Mõnelt elioni kanalilt ei kanna täna vist üle?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Arsenal

Collapse

X
- 

VSB kuulub minu teada Elioni kanalite alla ja kava.ee´st oled kuulnud?Algselt postitas Saint13 Vaata postitustMõnelt elioni kanalilt ei kanna täna vist üle?
Kommentaar
 - 

Olen kuulnud ja tean et vsb kannab üle, aga pole seda tellinud ja ei telli ka, et ühte arsenali mängu kuus saaks vaadata.Algselt postitas Wr1ght Vaata postitustVSB kuulub minu teada Elioni kanalite alla ja kava.ee´st oled kuulnud?
Kommentaar
 - 

imho see 6 euri kuus tasub end sügis-kevadhooajal ilusti ära, ainuüksi CL'i pärast. Ja väga lihtne on see ka kodust uuesti välja lülitada.Algselt postitas Saint13 Vaata postitustOlen kuulnud ja tean et vsb kannab üle, aga pole seda tellinud ja ei telli ka, et ühte arsenali mängu kuus saaks vaadata.MIA SAN MIA!
Kommentaar
 - 

millise kooseisu kasuks sa oleksid siis läinud ?Algselt postitas nr9 Vaata postitustVaadates tänast koosseisu, tuleb nutt peale. Viimnegi lootustera kadus.1979,2004...Have you ever seen Tottenham win the league?
Kommentaar
 - 

Postimehe sporditoimetuse ettevaade tänasele mängule: Üllatuslikult otsustas Wenger aga Londonisse jätta ka võtmemängijad Santi Cazorla, Theo Walcotti, Per Mertesackeri ja Wojciech Szczesny, põhjendades seda vajadusega mängijatele puhkust anda.
Kaheksakesi on ilmselt raske aga mitte võimatu.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar