Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Norwich City F.C.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Sunderlandist liitus nooruke kaitsja Bali Mumba ja ameerikast ründehakatis Sebastian Soto, kes olla USA noortekoondises mm-il väravaid löönud.
    Fännid nurisevad, et noored ja tundmatud, aga see on praegu Norwichi tee.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Farkel oleks aeg juba sellepärast minna, et ta räägib ajakirjanikele stiilis nagu poleks tal meeskonda mingit usku. Täna jälle - teadsime algusest peale, et ega me vastu ei saa, juba City pink tekitab hirmu jne
    No ei ole selline vend Premieri manager ja divaris ma olen ka üllatunud kui tema alluvuses sügisel hästi hakkab minema.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Yattara Vaata postitust
    Buendia mängis Premmis halvasti? Ma väga nende mänge ei ole jälginud. Lihtsalt puhtalt statistika põhjal tegi ta korraliku hooaja.
    Kindlasti oli ta Norwichi koosseisus üks paremaid. Aga siiski ma ootasin veel enamat.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Buendia mängis Premmis halvasti? Ma väga nende mänge ei ole jälginud. Lihtsalt puhtalt statistika põhjal tegi ta korraliku hooaja.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nagu Watfordi teemas juba oli, et äkki ennustad ka spetsina, et kes võiksid ja kus uuel hooajal premieris mängida?
    Tõenäoliselt Cantwell, kelle asemele too Poola Gareth Bale (kellegi FB kasutaja sõnastus) hangiti. Kaitsjaid ma arvan pole väga mõtet müüa kui sakslased just Godfrey eest meeletut pakkumist ei tee. Buendia võib ehk ka huvitada mõnd klubi, tema oli mulle ka Premieris paras pettumus, aga siiski väga nutikas mängija, kes divari tasemel teeks palju kurja. Kahju oleks ilma jääda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kaks uustulnukat juba hangitud. Sörensen Taanist on keskväljur ja poolakas Placheta äär. Mõlemad 22-aastased.
    Nagu Watfordi teemas juba oli, et äkki ennustad ka spetsina, et kes võiksid ja kus uuel hooajal premieris mängida?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kaks uustulnukat juba hangitud. Sörensen Taanist on keskväljur ja poolakas Placheta äär. Mõlemad 22-aastased.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Lössl on endiselt Huddersfieldis, nüüd lihtsalt laenul.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    https://thefootballfaithful.com/team...eague-history/ Ja Norwichil on täitsa veel võimalus minna ajaloo kuue kõige kehvema meeskonna sekka.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vaatasin huvi pärast, et kuidas on siiani läinud tabelis viimaseks jäänud meeskondade mängijatel ehk kes on kohe pärast relekat premmi klubi poolt ära nopitud:

Huddersfield - langes 2019
    Philip Billing - Bournemouth
    Jonas Lössl - Everton
    Aaron Mooy - Brighton

West Brom - langes 2018
    Bakary Sako - Crystal Palace
    Jonny Evans - Leicester
    Ben Foster - Watford

Sunderland - langes 2017
    Jordan Pickford - Everton
    Jermain Defoe - Bournemouth

Aston Villa - langes 2016
    Brad Guzan - Middlesbrough
    Idrissa Gueye - Everton
    Ciaran Clark - Newcastle
    Adama Traore - Middlesbrough
    Rudy Gestede - Middlesbrough
    Ashley Westwood - Burnley
    Jordan Ayew - Swansea

QPR - langes 2015
    Joey Barton - Burnley
    Alex McCarthy - Crystal Palace
    Charlie Austin - Southampton

Cardiff City - langes 2014
    Fraizer Campbell - Crystal Palace

QPR - langes 2013
    -

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pettumust valmistas muidugi sel hooajal kogu sats, aga konkreetselt eriti kaks meest - Mario Vrancic ja Tom Trybull. Mõlemad olid divari võitmisel võtmemängijad, kuid läksid Premieris täiesti kaotsi. Aga muidugi kui mõlema tausta vaadata, olidki nad need Bundesliga 2 tasemel vennad. Nendest meestest, kellele klubi rohkem sel hooajal toetus, jäi silma Jamal Lewis. Temalt sai nii palju kõrgemat taset oodatud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Hulluks läinud.
    Kui kasutada Barcelona müügitaktikat, siis igati loogiline. Norwich saab Schalkelt 50 milli Godfrey eest ja ise maksavad 45 milli mingi suvalise pingipoisi eest. Ja mõlemad ütlevad sirge näoga, et tegelikult ei maksnud Godfrey 5 miljonit Schalkele, vaid täitsa 50!

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Hulluks läinud.

Leave a comment:

• Yattara
    replied
    Norwich võib ju 50 soovida, aga Leipzig ja BVB vaevalt üle 10-15 milli pakuvad.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kui sakslased noore tooriku eest sellise summa pakuvad, siis ilmselt pikalt mõtlemist pole.

Leave a comment:

Working...
X