320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Missioon "DeRossi rahaks" hakkab ilmet võtma. Platsile korralikult ei lasta, ja kui isegi lastakse, siis mängitatakse valel positsioonil. Mingi Lazio ahvile sisse sõitmise eest tehakse lambi trahve. Vägisi püütakse teha temast ebameeldiv inimene. Greco sõnavõtt antud teemal ei tundugi enam nii konspiratsioon

    link:http://www.football-italia.net/27287...tment-de-rossi
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

    Kommentaar


      Revolutsioon õgib oma lapsi.
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

      Kommentaar


        Eeldatav algkoosseis Torino vastu:

        ROMA (4-3-3):


        -----------13 Goicoechea-------------------
        23 Piris, 3 Marquinhos,5 Castan, 42 Balzaretti
        ----15 Pjanic, 4 Bradley, 48 Florenzi----------
        -----8 Lamela, 9 Osvaldo, 10 Totti-----------

        Ainus vangerdus mida pakutakse on Romagnoli Marquinhose asemel. Äge, aga vähetõenäoline.

        Kommentaar


          Stekelenburg vigastatud või antakse teistele ka võimalust?

          Kommentaar


            Stek vigane (Parma basseinis tõmbas vist ära midagi), nagu ka Lobont. Seepärast ongi kolmas valik väravas olnud juba 2,5 mängu.

            Kommentaar






              Ei tegelt norm, mõmmi peaks normaalselt sisse tooma.

              Kommentaar


                Penaltist ja persepõrkest 3p teenitud ja värav puhtana hoitud (clean sheet on overrated muidugi). See oli Torinole esimene kaotus võõrsil muide.

                Raiskasime palju võimalusi ja ründes oleme tegelikult enamus mängudes paremad olnud veidi. Goicoechea oli väga hea ja kindel, samuti keskkaitsjad.

                Kõige kummalisem oligi penaltiolukord, kus tundus et kohtunik pennut ei anna. Roma vennad lendasid juvestiilis (ei ole troll, vaid selgitus neile kes ei näinud) peale reisisaatjale ja lõpuks vile tuli jupp aega hiljem. Ei teagi millise kohtuniku otsus see oli lõpuks.

                Zeman tegi ka seekord veidi varem vahetused ja loodetavasti jätkab samamoodi. Tabelis tõusime kuuendaks ja löödud väravate arvus tõusime Juvest taas mööda. Järgmisena Pescara võõrsil.

                Kommentaar


                  Täna siis selline suht punnitatud võit. Mingit suurt ja erilist emotsiooni mäng sisse ei jätnud.Punktid õnneks tulid ja teatud meeskondadega õnnestus siis vahet vähendada.

                  Täna nagu mingit überilusat mängu ei olnud, oli selline liigne pusimine, taheti liiga üksi mängu ärateha, kuid siiski liiga ühe parima kaitse vastu nii ei saa ja tulemuseks olidki korduvad kinnijooksmised kusagile kaitsete jalgadesse.

                  Kui kedagi esile tuua, siis Goicoechea tegi väga kindla ja soliidse esituse väravas, samuti Marcos tegi kõva mängu ja üldse kaitseliin täna õnneks suuri eksimusi ei teinud.Balzaretti tegi ka muidugi ulmetööd äärel, huvitav mis selle mehe distants tuleb per mäng? Balzaretti tsenderdused väga kriitikat muidugi ei kannata.

                  Bradley mängis samuti väga kindla mängu ja väga suurt söödueksimusi ei teinud, De Rossi asemele on õnneks täitsa pingilt võtta täitsa asiseid mehi.

                  Tottil polnud vast kõige parem päev, kuigi paar head lööki ja geniaalset söötu käisid siiski läbi.

                  Kahju, et Osvaldo Gilletti eksimuse ärakäkkis, Totti oli seljataga täiesti üksinda vaba.

                  Boriniga võrreldes on Destro ikka käkk, sitad puuted,söödud ühesõnaga ei midagi erilist.Kehvake esitus jälle temalt, kuidagi õnnetu on teda vaadata särk on löts löts mitu numbrit suurem seljas ja enamikud olukorrad ta kaotab, tehnika veab alt või ei tea mis tal häda on.

                  See ka veel, et Lamela oli peale seda hüppeliigese väänamist üsna kahvatu ja kehvake, oleks võinud jänkupoisile võimaluse anda.

                  Unustasin veel Marquinho väljatuua, alati väga hea vahetusmees, nagu ta seda ka oma eelmises koduklubis oli, rabab tööd ja võitleb alati olukorrad enda kasuks.
                  Mõlemad Marquinhosed tunduvad olema väga hea hinna kvaliteedisuhtega pallurid.

                  Pjanic mängib oluliselt teist positsiooni kui eelmisel hooajal Enriike käe all, kuid senised mängud kus ta mängida saanud on ta väga hea olnud, skoorinud ja muidu ohtlik ja loov olnud.

                  Lamela-Pjanic-Osvaldo olid täna tsipa isekad, minumeelest see tappiski meie ründemängu tipuotsa jäi selline Enriike eelmise hooaja ei muna ei kana ründetegevus.Samas eks tuleb arvestada ka fakti, et Torino on hea kaitsega meeskond ja täna näidati kaitses küll väga meeskondlikku ja küpset mängu.Ogbonna tundub, et ei ole asjata üleshaibitud, tegi ka tema täna üsna hea esituse.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Keegi vist ei viitsi hetkel mängust kirjutada?

                    Imo mäng oli suht tavaline ja kahtlane. Romal oli tohhuijaa võimalusi, aga ei kasutatud ära - möödalöömisi hästi palju, napikaid, Torino värvavahi tõrjeid ja niisama mingeid pasandamisi. Torino ründas suht vähe vahepeal, aga oli oht nagu ikka, et lüüakse Roma vastu ära, noor Urugailane õnneks välja ei pidanud palli võrgust noppima. Penalti vist oli ikka penalti, Torino Ogbonna kukkus Marquinhole peale jalgadele, pluss ta veel kuidagi põrkas seal vms. Marquinho oli kusjuures väga hea vahetus selles mängus, tegi päris häid jooksmisi ja üks hea pealelöök oli ka. Osvaldo oli jama imo, kuigi penalti oli hästi realiseeritud. Lamelal polnud ka mitte kõige parem päev, Totti oli tavaline, oleks võinud skoorida, tegi häid liigutusi. Destro võiks algkoosseisus mängida. Ta puuted kohati ei olnud mitte kõige paremad, aga ta oma kiiruse ja muu nooruslikuma elemendiga suudab peavalu tekitada. Keskkaitse Marquinhos ja Castan pidasid üllatavalt vastu. Ivan Piris pidas ka vastu. Balzarettil oli võimalus väravat lüüa, aga ei suutnud palli omaks võtta.

                    Kommentaar


                      Kommentaar


                        Zemanlandia!!! Vajalik v6it meeskonna vastu kes polnud enne meid veel v66rsil p2he saanud. Nullim2ng!!! Pjanic on super, tahaks teda edaspidi koguaeg algkoosseisus n2ha, t6eline raiskamine on teda pingil hoida. Pyhendas v2rava ka Danielele. Ja Marquinhost saab veel asja, poisil k6rvatagused m2rjad alles aga moistab kaitsta kyll vaja.

                        Hakkan juba vaikselt uuesti lootusi hellitama, et saadakse l6puks asjad paika ja tulemused hakkavad v2he stabiilsemaks muutuma.

                        FORZA ZEMAN, FORZA PJANIC, FORZA.ROMA!
                        So self aware so full of shit

                        Kommentaar


                          Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Kõige kummalisem oligi penaltiolukord, kus tundus et kohtunik pennut ei anna. Roma vennad lendasid juvestiilis (ei ole troll, vaid selgitus neile kes ei näinud) peale reisisaatjale ja lõpuks vile tuli jupp aega hiljem. Ei teagi millise kohtuniku otsus see oli lõpuks.
                          Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
                          Penalti vist oli ikka penalti, Torino Ogbonna kukkus Marquinhole peale jalgadele, pluss ta veel kuidagi põrkas seal vms.
                          oleks juve sellises stiilis sellise pendla saanud, mis mängu otsustanuks, oleksid kõik lehed ja foorumid "Moggi" ja "daiv" mäda täis

                          Kommentaar


                            Algselt postitas eika Vaata postitust
                            oleks juve sellises stiilis sellise pendla saanud, mis mängu otsustanuks, oleksid kõik lehed ja foorumid "Moggi" ja "daiv" mäda täis
                            ma ei tea mis see siia puutub, aga jah kui juve saab pesueht daivi eest pennu mis mängu otsustab, siis on tõenäoliselt kõik lehed õigustatult soppa täis tõesti.

                            ------------------
                            Aga olukorrast video ka kes ei viitsi ise otsida

                            Kommentaar


                              mõtlen seda, et pehmo ja hala peale saadud pennal ja keegi ei vingu (ok, Torino Tutto vingus küll). kummaline. aga ju ei näe Itaalia lehed Romat veel olulise konkurendina

                              Kommentaar


                                See kuidas või kes pennu andis on vähemalt minu jaoks selgusetu. Reisisaatjad mingeid märguandeid ja liigutusi ei tee vaid suhtlevad kohtunikuga raadio teel. Kohe pärast viga hakkas reisisaatja mulisema ja tundub et roomlased väljakukohtuniku vilet ei kuulnud (sest seda ei tulnud) ja lendasid reisisaatja juurde jutuga "tra sa tsort old ju samas lähedal, et mis nuss on!?".

                                Ehk siis mulle tundub, et penalti määras reisisaatja kes olukorda väljakukohtunikule selgitas. Seejärel tuli vile.

                                See kas penalti oli pehmo ja kas väikse vea eest on penalti õige anda on juba teine teema. Fakt on see et Ogbonna meelega kontakti otsis ja ründaja takistamiseks pikali viskus, kuigi ei tea kumma kaitsja vastu pennu tegelikult määrati.

                                Kellelegi siin liiga ei tehtud ja Roma teenitult punktid koju jättis. Paluks mitte seda olukorda võrreda sellega, kuidas juve vahetusmehed lähevad ja sunnivad kohtunikku oma õige otsuse tagasi võtma ja kingitusena 3p tabelisse lisama.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X