320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas erxx Vaata postitust
    Cesci süüdistajad ongi tondid.
    +1

    Kuigi, ma ütlen et see käega kastis hääletamine spursi mängus ja ikka ja jälle korduv hamstring on viimasel ajal sümpaatiat ja usku kõvasti vähendanud tema puhul. Ei saa öelda, et ta mängiks kehvasti, ta mängib piisavalt rahuldavalt ning vähesed olukorrad mis tekivad on tihti tema algatatud. Pigem on probleem ülejäänud seltskonna jõuetuses ja tegutsemistahte puudumises. Ma ei tea kas Wenger ei luba või mehed ei julge, aga täna oli taas pea 0 korda korralikust positsioonist tehtud pealelööki ju. Ikka ja alati minnakse selle peale, et äkki sööt on mõtekam või äkki teine mees julgeb lüüa. Ja siis ongi et vastane teab meie plaani, kaitsmine muutub lihtsaks ja ettearvatavaks, juhtub et ei tule seda briljantset läbimurret mis mängu avaks meie jaoks ja ongi jälle kööga. Ning clean sheeti me nagu lihtsalt ei suudaks hoida selle taktika pealt kus kõik tõusevad üles ja jäetakse kõrge liini pealt 2-3 kaitset taha. Denilson lihtsalt ei jõua/viitsi/jaksa nii kiiresti joosta kui tema eest minema minnakse ... kaitsjad kaotavad 1v1 võitlused veel otsa ja ongi karistus käes a la Bale või tänane murjam.

    Meie mäng on nii räigelt selle peale üles ehitatud et meie lööme esimesena ja et meie lööme rohkem kui teie, ning kui me ei skoori siis ongi selge et kaotame.
    Victoria Concordia Crescit

    Kommentaar


      no viimases MOTDs oleksid kah alani-onud tema esitust kommenteerides äärepealt lahti saanud teineteisel. mitte et nende arvamus nüüd oleks mingi eriline kvaliteedinäitaja, aga samas ega videopilt ei valeta kah, eriti kui mängija tegutsemine natukenegi detailsemalt pulkadeks võetakse. nagu härrad sealgi märkisid - tal on suuresti instinktiivne omadus langetada enamikel juhtudel kolmest-neljast võimalikust otsusest parim, ja seejuures väga kiirelt. imho just sellised asjad teevadki heast jalgpallurist suurepärase, mitte see, kas keegi jõuab mängus paar korda mööda äärt 40 meetrit täiega liduda. aga noh muidugi niisugused faktorid ei paistagi jälle esimese matsuga kohe silma, samamoodi nagu paljude "ekspertide" jaoks piisab ühestainsast võrkpallist ja voilaa ongi kohe mängu persekeeraja jälle leitud. siin mõni nagu ootaks, et Cesc kühveldab igas mängus kolm-neli korda pall jala küljes läbi kogu vastaste kaitseliini - arusaadav, et latt on kõrgel ka, aga no siiski.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

      Kommentaar


        Keegi polegi siin eriti, välja arvatud üks sisutu postitaja, midagi otseselt cesci süüks ajanud. Igale vähegi Arsenaliga tuttavale jalgpallisõbrale peaks olema selge, et isegi 60% juures opereeriv cesc on ikkagi kreatiivsem kui ülejäänud keskväli kokku. Paraku viimase kuu-kahe standard tema puhul ongi see 60%, kas see on tingitud MM-st(mängis ta ju ometi kaasa kõik mängud algusest lõpuni), sellest kuradi harmstringist või on mees otsustanud valget lippu lehvitada ja vaatab unistavalt Kataloonia poole tagas i- selles on küsimus. Ehk siis kokkuvõtvalt, mees ei ole endale seatud kõrgeid standardeid välja mänginud. Kui seda suvist barcelonakarnevali poleks olnud, ei pööraks ilmselt keegi sellele olulist tähelepanu ja me ei arutaks seda siin ilmselt praegu. inimestele meeldib leida põhjus-tagajärg suhteid elus, see siin on hea võimalus seda teha. Cesc tahtis minna koju tagasi, teda ei lastud, tagajärg-Cescil tundub kopp ees olevat.

        Iseenesest on ju huvitav ja tore kui ManU fännid, kes kindlasti vaatavad kõiki Arsenali hooaja mänge, käivad siin omapoolset detailanalüüsi meie mängijate kohta pakkumas.

        Ja mis paneb hämmastama - oli ju enne mängu Fabregas kahtlane, Wenger mingil põhjusel otsustas anda puhkust Shavale, Nasrile, Songile ja panna poolvigane Fab mängu, mitte et meie meeskond sõltuks eriti Fabregasest ja mitte, et meil dets fixture-list raske oleks.

        Fabregas on loomulikult ülivajalik meile ja oma positsioonis maailma üks parimaid aga kui mees ei taha meie eest mängida, siis oleks kõikidele osapootele targem tal minna lasta. Ja senini pole ta mind oma mängu(et nüüd kitsarinnalised kaela ei kargaks, siis igaks juhuks kordan, et isegi enda kohta kesise mänguvormiga on ta meid siiski palju aidanud), kehakeele ja intervjuudega veennud, et ta siin väga olla tahaks. Jään ootama vastupidist.

        Ja mis kuradi värk selle novembriga on ah?

        Kommentaar


          Algselt postitas coco Vaata postitust
          Iseenesest on ju huvitav ja tore kui ManU fännid, kes kindlasti vaatavad kõiki Arsenali hooaja mänge, käivad siin omapoolset detailanalüüsi meie mängijate kohta pakkumas.
          iseenesest on ju peaaegu sama huvitav ka seisukoht, nagu iga meeskonna kohta oleks mingi moraalne õigus sügavamalt sõna võtta ainult selle meeskonna fännidel. teatavaid hinnanguid on ehk siiski võimalik anda ka ilma iga mängu iga viimast kui minutit jälgimata.

          aga noh las ta olla, kui muu kallal seekord nokkida ei osanud.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

          Kommentaar


            Ise pidasin RVP ja Cesci mahakandmise all silmas ikkagi vigastustest räsitud hooaega, misõttu tekivad lühemad ja pikemad mängupausid ning see tingib omakorda kesise mänguvormi. Fabregase "boonusaasta"? meenutab kangesti PV4 ja TH14 viimaseid hooaegu Arsenalis. Mitte, et selle põhjal oleks paslik teha üldisemaid järeldusi, aga mõlemad eelmainitud veetsid samuti suurema osa ajast haigevoodil. Ja käemäng kastis Spur*i vastu oli Fabregase ämber. See, et ta terve esimese poolaja oli üleplatsimees ei oma minu silmis relevantsi, kui otsustaval hetkel arvab mängija heaks karistusalas käega vehkida.

            Kommentaar


              Käemäng müüris oli muidugi jah kohutav.

              Aga natuke vara on siiski boonusaastast või "mängija ise ei taha"-st rääkida, kui me asjast tegelt sittagi ei tea. Pakun, et siinse seltskonna arvamus põhineb nii viimase kolme nädala mängul. Samas hooaja algus nii palju kui ta mängida sai oli ju ikka üsna särtsakas. Natuke lühike aeg, et seda Fagregas elab juba mõtetes Kataloonias väita.

              Samas, eks teil võib ka õigus olla. Eks aeg näitab.

              Kommentaar


                Nojah mina Arse igapäevane vaataja ei ole, aga see eilne paistis rohkem selline tubli töine kaotus. Kahe soolokontraga mängu lõpus sisse saada võib igaüks.
                Häda pole teil ju midagi. Nullipoistest partisanid lükatakse kodus rahuga ära.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                Kommentaar


                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

                  Kommentaar


                    Algselt postitas erxx Vaata postitust
                    Aga natuke vara on siiski boonusaastast või "mängija ise ei taha"-st rääkida, kui me asjast tegelt sittagi ei tea. Pakun, et siinse seltskonna arvamus põhineb nii viimase kolme nädala mängul. Samas hooaja algus nii palju kui ta mängida sai oli ju ikka üsna särtsakas. Natuke lühike aeg, et seda Fagregas elab juba mõtetes Kataloonias väita.
                    Pigem on need pessimistlikus võtmes toodud paralleelid eelmise kahe meeskonna tugisamba lahkumisega. Need "ei naeratanud pärast värava löömist" - järelikult tahab Katalooniasse, "vahetati välja ja ei anna endast 100%" - järelikult tahab Katalooniasse, kusjuures katsu sa vigase hamstringiga paremini mängida, jutud on pullisitt. Endiselt on Cesc meeskonnale ülioluline. Selles ma ei kahtlegi, et ta on professionaalse suhtumisega eesmärgile pühendunud mängija ja Londonis oldud aastate jooksul on tal tekkinud teatav sügavam side Arsenaliga.

                    Kommentaar


                      loodetavasti on Arsenali fännid Portugalis juba eelnevalt varunud ühe lisa päeva siin Portugalis, sest täna on siin üldstreik ja lennujaamad ei tööta ning seega lennukid ei lenda
                      Catalunya is not Spain!

                      Kommentaar


                        Eks ta ole. PV4 viimane aasta kusjuures polnud üldse läbinisti hull. Ta oli endiselt Premieri parim kaitsevpoolik, lihtsalt mitte iseenda standard. Henry jällegi oli tõesti katastroofa.

                        Surmkindlalt saab aga väita, et kui Cesc suvel läind, siis tuleb Smutov jälle siia targutama, et Arsenalil pole ambotsioone - raha nimel müüakse alustalad ja tulevik.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Stok
                          MM-2010 mõtled? Ja Fabregasest räägid? Või mina olen oma lugemisoskuse täielikult minetanud?

                          Ja müüris käega blokkimine on Fabregasel vist sisseharjutatud komme. Mulle meenus küll kohe üks eelmise hooaja mäng Liverpooli vastu, kus lõpus jäi pennal (või vähemasti kaart - nii hästi ka ei mäleta) andmata käega palli blokkimise eest.
                          Good times, good times...

                          Kommentaar


                            Igaljuhul mina ei näe, et kapten oleks viimastel mängudel väljakul olnud. Mõned teravad momendid ta loomulikult teeb aga keegi peab ju mängu korralikult käima tõmbama, loodame, et ta paraneb kiirelt ja suudab korralikult vormi viia ennast.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas jalkaaa14 Vaata postitust
                              Igaljuhul mina ei näe, et kapten oleks viimastel mängudel väljakul olnud. Mõned teravad momendid ta loomulikult teeb aga keegi peab ju mängu korralikult käima tõmbama, loodame, et ta paraneb kiirelt ja suudab korralikult vormi viia ennast.
                              Siis tasub silmaarsti külastada. Probleem on ikkagi selles, et terve käimasoleva hooaja on ta poolvigane olnud. Mõni ime, et vaid mingi 45 minutit mängu kohta suudab rabeleda ja häid passe jagada. Pühendumus ega oskused ei mängi siinkohal mingit rolli. See käsi, tõsi küll, on endiselt rumaluse tipp.

                              RVP ja TV4 ju samamoodi mingite määratlematute once in a lifetime imevigastustega hädas. Van Persie puhul on ilmselt tegemist mingi eelsoodumusega ja oma osa vigastuspausides on ka liiga iseloomust lähtuv. Kes teab, kuidas ta Hispaanias või Itaalias suudaks paugutada?

                              Aga neid veekandjaid ja selgrootuid amööbe on meeskonnas liiga palju. Kui kolm suurima liidripotentsiaaliga meest on alatasa rivist väljas, siis käibki selline peaga vastu seina jooksmine ning löö ja looda mäng. Masendav.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                                ning löö ja looda mäng
                                sööda ja looda ikka.

                                vabandust, pidin. rohkem ei tee.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                                Kommentaar

                                Working...
                                X