320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ultimate trollpost.

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      väga rumal jutt aasta kuld postitajalt
      Ei tea kas oli nüüd kõige targem lüke sellisel hetkel Jalgpalli Jumalat mõnitama hakata? Aga kuna ma tahan sinuga kaasa tulla, siis mainin lihtsalt üle ühe pisikese detaili. Totti POLE tipuründaja. Tema funktsioon on mängu ehitada ja jagada kaaslastele sööte. Ehk siis mine nüüd võta statistika lahti, cheki assiste ja siis tee uus post ja proovi ikka Aasta Postitaja väääriliselt!

      e: ja lisaks ei saanud Totti kahjuks Serie A heidikute vastu mängida, niiet sealt läks kahjuks kõvasti statistikat alla. Juevntuse suguse saasta vastu hattrick poleks olnud mingi probleem + assist hattrick. Moggi sügaks siiamaani oma kotte ja pead ja mõtleks miks ta selline piider on
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
        Let Your people call to my people Kuldlips on juba ärevuses.4
        ma kipun counti poolele. madafakin Bojinovit kutsuti uueks Rooneyks Zemani all. see mees tegi peaaegu 20 kolli hooaja. alla 10 milku Destrot vaevalt, et müüakse. kehv pakkumine.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Algselt postitas eika Vaata postitust
          Vaatasin huvi pärast, kelle vastu Totti oma maagiliselt KUUS (six) väravat on löönud:

          Sampdoria vastu ÜKS värav... JÕHKER !!! Kusjuures liiga kõige nõrgemat meeskonda ei suudetud võita isegi siis kui vastased olid pool mängu vähemuses !!!!!!

          Palermo vastu skooris ta esimese värava. Tõsine tase. Serie B meesekonnale, kes peksti maa sisse üks värav koksata... JÕHKER !!!

          Genoa ja Parma vastu üks värav. Väga JÕHKER. Serie C meeskondadele sisse lüüa kohustusliku kolme värava asemel 1. Ja üks värav neist lüüa peale EBAÕNNESTUNUD penaltit... JÕHKER!!!

          Fiorentina vastu 2 väravat. Lillade pedede vastu , kes tasemelt veel sitem kui Pescara kohustuliku hattricki asemel näkased 2 väravat. JÕHKER "SUPERSTAAR" !!!

          Kokku on mänginud Totti 18 Serie A kohtumises AS Roma särgis (loe: rüvetanud embleemi ja meeskonna nime). 18 mängu pensionäril kaasa teha on ikka päris korralik number, ja kui sul on sellised söödumehed ja nii ründav mentaliteet siis ausalt sellised numbrid oleks kohasemad Castani v Florenz kohta, mitte aga esi ründaja. ISEGI DESTRO, kes on täisudu, on per minut rohkem skoorinud ! "!! Kiiremas korras PENSIONILE saata!!!
          tryin too hard. kehv troll on kehv.

          @WhoScored


          Francesco Totti: Has completed 30 accurate through balls this season - at least 11 more than any other player in Europe's top 5 leagues
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Võrdlesin meie tulemusi eelmise aasta (Luis Enrique) omadega, peale 19 vooru.

            2011-2012

            Results after giornata 19 (Saison 2011-2012)

            positsioon 6. 9 võitu 4 viiki 6 kaotust punktid 31. Löödud 29 Lastud 21

            Results after giornata 19 (Saison 2012-2013)

            positsioon 6. 10 võitu 2 viiki 7 kaotust punktid 32. Löödud 43 Lastud 33

            Peab tõdema, et suuri erinevusi ei ole, Zemanilt kui kogenud treenerilt oleks oodanud rohkem.




            Olen seda eelnevalt maininud, et Luis Enrique mulle inimesena meeldis, samuti meeldis see stiil mida ta tahtis siin elluviia.
            Usun, et see tika-taka oleks pikas perspektiivis rohkem edutoonud, kui Zemani stiil.Zemani stiili on küll kohati ilus vaadata,aga nt CL korral , kus tugevad tiimid vastas ja me ise skoorida ei suda, siis sellise kaitseasetuse juures on katastroofe kahtlemata oodata.
            Vaadates Zemani trenne ja seda, et mängijad sisuliselt peavad ennast ründesse tühijooksudega oimetuks jooksma, kui nad ehk isegi palli ei saa, siis kardan, et tervet hooaega me ei kesta.Midagi pole parata,serie a tase on kõrgem kui serie b oma, et sellise taktikaga kõigil skalbid mahavõtta.
            Isegi kui see taktika peaks tooma järgmine või ülejärgmine hooaeg scudetto, siis usun, et Zeman peale seda nahhui tõmbab ka, arvestades tema vanust ja füüsilist seisukorda ja siis hakkab kõik jälle nullist.
            Tahaks midagi püsivamat ja stabiilsemat!
            sigpic

            Kommentaar


              Niipalju kui ma itaalia keelest arusaan, siis Stekelenburg on 90 % tõenäosusega Romast lahkumas, Sabatini tahaks , et ta allesjääks, kuna nö. siiski tema leid jällegist , lihvimata teemant nagu öeldakse.Zeman seevastu teavitas Sabat, et Burgernikker võib ainult unistada esikinda kohast, sest Goico tunnetab "balle" (loe munasid) paremini läbi paksude labakinnaste, ühesõnaga lähiajal ei olnuks tal plaanis Burgernikkerit algkoosseisu panna ja ta peaks rahulduma maximaalselt teise kinda kohaga, ehk siis pingisoojendaja ametikohaga.

              Lisaks see Adryan Tvarezi jutt tundus, et oli ka möla.Nö. üks pagunitega paparazzi olevat näinud , et Sabatini sisenes kellegi väikest kasvu poisiga ühte itaalia nooblisse "kordon rämssi" nimelisse burgeri restorani.Kuid hiljem selgus, peale Saba antud pressikat, et tegemist oli tema lapselapsega, kuid mitte kohvimaa talent Adryan Tavaresega, kelleks teda alguses peeti, lisaks mis pani ajakirjaniku ennastki enne loo ilmumist eneses kahtlema oli see, et poiss mängis "Häppi Miilist" tuntud tegelastega hiljem mäkki esisel mänguväljakul, aga kuna ka Tavares on väikest kasvu, siis läks lugu siiski trükki.
              sigpic

              Kommentaar


                Caceres Rooma ja Boriello Juvesse


                Lisaks Marquinho Gremiosse (2 milli raha + võimalus ta suvel 2 milli eest ära osta) ja Gremio annab vastu õiguse suvel välja osta 5 milli eest kellegi 20 aastase kaitsva poolkaitsja Fernando (Fernando Lucas Martins).


                Lisaks on kohe kohe nahhui siirdumas ülehinnatud Hollandi kollkiiper Stekelenburg. Pastakatele annavad valu Fulhami bossid.

                link: http://www.romaforever.it/news/leggi.php?idNews=25918
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Algselt postitas count Vaata postitust
                  Caceres Rooma ja Boriello Juvesse


                  +

                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                  Kommentaar


                    Caceres mulle isegi meeldiks ja kuna teda saab vajadusel mängitada parem äärekaitses siis lahendaks see meie paremkaitse küsimused, oleks nö pirisele võrdväärne konkurent olemas.

                    Arvestades muidugi , kui hädine Borri juves oli nendes mängudes kus ta mängu sai, siis tundub väga ebatõenäoline, iseenesest heas vormis füüsiliselt tugev Borri on väga kõva relv ründes, eks Borri on ka selline mängumees, kes vajab mänguaega ja kindlust.
                    Aga jh 10 milli milanile+ Mexes ja nüüd on meil Borri , keda meil endil vaja ei lähe, kellel on kõrge palk ja keda ma solgutame igalepoole.

                    Hetkel tundub tõesti mõistlik tast miskise diili kompunnimisega lahtisaada, sest letti pannes, saaksime ikka marginaalse kahju.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Roma have reportedly joined the queue of clubs ready to make an offer to available tactician Pep Guardiola.

                      The former Barcelona boss is currently taking a year out of the game, but he has confirmed that he will return to a bench for 2013-14.

                      Although giants such as both Manchester clubs, Chelsea and Milan have been paired with him, Roma are said to be interested too.

                      According to reports in Spain, Roma director general Franco Baldini has already held a New York meeting – where the former Brescia and Roma player is currently living – about the possibility of taking over in the capital.

                      Guardiola refused to rule out a future at Roma, although it does seem unlikely that the Giallorossi would win the race for his signature.

                      La Magica are currently bossed by Zdenek Zeman, the Czech who signed a two-year deal with the Stadio Olimpico outfit in the summer.
                      Tundub äärmiselt ebatõenäoline peale hea sõbra Luis Enrique trippi Romasse.Guardiola on muidugi endine Roma mängumees ja kahtlemata kogenum kui Luis, aga vaevalt Roma tema ambitsioone rahuldab, samas mine tea.Arvestades, et Zeman ilmselt üle 2 hooaja Romas ei veeda, siis miks mitte Guardiola kasuks otsustada.

                      Mina oleksin poolt, kuid on selge et see äärmiselt ebatõenäoline on, hetke situatsioonis, kus kõik on tehtud selleks, et Zeman saaks oma ideid elluviia, aga peab ka sellele mõtlema natuke, mis saab peale Zemani.Sellist hullu vaevalt leidub, kes säärast taktika kombot kasutaks, aga eks see ole mängijatele omamoodi kogemus.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Vahepeal on Jänkupoiss Uruguay U21 eest värava löönud Peruu vastu.

                        Kommentaar


                          Juba pühapäeval Catania vs Roma. No sealt peab 3 punkti ära tulema, muud võimalust lihtsalt pole, peale selle, et Romal neid punkte hädasti vaja on mul suht viisakas summa huntide peale pandud.

                          FORZA ROMA!

                          So self aware so full of shit

                          Kommentaar


                            Catania pole enam see mis ta oli eelmine hooaeg Montellaga, kuid Sicilian wall a.k.a pederastide hirm on siiski ka see hooaeg ülesannete kõrgusel olnud :
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                              Oi kus kirjutaks alla, mõlemi käega. Cacerese vastu on mul alati soojad tunded olnud. Paremas ääres Caceres ja vasakus Balzaretti kõlab vägagi vingelt.

                              Olge nüüd kordki vuntsid Juventlased ja tehke ära see diil.
                              Algselt postitas count Vaata postitust
                              Viimaste uudiste kohaselt on Rube päris hädas ja pidavat juba ise pushima Boriello - Caceres diili. Ainuke takistus pidi olema Itaalia koondise EMi võidu perse keeranud Chiellini vigastus. Eks lähipäevil selgub. Kui Drogba diil läbi ei lähe (mis juba pidavatki putsis olema), siis rünnatakse Boriellot.
                              Kuulge, kiimas hundid. Tõmmake alkoga ja narkoga vähe tagasi ja unistage Caceresest vähem. See mees ei liitu iial sellise kääbusklubiga nagu AS Roma.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                Kuulge, kiimas hundid. Tõmmake alkoga ja narkoga vähe tagasi ja unistage Caceresest vähem. See mees ei liitu iial sellise kääbusklubiga nagu AS Roma.
                                Nii igaks juhuks salvestame

                                Kommentaar

                                Working...
                                X