320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Juhul kui Giroud oleks seal palli väravasse löönud, siis on ju selge mis edasi tulnuks. Abikohtunik ütleb mikrofoni: "Kas Özil puutus palli?" Peakohtunik: "Jah, puutus." Abikohtunik: "Siis oli suluseis." Peakohtunik näitab vabalööki Cardiffile. Mõttetu teema ühesõnaga...

    Meenutaks, et täpselt selline olukord oli Eesti-Serbia 2011. märtsis. Kohtunikud olid tasemel.

    Kommentaar


      7 points clear. Good job.

      Kommentaar


        Nüüd võiks Roma fännid närvi minna.

        Kommentaar


          Haijaa, kobi sisse. Chesneyle juustukringel küpsetada. 1:0 pealt päästis meid 1,5 korral.

          Päeva lõpuks 3:0 tablool viitab suurele üleolekule, aga minutid 50-85 pakkusid piisavalt närvikõdi. Väga ei mõistnud, miks Wenger Walcotti varem sisse ei toonud. Ideaalne mäng ja olukord. Isegi selle paari minutiga, mis talle lõpuks anti, põhjustas Cardiffile paksu pahandust. Hulli vastu pakun, et Theo põhis Santi asemel, kes jätkab tugevalt oma alavormi lainel. Tundub, et kastist väljast löögid on nüüdseks temast lõplikult välja treenitud. Eelmisel hooajal mäletatavasti proovis mees igal võimalusel kaugelt peale uhada ja lõi ka paar päris ilusat maasikat. Täna oli minu meelest mitmel korral ohtlikus kauguses kastist meeter-kaks, puude ja vajuta aga miskipärast ei taha enam. Nojah, Ramsey see-eest proovib iga nurga pealt. Andku minna, Bergkampi eest, andku aind minna.

          Mida see lühikeste varrukatega tüüp seal teise värava puhul küll nii kõrgel tegi?!? Ilmselt tegi kiired kalkulatsioonid - arvestades Giroudi tänast võrdlemisi kehva päeva ja tõsiasja, et väljaspool Londonit on tollel vaid üks premmi värav ette näidata siis tundus igati loogiline sinna Giroudi kohale joosta ja pall võrku virutada. Tõenäosusteooriaga on mehed ka kodus, rõõm näha.

          Nüüd tuleb Hulliga kesknädalal maid jagada...ja siis läheb raskeks ära jälle. Evertonid, Napolid, Cityd, Chelsead...kõik järjest. Ilmselt näeme Hulli vastu vähemalt 2-3 muudatust koosseisus ja kui seis lubab siis ka varakuid vahetusi.

          PS. Per pikali maas oli üsna hirmutav vaatepilt. Mõtted Koshmaeleni pikaajalisest partnerlusest kõige meeldivamad ei olnud.

          Kommentaar


            Indeed, get the fuck in!

            Milline mäng taas kogu meeskonnalt. Ainult Cazorla ja Giroud ei suutnud täna särada, ülejäänud meeskond tegi taas fantastilise esituse.

            Ramsey



            Victoria Concordia Crescit

            Kommentaar


              Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
              Ramsey
              Kahjuks on sellel ka tagajärg. R.I.P.

              Actor Paul Walker, best known for his role in the Fast & Furious, has died in a car crash after his friend lost control of a Porsche GT which smashed into a pole and a tree in Santa Clarita, north of Los Angeles.

              Kommentaar


                See enam ei päde Ramsey puhul. Muidu peaks juba korralik kuulsuste armee läinud olema.

                Kahju et Wilshere alguses löödud purakas sisse ei läinud

                PS MOTD inimesed näitasid ka taset (isegi enda niigi kehva taseme kohta):


                "What a ball"



                All in all oli täitsa korralik kuu. Novembri jooksul lasti sisse 6 mängu peale 1 värav ning see oli ka õnne-õlapõrkega pooleks. Vaadates, et selles seerias olid mängud Pooli, Dortmundi, ManU, Southamptoni, Marseille ning Cardiffiga siis well played. Jätkakem samasuguse kindlusega

                Kommentaar




                  Ramsey
                  Victoria Concordia Crescit

                  Kommentaar


                    Sellises tempos jätkates pole selle hooaja POYs kahtlustki.

                    "Once Aaron Ramsey starts scoring goals, he won't stop" - Arsène Wenger in 2012.

                    Ramsey on põmst kastist-kasti mängujuht-vahelesegaja. Mees teeb kõike ja seda igas väljaku osas. Tema edu taga on see töökindel mootor, mida juba varasemalt korduvalt tiimikaaslaste poolt kiidetud on, ainult selle vahega et enesekindlus teha asju on tõusnud umbes 330%. Varasemalt lõpetasid tema väravalöömisüritused kuskil kõrgemal fännitribüünil. See hooaeg paugub püss igast asendist ja sellest tulenevalt üritab poiss veelgi rohkem ennast nendesse olukordadesse panna, võimalik jällegi tänu sellele V8le mis nurrub seal kaane all.

                    Eks muidugi on raske ennustada kas see ongi tema tase või on veel mingi samm-kaks minna?!? Hirmuäratav. Kuskil stuudios keegi pundit ütles peale meie mängu umbes nii, et Arse keskväli on nii hea et vaid üks neist peab võitmiseks väga hästi mängima. Enamuse ajast on see üks olnud seni Ramsey. Wilshere viimasel ajal on ka oma panust sisse hakanud panema. Özili mängus on kindlasti paranemisruumi ja üks sellest fantastilisest nelikust on see hooaeg stabiilselt lati alt läbi jooksnud. Eks Santi puhul on ilmselt see olukord, et ta ei leia endale enam kohta ega funktsiooni meeskonnas. Eelmine hooaeg ehitas ründemängu peamiselt tema. See hooaeg, arvestades Özili ostu ja Wilshere-Ramsey arengut, on meie ründemäng nii mitmekülgne, et oleks idiootne selle dirigeerimine ühele mängijale jätta.

                    Huvitavad ajad. Jõulukuu on vutti täis, selle kuu lõpuks on ilmselt ka pildid enam-vähem selged, kes mis kohtadele premmis see hooaeg kaasa rääkima hakkab. Everton-City-Chelsea mängud peaks nii mõndagi selle satsi kohta näitama.

                    Kommentaar


                      Natukene huumorit Arseblogi poolt.


                      Kommentaar


                        Andku Bergkamp, et Ramsey hea hoog jätkuks. Huumor oleks veel see, kui millalgi-kunagi Diaby tuhast tõuseks ja hakkaks hullu panema. Millalgi paar hooaega tagasi nagu lubas.

                        Aga nüüd selle juurde, miks ma tegelikult postitasin. Egas keegi ei oska visata linki Ramsey selle hooaja saavutustele? Novembrist jäi väheks ja youtube esikivideod on sellised, et nende autoreid tahaks silmadesse pussitada - kuskil final cutis või premieris maskide ja bluride jmsiganesjura avastamine ei tee sinust mingit videokunni.

                        Kommentaar


                          Mida sa täpselt silmas pead?



                          Victoria Concordia Crescit

                          Kommentaar


                            Mingid kahtlase väärtusega portaalid küll esialgu need kes kisendavad, aga ehk kellegil siin täpsem info selle kohta.. "Arsenal target Alvaro Morata ‘agrees six-month loan move’ to Emirates Stadium from Real Madrid"

                            Kommentaar


                              Wengeri sõnul pole Morata jutus tõde.
                              Sagna on Hullude vastu vigastusega väljas (hamstring strain).

                              Kommentaar


                                Hea uudis on, et Poldi võiks City vastu tagasi olla.
                                Mind That Gap!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X