesid:see mees eksib...aga hea et see asi niigi veel läks
no mis kuradi paigutust see värk näitab? Eboue ei ole elu sees seal keskel, ning lisaks Bendtner vasakul?
Aga võta näpust. Kaks sõna: Bendtner vasakääreks! Vähemalt ei saa väravavõimalusi tuksi keerata nii palju. Üldse oli kummaline õhtu, kui isegi Arsene "I did not zee zi inzident" Wenger tunnistas, et Motta kukkumise eest võinuks heal juhul isegi penalti anda.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar