Algselt postitas jamesblake
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Podolski-RvP-Walcott arvatavasti hakkab algrivistus olema, kuid kui Ox ajab oksa laiali siis ilmselt Walcott ka algrivistusse enam nii väga ei saa.
Giroud on siis RvP "õpipoisiks" ning hakkab talle vajalikku puhkust andma (RvP mängis eelmine hooaeg pea kõik mängud). Giroud vähemalt tundub olevat asjalikum kui Chamakh ning vaadates väravatesaldot on ka ootused suuremad. Loodetavasti Wenger annab talle korralikult mänguaega ning võimalusi.
Muidugi on võimalik ka vangerdus kus Giroud ette ning RvP tema alla, kuid see peaks siis tulema kellegi Arteta-Song-Wilshere-Rozza ning vb ka Oxi arvelt (Ramsey jätan meelega nimistust välja). Kui M'Vila ka sisse toodaks siis oleks juba 4+. Paremkaitsjat oleks siiski minu silmis vaja kuna hetkel veel Jenks ei vea välja.
Kommentaar
-
Mulle näib, et sellel tasemel uute mängijate akumuleerimine tähendab küll vähemalt osalist realiseerimist liinil Robin-Theo. Aga nagu targemad on siin juba varem kokku võtnud - selle suve vaat'et põhiülesandeks on uute kodude leidmine mitmetele, eesotsas seltsimeestega Arshavin, Bendtner, Vela, Chamakh ja need kõik ülejäänud, kes mulle hetkel ei meenu.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustMulle näib, et sellel tasemel uute mängijate akumuleerimine tähendab küll vähemalt osalist realiseerimist liinil Robin-Theo. Aga nagu targemad on siin juba varem kokku võtnud - selle suve vaat'et põhiülesandeks on uute kodude leidmine mitmetele, eesotsas seltsimeestega Arshavin, Bendtner, Vela, Chamakh ja need kõik ülejäänud, kes mulle hetkel ei meenu.
Kommentaar
-
http://www.arsenal.com/news/news-arc...olours-gallery piltide järgi enam poisile saabaste ostmiseks raha ei jätkunud. Triikraud tundub ka pükse vaadates puru olevat. No teretulemast vaestemajja Olivier
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustPodolski-RvP-Walcott arvatavasti hakkab algrivistus olema, kuid kui Ox ajab oksa laiali siis ilmselt Walcott ka algrivistusse enam nii väga ei saa.
Giroud on siis RvP "õpipoisiks" ning hakkab talle vajalikku puhkust andma (RvP mängis eelmine hooaeg pea kõik mängud). Giroud vähemalt tundub olevat asjalikum kui Chamakh ning vaadates väravatesaldot on ka ootused suuremad. Loodetavasti Wenger annab talle korralikult mänguaega ning võimalusi.
Muidugi on võimalik ka vangerdus kus Giroud ette ning RvP tema alla, kuid see peaks siis tulema kellegi Arteta-Song-Wilshere-Rozza ning vb ka Oxi arvelt (Ramsey jätan meelega nimistust välja). Kui M'Vila ka sisse toodaks siis oleks juba 4+. Paremkaitsjat oleks siiski minu silmis vaja kuna hetkel veel Jenks ei vea välja.
Kommentaar
-
Pakkumise tegijaid oleks kindlasti - enne Wengeri poolt ära unustamsit ju lõi oma eelmistes klubides väravaid küll. Mis tast saab ? Kurat teab. Ilmselt tahab ise ära minna nii vähese mänguaja peale. Arsenal.com teatas küll rõõmsalt, et olles ühe hooaja nüüd klubis olnud, soovib Ju tuleval hooajal kindlasti tähtsamat rolli mängida, aga mina seda optimismi ei jaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustPakkumise tegijaid oleks kindlasti - enne Wengeri poolt ära unustamsit ju lõi oma eelmistes klubides väravaid küll. Mis tast saab ? Kurat teab. Ilmselt tahab ise ära minna nii vähese mänguaja peale. Arsenal.com teatas küll rõõmsalt, et olles ühe hooaja nüüd klubis olnud, soovib Ju tuleval hooajal kindlasti tähtsamat rolli mängida, aga mina seda optimismi ei jaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar