Replying to Topic \'Arsenal\'
Selles mõttes on asi küll suht karm, et selliseid intsidente on ka enne olnud, aga selliseid karistuste jaotamisi. Tõuklemisi, nääklemisi jms on ikka koguaeg - nüüd võetakse asi lõpuks kätte ja eemaldatakse põhimõtteliselt kogu meeskond.
Ja kas vastasele selga stampimise eest Ruud ei saa siis eemaldamist? Mis loogikaga?

Selles mõttes on asi küll suht karm, et selliseid intsidente on ka enne olnud, aga selliseid karistuste jaotamisi. Tõuklemisi, nääklemisi jms on ikka koguaeg - nüüd võetakse asi lõpuks kätte ja eemaldatakse põhimõtteliselt kogu meeskond.
Ja kas vastasele selga stampimise eest Ruud ei saa siis eemaldamist? Mis loogikaga?

aga see selleks.  ma pigem räägin põhimõttest, FA\'l on mõte visata kogu raamat arsenalile ja see tundub ebaõiglane. selline nahistamine toimub pidevalt ja väga paljudes mängudes - kuid et võtta iga nüüd (laureni puhul eriti) aktsioon eraldi ja igaühe eest äsada karistus - tundub liialdatuna, et mitte öelda enamat. 
 ). oleks olukord vastupidine, nõuaks ma kogu manu kambale disklaffi ja räägiks kui õiglane ja hea f.a. komisjon on.
 parandage mind kui ma eksin 
Kommentaar