320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ehk läheb siis nii nagu ma lootsin, et ei lähe.

    Claudio Ranieri väidetavalt kuni hooaja lõpuni. Ranieri vastu isiklikult midagi ei ole, kogenud treener, aga pikas perspektiivis ma ei usu, et see Roma arengule juurde annab.

    Suvel permanentseteks variantideks pakutakse Sarrit, Contet ja Gasperinit. Iga kell valiks Conte, sest mees teab Serie A'd läbi ja lõhki. Samuti oli minu arust ta hea koondise eest.

    Kommentaar


      Hea klubi aga fänne pole. EDF läinud, Ranieri asemel. Monchi ka läinud. https://www.bbc.com/sport/football/4...XKL21eVFzuSekQ

      Kommentaar


        Monchi minek on suht jama, üks parimaid oma alal
        Catalunya is not Spain!

        Kommentaar


          Di Francsesco minekust on kahju. Oleks võinud rohkem aega anda ja ma arvan, et oleks midagi head ikkagi välja tulnud. Suhteliselt kindlalt lahkus Monchi tänu sellele, et Di Francsesco lahkus/lasti lahti. Väidetavalt lasti lahti/lahkusid ka terve meditsiiniline osakond. Seega on 24 tunni jooksul tehtud Romas täielik puhastus.

          Nagu eelnevalt kirjutatud, tuli tagasi Claudio Ranieri. Kuna ma itaalia keelt ei oska, lugesin ma inglise keelseid väljaandeid. Siit saab lugeda: https://www.football-italia.net/1355...ma-fans-suffer. Nagu ma eelnevalt mainisin, siis Di Francsesco lahkumisest on kahju, kuid Ranieri ise on Romas sündinud, mänginud ja ka treener olnud. Äkki tema mentaliteet ja kirg toob Romale tagasi võitjamentaliteedi ja sellest tulenevalt saab temast permanente variant ning ta toob Romale mõne karika nagu näiteks juhtus see Leicester Cityga.

          Kommentaar


            Kommentaar


              Kommentaar


                Kuigi vahepeal tundus nagu, et kõik on perses, siis praegu on endiselt kõik perses, aga samas CLi koht on vaid 1p kaugusel. Ma saan aru, et Interi, Milani ja Lazio fännide arvamus oma võistkonna seisu kohta üsna kattub eelneva arvamusega, seega ehk võiks öelda, et lootust on.

                Kommentaar


                  Naised saunas räägivad, et Katari rahabossid on PSGst tüdinenud ja AS Romat ostmas, et raha konkurentsivõimelisemasse liigasse suunata.

                  Kommentaar


                    Ülikõva uudis! Kus count on?

                    Kommentaar


                      Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                      Naised saunas räägivad, et Katari rahabossid on PSGst tüdinenud ja AS Romat ostmas, et raha konkurentsivõimelisemasse liigasse suunata.
                      Tegelt tahavad lihtsalt Pastoret tagasi.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                      Kommentaar


                        Teised naised (AS Roma tegelane keegi) rääkisid, et nendel juttudel pole tõepõhja all.

                        Kommentaar


                          Ja üldse. Miks nad peaks Roma ostma? Kui neil on vaja klubi, mis iga aasta liiga kinni paneb, aga järjepidevalt CL ei võida, siis sellejaoks on ju Serie As meeskond juba olemas.

                          Kommentaar


                            Targalt seisti esimesel poolajal ja teenitud võit!

                            Kommentaar


                              De Rossi lahkub hooaja lõpus. End of an era.

                              Kommentaar


                                Lahkub või lõpetab üldse ära?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X