Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
-
Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
kuna mul õnnestus viimast poolt tundi mängust näha, siis sattusin segadusse, et mis valemiga barca need väravad lõi - omati päris korralikult.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ulme. See oli nagu Rocky. Kõigepealt lasti end üksteist raundi täiesti tümaks tampida ja siis lõigati kaheteistkümnendas paistes silmad lahti ja võeti paari kiire sirgega tehniline nokaut ära. (Sest Barca jaoks sellise mängu mitte-võitmine küll midagi muud ei ole.) Ulme.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
ei, mulle üldjoontes ei meeldi sellised poolkõvad penaltid. väljendasin pettumust ka manu teemas mingi aeg kui valencia olematu penalti teenis.Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
Punane, ilmselgelt ei olnud. Penalti? SEE OLI NII KURADI KINDEL PENALTI, et mõttetu on selle üle üldse vaieldaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar