320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
    Mul isiklikult pole ka kesklinna vastu, ainult kuskohas kesklinnas`?
    Ma ei tea. Molly veel toimib?

    Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
    Ja mis kuradi hooramine selle Bojani ümber nüüd käib Milani poolt. Kui see peaks nii minema, siis oleks küll ikka päris ulme, otsele konkurendile müüa meie ründaja, pealegi Bojan ei saanud esimene mäng üldse sissegi, ma arvan, et ta oleks väga vajalik see hooaeg ja tema minek oleks suur kaotus.

    E: Nojah, tehing ilmselt tehtud vist juba.
    Kuhu see Bojunn sul mahub? Totti, Destro, Oss, Lamela, Jänkupoiss. Teoorias veel Sexmees ja Tallo. Zeman ütles, et tema taktikasse ei sobi ja asi ants. Lisaks nagunii üle aasta teda kinni poleks sisuliselt hoida saanud.

    Ciao Bojunn. Sexmees võiks nüüd Interisse minna ja Sabatini saadud raha Rossi peale kulutada.

    Kommentaar


      Eks see ole jah üks suur needus kui nii palju ründetalente ühes meeskonnas koos on. Nagu üks suur doonor klbui ülejäänud liigadele, kes kõik on väravate näljas. Nii bossud lihtsalt et anname tasuta otsestele konkurentidele , või noh peale avamängu ei ütleks et Milan enam konkurent on, või noh nüüd Bojunniga said vähe tugevamaks, või noh...

      Minu mängule tulemise protsent on kuskil 20% peal.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        PAnge kirja kui kuhugi minek on. Ma tuleks ka ehk.

        Kommentaar


          Tahaks loota, et viimastel päevadel lisandub keegi, eelkõige kaitsesse, mõni selline tõsine purakas vend.

          Cannu tõmba nüüd kiirelt saunale tuli alla ja roni sauna, seekord võta mõni ilusam naine ka punti.

          Rolando-Ogbonna-Bruno Alves või keegi kolmas peab tulema keskkaitsesse abiks.
          Torosidis paremkaitseks oleks ka väga tore üllatus.
          Rossi ründesse oleks ka väga tervitatav, usun, et kui see mees korralikult terveks ravida saab temast meie üks paremaid mängumehi.Villareali ta vaevalt jääda tahab, usun, et praegu on parim aeg ja parim hind ta endale meelitada.

          Tagantjärgi mõeldes Bojunnist, ilmselt oleks ta nii või naa Barcasse naasnud, kui ta oleks isegi 15+ kolli skoorinud see hooaeg, sest ettepantud summa on lihtsalt ulmeline, vaevalt isegi PSG või City oleksid nõus seda maksma.Bojan on tehniliselt hea, kuid tundub ka kohati tsipa ülehinnatud olema, siiski tema kirstunael on tema füüsis ja sinna pole midagi parata.
          Samas kui ta Zemani mängustiili ei sobi ja samas kas on mõtet Zemanil lasta treida ühte järjekordset "supermeest", kui vana nagunii Barcasse tagasi maandub.Võimaluste suhtes oleks ta kindlasti pakkunud meile lisaväljundeid see hooaeg, aga pikemas perspektiivis on suhteliselt selge, et tulevikku Romas poleks tal nagunii olnud.

          Kui meie koosseis peakski jääma selliseks nagu ta on , siis on selge, et scudetto peale me ka sellel hooajal ei võitle, reaalne tõesti oleks ehk viimane CL koht napsata, rohkemat tahta oleks juba selge eneseületamine.

          Raske on loota, et karja noortega, suudame me vanadele ässadele koti pähetõmmata, olgu siis tegu Zemaniga või mitte.


          Midagi mis veel eelmisest mängust silma jäi oli see, et Zeman pani taktikaliselt ja formatsionaalselt räigelt puusse lihtsalt.Kasutada Tottit vasakul äärel ja samas pannes kinni ja Pjanici meelispositsiooni, sisuliselt ta nullis 2 meie parimat mänguehitajat,absurd täielik, sellepärast ma ei imestagi, et meie rünnakud kõik kusagil äärel sumbusid või kasti lähistel, minule teleripildist oli üsna hästi näha, et mehed ei tunne ennast väga koduselt antud positsioonidel.Ainuke asi mida Totti praktiseerida sai oli see, et sai äärelt tõusvale Balzarettile söödupeale ette anda paarile meetrile, kuid seal oli kohe 2-3 vastaste kaitset ootevalmis ja sinna need rünnakud sumbusid+lisaks väärtuslik mänguaeg, + lisaks kui Totti-Pjanic-Balzaretti omal äärel pusisid, jooksid ülejäänud mehed kõik mõtetult ründesse ja kui nägid, et mingit jätku ei tule jäid lihtsalt mingitele ebamäärastele positsioonidele seisma+lisaks oli vasaku ääre ainuke produkt ristisöödud seisvatele meestele, mis vahelt lõigati ja sellega meile kiireid kontraid tekitati, sellise moega ei saa teha seda taktikat, et 9 meest jookseb kiirelt ründesse.
          sigpic

          Kommentaar


            Järgmine suurem saun on 7nda septembril, siis on aken juba kinni. Mi scusi.

            Kommentaar


              Ma täpselt polegi kursis, millal ja mis kell täpsemalt see aken itaalias sulgub, või on juba sulgenud, igatahes tundub, et meie oma tiimi täiendamise lõpetasime Marquinhosega.Natuke halb maik jäi juurde, et juba kena löögirusikas oli kokkupandud, eriti ründes, lõpuks ometi tundus olema ka pingil väga vingeid mehi, keda vääriliseks asenduseks võtta, kuid viimasel hetkel otsustati, et Bojan siiski saadetakse "meditsiini" abina moepealinna, et sealsetel fännidel ka ikka midagi Milani esituses vaadata oleks see hooaeg.

              Peab tõdema, et põhimõtteliselt suurelt ei kulutatud, raha raisati pigem väikestes kogustes ja suhteliselt tundmatute noorte peale,(Balzaretti oli jh erand, kuid polnud ju seegi megasumma) enamik suuremaid nimesid-ninasid on kõik laenuga ja võimalus enesele osta, et üldiselt võib siiski nimetada säästusuveks seda,vaadates, meie viimast 10-et hooaega, siis on see kahtlemata tõsine priiskamine, kuid hetke transfer turgu vaadates pigem tagasihoidlik ja kokkuhoidlik käitumine mängijate turul.Tekib küsimus, et kas raisata mingite x meeste peale väikesi summasid, või pigem raisata korralikult heade ja tasemelt kindlamate mängijate peale ja võtta lõpuks see tiitel ära, see sirtsutamine võib lõpuks kallimaks minna ja lõpuks pole ikka enamat kui hädaga saavutatud euroopa liiga koht, milles mängimist isegi tõsiselt ei võeta.

              Lootsin viimase hetkeni Rolando-Ogbonna-Torosidise-Schelotto tulekut, või kasvõi ühe tulekut neist tiimi, kuid seekord Saba väga ei üllatunud ja meedia pani suht täppi terve suve, enamus jutte mis läbileierdati eelnevalt meedia poolt, siis see ka juhtus transferite näol.

              Hetke tiimi vaadates ja vaadates Zemani mängustiili, siis me pole valmis tiitli võitmiseks, kõik on liiga toores, samuti puudub teatavatel mängijatel teatav kvaliteet, et sellist tundmatus kohas pea ees vette stiili väljamängida.NB! Tegu ei ole miskise Serie B-ga, kus võtad kodumaa parimad noored talendid ja jooksed kõik üle, siin on isegi madalamaotsa tiimid väga teravad vasturünnakute nõelamises(olgugi, et jh ka need meeskonnad on kunagi mänginud Serie B-s) kuid juba see nii on, et Serie A-s on kõvasti kõrgem tase.

              See mäng on üks viimase aja meeldejäävamaid ja suurimat positiivset energiat pakkuv, eks see näitas ka kui suur potentsiaal tegelikkuses oli Roma meeskonnal Enriike stiili juures.(inter oli jh sitt eelmine hooaeg, kuid isegi sitt inter poleks võinud omale lubada 4-0 mängu)

              Ma loodan, et ma eksin, kuid Zemani stiil väga ei sobi Romale, me oleme harjunud viimastel aastakümnetel mängima pigem positsioonivutti ja oleme olnud selles väga head ja samas näitas ka hooaja esimene mäng, et siiski tahetakse pigem rahulikult palliveeretada, kui riskida vastaste ühe kiire kontraga, kui ise palli väravaks ei löö.

              Minule isiklikult jättis väga sooja mulje eelmine hooaeg,olgugi, et tulem oli kehvapoolne, aga Enriike oma kogenematuse juures pani heal päeval siiski meeskonna väga hästi mängima.

              Ennustan, et Inter on hetkel vähe terviklikum tiim, kui meie oma noortega, arvestades, et Interis on väga ohtlikud kontrarünnaku mehed, siis ma ei kujuta ette, kuidas me Catania mängu põhjal veel rohkem ründesse sukelduksime, isegi Catania mängus rohkema positsiooni mänguga ei leidnud me neid väravavõimalusi kergelt, samuti jättis realiseerimine kõvasti soovida.

              Zeman tahab olla kaval, kuid enamik teavad tema käike ja minu meelest pole see enam ammu originaalne, arvestades kui palju pescarale väravaid löödi, siis pole meie kaitset just eriline koerustükk lahtimurda.

              Võimalik, et saame Rossit püüda jaanuaris,aga see mees tuleks siiski äratuua ja terveks ravida, isegi kui terveks saades oma taset ei taastaks ( mida ilmselt nagunii ei juhtu, tema kaliibri puhul, tegu on siiski talendiga ja see maksab ka ühtteist), on ta nimi siiski niipalju väärt, et päris saia raha eest äraandma ei peaks.

              krdi igasuguste Cincinhode,Borriellode,Juanide,Heinzedega ollakse nõus leping lõpetama, kelle eest me ehk oleme minevikus pappi laualeladunud korralikult.
              sigpic

              Kommentaar


                Borriellu to Genoa. jee
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  2.September 2012 San Siro:



                  INTER V ROMA
                  AS Roma squad list:
                  1 Lobont
                  3 Marquinhos
                  5 Castan
                  7 Marquinho
                  8 Lamela
                  9 Osvaldo
                  10 Totti
                  11 Taddei
                  15 Pjanic
                  16 De Rossi
                  17 Lopez
                  22 Destro
                  23 Piris
                  24 Stekelenburg
                  26 Tallo
                  29 Burdisso
                  42 Balzaretti
                  46 Romagnoli
                  48 Florenzi
                  55 Svedkauskas
                  77 Tachtsidis

                  Potentsiaalsed algkoosseisud erinevate allikate poolt:

                  INTER (4-3-1-2): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 8 Palacio, 22 Milito. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 48 Florenzi, 16 De Rossi, 15 Pjanic; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman

                  IL ROMANISTA
                  INTER (4-3-2-1): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 31 Pereira; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder, 8 Palacio; 22 Milito. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 77 Tachtsidis, 15 Pjanic; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman

                  IL MESSAGGERO
                  INTER (4-3-1-2): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 31 Pereira; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 8 Palacio, 22 Milito. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 77 Tachtsidis, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman

                  IL CORRIERE DELLO SPORT
                  INTER (4-3-1-2): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 22 Milito, 99 Cassano. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 77 Tachtsidis, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman

                  LA GAZZETTA SPORTIVA
                  INTER (4-3-2-1): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 6 Silvestre, 31 Pereira; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder, 8 Palacio; 22 Milito. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 77 Tachtsidis, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman

                  IL CORRIERE DELLA SERA
                  INTER (4-3-1-2): 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 31 Pereira; 14 Guarin, 21 Gargano, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 8 Palacio, 22 Milito. All.: Stramaccioni
                  ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 77 Tachtsidis, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti. All.: Zeman
                  Ootaks Huntidelt vähemalt sama tugevat esitust:



                  Alustaks Nagatomo ja Chivu põhis ja oleks mõlemad terved, siis ma isegi usuks meie võitu ja triumfi, kuid arvesse võttes Interi meeste hetke kvaliteeti ja kogemust tipptasemel, siis ma kardan, et kui Zeman peakski oma hulljulge taktikaga täna pealelendama, siis võime me üsna suured kellad siit saada.

                  Isiklikult ootan põnevusega Tachtsidise ja Destro debüüti!!!
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Forza Roma !
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                    Kommentaar


                      Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                      Forza Roma !

                      Pugeja!
                      Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                      I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

                      Kommentaar


                        Pole kahtlustki, et Totti MOTM. Osvaldo teine värav oli lahe chip ja kolmas värav oli väga meisterlik tõste Osvaldo poolt ning veel meisterlikum mahavõtt Marquinho poolt pluss väga raskest nurgast purakas posti taha ära. Kohtunik oli küll mingi kahtlane, hullud jalad ees sissesõitmised käivad ja siis Osvaldole teine kollane ja punane minuarust sisuliselt tahtmatu käe eest, kaitses ju nägu, ilmselt tribüünil istuva Moratti lambikõne.
                        Arvatavasti kirjutan suurema kokkuvõtte hiljem.

                        Kommentaar


                          Juubeldused, Juubeldused , Juubeldused!

                          F R A N C E S C O T O T T I !!! Imeline vana. Kõik mida puutus muutus kullaks. Osvaldo värava eeltöö oli lihstalt nii meisterklass, usun et hooaja parim sööt on tehtud. Lollitas interista homosid nagu väikseid lapsi. Pidin korduvalt seda ka kõva häälega mainima, et täna ei mäng Rooma meeste vastu, vaid väikeste tüdrukute, Totti lihtsalt lollitas oma geniaalsusega kõik ära.

                          Ja no Osvaldo värav ja sööt. GRANDE OSVALDO!!!

                          Inter kasutas head taktikat. Parimad kaitsemehed kohe vigaseks , De Rossi esimesel poolel ja teisel löödi nokki Balzaretti, loodan et ei midagi tõsist ja järgmisel mängul jälle kohal.

                          Esimene Milaano prügi on teelt pühitud, tooge väikseid tüdrukuid juurde, waiting for AC Bilanotarid!!


                          FORZAA ROMA!!!!
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Kas Zeman on suitsetamise maha jätnud või keelas FIGC selle ärea treeneripingil? Harjumatu oli vaadata.

                            Õnnitlused kah, ilus võit. Roma see hooaeg arvatavasti huvitavaim meekond kaasa elamiseks.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

                            Kommentaar


                              Rahulolu on suur ja on hea tunne, meeskond mängis suurepäraselt. Sono molto felice!!!!!!
                              GRANDE TOTTI E CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                              FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                              FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                              Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                              Kommentaar


                                Roma-Inter vastasseis on alati calcio klassika olnud.

                                (bljäd, Roma, sa meil jälle nahka tegema)

                                Kommentaar

                                Working...
                                X