Kahju ,et Bendtneri väravat ei loetud, mis tundus mitte suluseis olevat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikasBendtner oli selges sulus. Fabregasele oleks võinud ka lõpus kaardi ära anda. Puts küll. Arse shavin on munn.Algselt postitas OOOOONo see on ebareaalne kui palju vedada võib! 2 korda löödi pall joonelt!!! Nurgalöögid 12-0 No mida veel????
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEga sinna keskkaitsesse pole enam kedagi ju panna ja ma arvan ,et Silvestre saab tähtsates mängudes hakkama.Algselt postitas Mask Vaata postitustEga sellise kaitsega peabki õnne olema, kus mängib Tweety.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Esimesed 3 Arse väravat tulid ka selgetest kaitse vigadest. Vastavalt Macherano, Arbeloa ja Aurelio
Edit:
Algselt postitas Shermann Vaata postitusttegelt te võiks seenele sõita
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEga sellise kaitsega peabki õnne olema, kus mängib Tweety. Sagna oli ka täna ikka väga kehv ja minu mäletamistmööda tulid just kaks väravat tema süü läbi.
Algus oli jube, aga lõpuks läks asi paremaks. Denilson välja ja Walcott sisse tõi edu. 4-4 hmm. 2 väravat meil siis ei loetud ka. Kui Arshavin 4. värava lõi siis oli tunne et 3 punni tuleb, aga võta näpust. Yossi lõi ikka tagasi.
Kusjuures Yossi viskas pinda täna. Tõesti mees mängib hästi, aga absoluutselt ühegi vilega ei olnud ta rahul! Ükskõik kumbapidi läks ikka oli tema jaoks valesti, isegi siis kui tüüp ise kukkus Arsenali karistusala lähedal, kuna kaotas tasakaalu, ja vilistati tema kasuks oli midagi tema jaoks valesti. Õnneks Xabi Alonso aus poiss lõi palli kõrgele fännidele.
Igaljuhul kahju. Lootsin võitu nõrgema üle ikka, aga kahjuks jäi tulemata.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustKui ma oleks Wenger, vallandaks ma terve Arsenali kaitseliini, või kui päevakajaline olla, siis kostitaks neid koondamisteadetega...Gibbs jääks ehk osalisele tööajale katseajaga...
Aga Arshavin tähendab äri...
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnothing personal, tahtsin lihtsalt kontrollida, kas mäletan õigesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustEsimesed 3 Arse väravat tulid ka selgetest kaitse vigadest. Vastavalt Macherano, Arbeloa ja Aurelio
Edit:
Väidad et Arsenal vääris punkti?
Pole veel kuulnud, et pealelöökide arvu ja nurgalöökide järgi punkte jagatakse, mingi uuema kooli trend?
Fakt on aga hoopis see, et liverpool suutis mängu lõpus kaks korda kaotusseisust välja tulla, seega päeva lõpuks peaksite te rahul olema ka 1 punktiga, mitte mõtlema siin välja võrrandeid nurgalöökide ja pealelöökidega mille alusel saaks lahendisse õiglase arvu tabelipunkte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar