Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mitu päeva sa naeraksid ...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sõltumatu zürii annab Jasperile esitrolli tiitli. Elagu!

Kommentaar

Nõus Reinuga. Hea teema. Rossit ei tea. Ei naeraks üldse. Olen 30-aastane.
      Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

proosit, J.J.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Sõltumatu zürii annab Jasperile esitrolli tiitli. Elagu!
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Rein on riomanistade salaagent....pidavat jõulukingiks saama selle totti kollase kostüümi kuhu väidetavalt kuningas on isiklikult sittunud.
            Ja +1 Jasperile.
            Naeran niikaua kuni tervis lubaks kui see juhtub....Ja ta ei pruugi ilani minna, aga sellele vennale on kõik uksed avatud. Ja miks mitte nahuui tõmmata, kui on võimalik kuskil karikaid võita. Oma ema saatuse peegelduselt võiks juba aru saada, et sellisesse ämbrisse ta ise ei astu. Ja lugesin, et keegi juba arvabki, et Iglesias on hull tegija treener....natuke väga vara, et alla anda....nii Iglesias kui Conte võivad veel see hooaeg oma koha kaotada.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Rein on riomanistade salaagent....pidavat jõulukingiks saama selle totti kollase kostüümi kuhu väidetavalt kuningas on isiklikult sittunud.
              See on küll väärt kink, nuusutame kindlasti seda koos Roma poistega 24 õhtul.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Tule mõnikord Tallinna mängu vaatama. Tuleksin ka Roma vendadega punti, siis saaksid mulle mängijaid tutvustada ja mina sulle oma suhtest emaga rääkida.
                PS! See oli tõsiselt mõeldud pakkumine, Cännu oli ka nõus juba.
                Olgu teeme nii, aga võta paber ja pliiats kaasa, sa ei tundu just kõige nutikam olevat.
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                  Olgu teeme nii, aga võta paber ja pliiats kaasa, sa ei tundu just kõige nutikam olevat.
                  Kas A3 või A4 ning mis värvi pliiats?
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tassotti teeb eeltööd:
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Zlatan kindlasti küsis mõnelt milanistilt...kuule sa turvadele teatasid ikka, et mingi pervert tatikas on vahekoridori tunginud.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kas A3 või A4 ning mis värvi pliiats?

Otsusta ise ka midagi. Suudad?
                        So self aware so full of shit

Kommentaar

Naeraks iga kord kui Roma avatari näeks.

Kommentaar

Kuule orb....sellel klubi on käimas projekt....ja ma arvan, et sa siin ei irvaks kui sa roma-Lecce lighlighte oleksid vaadanud....rioma sõna otses mõttes astus Leccele peale nagu prussakale. Vaevalt nad enam ühtegi mängu kaotavad....see kauaoodatud rütm leitigi just Lecce mänguga. Ja paljukiidetud keskväli on väidetavalt nii planeet Maa kui ka Marsi parim keskväli.
                            Kurb on olla laziale, kui su linnarivaal sõna otseses mõttes astub kõigile peale.

FORZA UDINESE!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ei trollinud. Roma mängijatest tean ainult Tottit ja seda ka oma tatistamise pärast.
                              Mina pole süüdi, et Roma CLis ei mängi stabiilselt. Muidu ehk teaks neid väntasid rohkem. Vähemalt tean nüüd kellega on tegu.

Ja kõik kes arvavad, et iga foorumikülastaja peab teadma kõiki Roma mängijaid, võivad putsi minna.VOT!
                              Liiga hea! Hästi öeldud Rein! Üldse vägev lugeda seda andmist siin teemas!
                              Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                              I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

naeraks terviseks
                                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Working...
                                X