320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • count
    replied


    Roma (4-3-3): Alisson; Florenzi, Fazio, Jesus, Peres; Pellegrini, De Rossi, Strootman; Defrel, Dzeko, El Shaarawy.

    Subs: Lobont, Skorupski, Moreno, Kolarov, Castan, Nainggolan, Gonalons, Gerson, Perotti, Schick, Under

    Kolarov saab ka lõppude lõpuks teenitud puhkusele ja vasakul äärekaitses alustab Bruno Perses. Samuti saab üle pika aja esimese puhkuse 9gol ja keskpoolikute trio moodustavad DDR, Strootman ja Pellegrini. Ründes Dzekole armu ei anta, Perotti asemel stardib teenitult SES. Enne olulist Chelsea kohtumist võiks anda rohkem puhkust põhidele, eriti kaitse ja Dzeko.

    FORZA ROMA!

    Leave a comment:


  • Jr
    replied
    Sellise idiootsuse eest anti penalt? Kesseteebnii?

    Leave a comment:


  • Solfice
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Kõige surmavam mängija väljakul on endiselt Kolarov. Vana ja kogenud Alfa Hundina nägi kasti kontrasse joostes ära , et noor ja rumal Crotone kaitsja hüppas korgid ees pallile järgi, väike kontakti otsimine ja töö ning vaevaga teenitud penalti oli tõsiasi. Mis see on nüüd 9 vooru ja endiselt ei ole AS Roma mitte üheski mängus VARi kasutatud!!! Crotone mängijate meelerahuks oleks võinud ju selle väga kiirelt käinud olukorra üle vaadata ja kinnitada, aga ei midagi. Vandenõuteooria, et Rooma mängudel VARi kaasa pole kogub järjest rohkem tuure!
    Peaks õnnelik olema, et VARi ei kasutatud. Aus oleks olnud Kolarovile dive eest kollane ja Romale 1 punkt. Kujutan ette, mis kiun oleks lahti läinud, kui mõnele teisele suurele oleks selline pennal antud. Aga noh, Counti kohaselt oli muidugi igati aus penalti.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Agnelli peab olema Ülempreester Jean Emanuelle-ile ülekande ära teinud ja mingit pääsu meil enam ei ole.

    Powerful Spells and Curses that are proven to get results

    Others will be astounded at what you have achieved or become.

    When you choose a spell, choose wisely. There is no going back.

    Each spell or curse you order is cast by a true voodoo master.
    Rest assured, your spell will work and your wishes will be fulfilled.
    Fast acting spells and curses that actually work.

    Understand that only I can influence your future .

    Let me put the full force of Haitian Voodoo to work for you.

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    On mingeid reaaseid teooriad ka liikvel, et milles jama on? Staadionimuru? Treeningväljakud? Ebapädev meditsiooniosakond? Valed treeningud?
    Staadion ei, kuna Laziol pole sama mure ja Roomlased teistel staadionidel ka surnud.

    Treeningväljak. Pakun et JAH
    Meditsiiniosakond? Ei tea. Eeldusel et pole aastate jooksul personali muudetud, siis täitsa võimalik.
    Valed treeningud? Ei usu, mitme erneva treeneri alla sama sitt.

    Samas Trigoria kompleks on ka aastaid kasutusel olnud ja varem pole sellist sitta olnud nagu viimased aastad. Seega ma pakun et tegemist on nakkushaigusega hoopis.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    On mingeid reaaseid teooriad ka liikvel, et milles jama on? Staadionimuru? Treeningväljakud? Ebapädev meditsiooniosakond? Valed treeningud?

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Karsdorp suffers ACL injury

    It’s reported Rick Karsdorp has suffered a cruciate ligament injury, having made his Roma debut last night.
    Kommentaarid on liigsed...

    Leave a comment:


  • count
    replied
    AS Roma on peale tänast vooru sisse lasknud kõigest viis väravat - maailma parim kaitsetiim maailmas!! Lisame siia juurde Alissoni liiga top1 auga teenitud 6 puhast lehte ja maailma parim väravavaht on tõsiasi! #EDF

    Mäng ise oli enamvähem nii chill kui üks kolmapäevane liigamäng olla saab. Vajalik värav oli löödud ja enamasti tegeleti uutele meestele mängupraktika andmisega ja Kolrovi suguste meeste puhanuna hoidmisega. Lattide ja postide saldo sai ka kena lisa, kindalt ka selles kategoorias liiga top1! Kaitseliinis oli Morenot palju julgem vaadata, kui meeskonnas olid talle toeks eelmise mänguga võrreldes palju suurema kasvuga mehed Fazio ja Gonalons. Mõlemad mehed lõhkusid mõnuga. Kui saaks nüüd Gonalonsile mingise elementaarse sööduoskuse ka sisse õpetada, siis oleks isegi päris ok mees omale kohale. 9gol oli omale mitte kohaselt väga tujutu ja sinna läksid ka mõned võimalused. Ünder peab kindlasti veel liigaga harjuma ja aru saama, et maailma parimas liigas suudavad ka kõige sitema meeskonna kaitsemängijad positsiooni hästi valida ja niisama ei anta midagi. Meenutab oma lähenemises esimese hooaja Dzekot, kes alles mõistatas kuidas nende kaitsjatega asju ajada. Karsdorp oli nende minutite põhjal kindlasti parem kui Peres. Kaitses teda väga ei testitud, kuid ette liikumistes oli võrreldes Peresega kindlasti tootlikum. Oskas ise palliga tõusta ja täpseid läbisööte jagada. Korralik avamäng! Dzeko sai mitu head võimalust, aga üritas neid liiga ilusaks teha. Perotti tundub kohati väsinud, samas siis jälle üllatab kogu vastasmeeskonna üle jooksmisega. Defrel tuli vigastusest, kuid tema mäng on ikka väga kohutav. Meenutab oma liikumiselt juba Iturbet. Peab vist tõdema, et see augusti kuus klähvimas käinud Interi fänn ei pannudki oma ennustusega mööda ja Defrel tõesti on täis pask, õnneks on tegemist meeskonna enim kaetud positsiooniga.

    Kindlad ja ilma mingisugusegi vaevata teenitud 3 punni on tabelis kirjas, paljud uued mehed said mänguaega ja praktikat. Võib rahule jääda.

    GRANDE ROMA!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Kui sa terve poolaja peale omad enamvähem 80% pallist ja selle valdamise ajal teed ainult 5 valesöötu, siis polegi nagu midagi muu vaja öelda, et mängust õige pilt silme ette maalida. Kõige surmavam mängija väljakul on endiselt Kolarov. Vana ja kogenud Alfa Hundina nägi kasti kontrasse joostes ära , et noor ja rumal Crotone kaitsja hüppas korgid ees pallile järgi, väike kontakti otsimine ja töö ning vaevaga teenitud penalti oli tõsiasi. Mis see on nüüd 9 vooru ja endiselt ei ole AS Roma mitte üheski mängus VARi kasutatud!!! Crotone mängijate meelerahuks oleks võinud ju selle väga kiirelt käinud olukorra üle vaadata ja kinnitada, aga ei midagi. Vandenõuteooria, et Rooma mängudel VARi kaasa pole kogub järjest rohkem tuure! Eks keeruline ole, kui vastane kõigi 11 mehega kastis palli taga pussy pargib, aga Crotone suguse meeskonna vastu võiks viimases kolmandikus tiba rohkem sisse lõpetada. Dzekol olid väga head võimalused jne aga reaalselt väravas lõppes ainult kontra penalti. Hea on näha et Gerson ja Gonalons mängivad väga võimsat mängu ja koos Pellegriniga moodustksid sellistes mängudes ideaalse trio põhimeestele puhkeaja andmiseks. #DasMonchiEffekt!

    Teisel poolel võiks Dzeko asemele Schick-i väljakule lükata ja vaadata mis masti mees on (teadupärast just Crotone vastu lõi mees oma elu ilusaima värava). Defreli Perotti või Ünderi asemel ja kui vähemalt 2 väravaline eduseis, siis ei teeks paha ka Kolarovi välja vahetamine Jesuse asemel.

    DAJE ROMA!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Kuna Schick mänguaega saab ? Kohe varsti on november käes ja Tsehhi Ibra ravib ikka oma vigastusi.
    Peahunt Eusebio eile:
    Patrik Schick still has to continue his growth,” Di Francesco said in his pre-match Press conference. “First of all he has to find the right condition, then he can play everywhere.

    “I’ve surprised you with some choices, and there could be a surprise about where Schick plays, but it won’t affect the mentality and philosophy of the team.

    “He’s a top player he needs to rediscover his top physical condition. He definitely won’t play from the first minute but, bit-by-bit, we can put him in and I think he bring added value.

    Leave a comment:


  • Jr
    replied
    Kuna Schick mänguaega saab ? Kohe varsti on november käes ja Tsehhi Ibra ravib ikka oma vigastusi.

    Leave a comment:


  • count
    replied


    Roma (4-3-3): Alisson; Karsdorp, Fazio, Moreno, Kolarov; Nainggolan, Gonalons, Gerson; Under, Dzeko, Perotti

    Subs
    : Skorupski, Lobont, Bruno Peres, Juan Jesus, Castan, De Rossi, Strootman, Pellegrini, Florenzi, Defrel, El Shaarawy, Schick, Antonucci

    Paistab, et Skorupskil pole üldse põhimeeskonda asja. Väravas kõik mängud Alisson. Paremakaitse debüüdi teeb Hollandi imelaps Karsdorp. Mingit imemängu peale nii pikka vigastuse pausi ei oota, kuid loodetavasti mängib Perese taseme välja ja saab edaspidi brassi pingile lükatud. Karsdorp selliste mängude mängimiseks hooaja esimeses pooles ostetigi, edaspidi loodaks siit Kolarovi teist tulemist. Rääkides Kolarovist, siis endiselt ta puhkust ei saa ja laseb Alissoni kombel kõigis mängudes põhis. Keskkaitses on Moreno-Fazio paar. Fazio on oodatust varem vigastusest tagasi ja pakub Moreno kõrval meeskonnaga kokkumängu kogemust ja juhtimist. Loodetavasti liigne uuenduskuur kaitses ei tähenda totaalset kaost ja Alisson saab oma kuuenda puhta lehe uhkusega seinale kleepida. Keskpoolikus saab ootuspäraselt DDR puhkust ja tema asemel stardib Gonalons. Lisaks saab vajalikud minutid kätte ka Gerson, kes võiks täna ka vähe peenemaid liigutusi nõrga vastase vastu näidata. Kekspoolikute rivi lõpetab nagu ikka keskvälja boss 9gol. Ründes on roteeritud minimaalselt. Dzeko jätkab keskel, Perotti ajudega vasakul ja Lionel Ünder paremääres seksi tootmas. Loodetavasti liigne roteerimine meeskonna liikumisi sassi ei aja ja võetakse mugav 3-0 võit.

    FORZA ROMA!

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Lisaks niipalju, et Alissoni jalamängu on ikka ilus vaadata. Tõrjeid täna ei näinud.

    Under kurinahk oli ka paras supinoku

    Leave a comment:


  • count
    replied


    LA ROMA HA VINTO!
    UNO A ZERO IN CASA DEL TORINO GRAZIE ALLA SPLENDIDA PUNIZIONE DI KOLAROV!
    DAJE RAGAZZI

    11 järjestikust võõrsil võitu ja sellega Serie A liigarekordi kordamine on tõsiasi. Leedid ja helded mehed, ma esitlen EDF ja Monchi loodud SUUR AS ROMA 1927!!!

    Mis siin teise poolaja kohta öelda, mida esimese kohta juba ei rääkinud? Palju poololukordade raikamist ja viimase kolmandiku impotentsust, aga seda kõike võib võib lubada, kui sul on Monchi karndiikirjaga 5 MILLINE KOLAROV!! Karistuslöök, suht kehva nurga alt, keda kotib, pauk sinna risti nurka, mida Sirigu valvas, kuid jumalate pauguni ei küündinud ka endine Itaalia koondise nr.2. Aleksandar Suur Kolarov on reaalselt kõige ebareaalsem vend läbi jalgpalliajaloo. Keda või mida Monchi seal City peakontoris tegi, aga see üleminek ei ole normaalne. Isegi kui kõik järgmised 30 mängu Kolarov omavärava lööks, oleks see raha kõige paremini investeeritud mitte ainult klubi, vaid ka kogu liiga ajaloos!

    Mängupilt ise oli väga kummaline. Pussy parkivate meeskondade vastu üritab EDF vastaseid peale kutsuda kaisteliinis tehatavate kiirete ja lühikeste söötudega, kuid Mihhailovitsi eesmärk tunduski olevat 0-0 peale mängida. Kuidas veel kirjeldada olukorda, kus kodumeeskond isegi ei ürita mõtestatult rünnata ja Hundid on enamus mänguajast kogu meeskonnaga(peale väravavahi) sinu väljakupoolel?! Sadiq üritas kontratesse minna, kuid sai kirja vähemalt 6 suluseisu (loe: väga rumalat pallikaotust). Isegi Moreno ei pidanud teisel poolel kellegiga palli pärast heitlema. Lihtne, kuid samas raskelt tulnud vajalik võit. Kogu keskväli oleks võinud loovamalt peale lennata ja mitte nii palju häid võimalusi värava alla söötmiseks raiskama, kuid lõpp hea kõik hea. Strootman kinnitas veelkord, et peaks oma aeglasmaks jäämise tõttu mängima pigem DDRi kohal, kui ründavat keskpoolikut. Esimene samm on kuidagi töntsakas ja kui peab tegema otsustava tsenderduse ja või killer passi, siis see üldiselt ei lähe hästi. Pellegrini ja 9gol samas on ülimalt kiired ja väga head palliga ise liikujad.

    Järgmine mäng siis kodus Crotone vastu, kus peaks järjekordset eika poolt kiidetud #misRotatsiooni EDFi poolt nägema. Kuna täna lasi Dzeko jälle kõik 90 minutit, siis usun et Schicki start tipuründes on tõsiasi. Lisaks võime näha F.Titty lemmikut Karstoppi vähemalt vahetusest sekkumas ja usun et ka Defrel on paremal ääreründes olemas. Keskväljal saab kindlasti DDR puhkust ja tuleb Chelsea vastu üllatavalt hea mängu teinud Gonalons ja täna vahetusse läinud Pellegrini astub 9goli kõrvale. Küsimus on ainult selles, et millal vigastab ennast AlfaHunt Kolarov ja mis siis veel saab? Igatahel täpselt sellisteks mängudeks Moreno-Jesus kaitsepaarid meil ostetud said, nagu näha siis Alissonile puhas leht on tõsiasi ja nii saab kõigega ainult väga rahul olla.

    GRANDE KOLAROV!
    GRANDE 1927!!!

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Mis asi see Kolarov on viimasel ajal? Võtab sõnatuks... Teine noorus

    Leave a comment:

Working...
X