320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mis vahet sel on? Võidavad BATEt, saavad edasi. Hull asi.
    Ja tuleb vastu Real või Bayern ja saavad järgmise koslepi

    Kommentaar


      Või tuleb Zenit ja on veerandfinaalis.
      Instagram

      Twitter

      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

      telekavaataja.blogabet.com

      Kommentaar


        Count kõlab nagu Savisaar ja Keskerakonna PR
        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

        My spell checking is second to nine!

        Kommentaar


          Selle hooaja esitused annaks alust nagu rohkemaks kui,et me.peame lootma teiste ebaõnnele ja viimase vooru ponnistusele.Bate tuleb samamoodi vihaselt võitma,sest ka neil.edasipääs mängus kui võitma.peaks ja bayern failib.
          sigpic

          Kommentaar


            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Mängujärgsed sõnavõtud on päris kuldsed. See on Romadel mingi vägistamisjärgne šokk, mis sellist kelbast ajama paneb?

              Rudi Garcia insists it was impossible for Roma to do better than their 6-1 defeat to Barcelona.
              Rudi "I am not remotely worried. Obviously nobody likes to lose, but this is nothing like the defeat we had to Bayern Munich. We arrived with a lot of humility and could’ve taken the lead, but undeniably Barcelona are the stronger side. // We are far away from that level."

              Barcelona’s 6-1 rout of Roma was summed up pretty well by on loan from Arsenal goalkeeper Wojciech Szczesny. The Polish stopper did not seem to bothered at all about conceding six goals in the Nou Camp and could only praise the famed Barcelona attack.
              Szczesny "It was beautiful to watch because we played against a team from another planet. They were ridiculously good. I was in goal but I appreciated what i saw from Barcelona they were ridiculously good and it was beautiful to watch"

              Piinlik.

              Kommentaar


                Kuradi eided ärge vinguge, enda pärast peaks teil piinlik olema.

                Eilne põhimäng oli Bate - Neverkusen ja viik oli perfektne tulemus. Roma mängu ennustasin 7-1 aga napilt jäi piidu. Varasemate aastatega võrreldes ka areng.

                Kõik kontrolli ja enda kätes, ma olen eilsega rahul. Sieg heil!

                Kommentaar


                  Tundmatu meessoost vägistamisohver R. Prantsusmaalt "Ma pole mures. Muidugi ei meeldi kellelegi see, kui sind vägistatakse ja verisena WC põrandale nutma jäetakse. Aga vähemalt ma alguses üritasin korraks vastu puigelda, aga mis sa ikka teed, tugevama mehe vastu ei saa ja küllap vägistatakse mind ka tulevikus"

                  Tundmatu meessoost vägistamisohver S. Poolast "Jah, mind vägistati, aga vähemalt oli vägistaja ilusa näoga mees. Käisin küll õmblemas hiljem ja siiani ei saa istuda, aga no tõesti oli ilusa näoga mees"

                  Kommentaar


                    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Kuradi eided ärge vinguge, enda pärast peaks teil piinlik olema.

                    Eilne põhimäng oli Bate - Neverkusen ja viik oli perfektne tulemus. Roma mängu ennustasin 7-1 aga napilt jäi piidu. Varasemate aastatega võõreldes ka areng.

                    Kõik kontrolli ja enda kätes, ma olen eilsega rahul. Sieg heil!
                    AS Roma > Bayern + Barca
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                    Kommentaar


                      müstika, et Garcia tõstab Barca vastu oma kaitse nii kõrgele. Esimestest minutitest peale oli näha, et kiired sissejooksud hävitavad nad ära. Hakkan vaikselt Roma fännide viha mõistma
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                        Count ma ei saa sinuga päris nõustuda!

                        Ma saan aru, et sul juhtub korra kvartalis selliseid kaotusi või sa oled väikeklubi aga kui sind iga aasta nii kotitakse kui itaalia tipptiimi suurte vaatajanumbrite ees, siis ei saa vabanduseks olla ka paari põhimehe puudumine.Kaitses olid ju kõik olemas phmt.
                        Ei saanud aru millega sa täpselt ei nõustunud. Eilsed kaotuse põhjused tähtuse järjekorras:

                        1 - Rudi Garcia ja tema "taktika" - Nii ühedimensionaalselt andetud inimest ei leia naljalt mitte kusagilt. Tema kasuks räägib vigastatud meeste arv ja tähtsus, kuid olenemata sellest ma ei usu et ta oleks midagi teistmoodi teinud. Kui ehk DDR oleks terve olnud, siis oleks mindud rohkem kolmese keskkaitse peale, kus lõhkuja vajub kaitsjatega ühele liinile. Sellise Barca vastu kasutada kõrget liini ja loota et noored poisid nagu Digne, Manolas ja Rüdiger terve 90 minuti vältel ainult suluseise välja lüpsavad on ülimalt optimistlik lähenemine. Esimesel poolajal igasuguse vasturünde tegevuse puudumine. Dzeko üksi ette riputamine jne. Ühesõnaga kõik mida sai valesti teha tehti ära. Mängjate mentaliteet paistis ka olevat alla igasuguse arvestuse. Nagu Garcia oleks enne mängu ja vaheajal öelnud sama mida mängu järgsel pressikal "poohui see mäng, teeme pulli ja saame pähe nii paljuga kui saame, chillout kutid".Garcia aeg on läbi juba üle aasta. Talvel on vaja kiiret vahetust. See jätaks võimaluse kodus CL koha peale heidelda ja järgmises CL ringis vastastele vastu hakata.

                        2 - Vigastatute nimekiri - Kui taktikaliselt saab treener kõik valesti teha, siis aegajalt saab meeskonna päästa individuaalne säde. Kuid kahjuks kõik sädemed olid vigased. Selleks et palli omast kastist pikemalt eemal hoida on vaja mehi kes seda palli ees kanda ka suudavad. Kõik sellised mehed, peale Pjanici, olid vigased. Poolkaitseliin DDR, Strootman, Pjanic ei näe mitte ainult paberil parem välja, palli hoidmine oleks ka hoopis teistsugune. Samuti Eesliinis pallivõlur Totti, kes trequarista kohal mängides oleks palli palju paremini liinide vahel liigutanud ja oma kogemustega vastastelt vigu välja kalastanud ja sellega palju rohkem vastaste poolel mängu hoidnud. Kiire ja loova äärena oli puudu Salah ja teises ääres peale kiiruse ka kasvu ja sitkust pakkuv Gervinho. Mõlemad oleksid surunud äärekaitsjad palju rohkem taha ja sealt oleks ka ära lõigatud oluline element nende rünnakutest. Iago pole äär ja Florenzit üksi oli suhteliselt lihtne kotti võtta.

                        3 - Vastaste hetkevorm ja mängu asupaik. Võttes arvesse et sama vastane just laupäeval hävitas miljard eurot maksva Reali, siis meie B koondise lüpsmine ei saanud küll kellelegi shokina tulla. Kui sama oleks teinud BATE või Leverkusen, siis saaks suurest pahameelest ja hämmingust aru. Kui on üks vastane kelle vastu selline skoor on pigem tavapärane kui imelik, siis oli see eilne vastane. Mis ei tähenda et ma poleks lootnud paremat, kuid samas ei tunne ma ka et oleks midagi hullu juhtunud.

                        4 - Puudu olevad täiendused, millega suvel ei tegeletud. Korraliku tikataka mängimiseks on vaja keskkaitsjat kes oskaks palli mööda maad liigutada, Kumbki hetkel olevatest variantidest seda ei ole. Talvel on vaja ühte kogemustega tippu. Eriti kui pääsetakse järgmisesse ringi, siis ei ole võimalik suurtele heas tujus vastu minna, kui sul seisavad seal puberteedieas poisikesed. Iga liigmäng kus Konn on läinud peale väravalist edu umbkaitsesse on juhtunud see üks ja sama asi. Kogemusi ja oskust jääb puudu. Samuti see nutune parem äär. Torusiil on vastutav selle hooaja kõige suuremat fopaade eest ja on ilmselgelt omadega läbi. Maicon on liiga vana ja jääb aeglaseks, sobib liigas asenduseks, aga esimest viiulit ei mängi siin keegi. Florenzi on nendest kolmest kõige parem valik, aga ta siiski ei ole kaitsja ja tema talenti on vaja eespool liinides. Talvel on vaja tuua üks jorm äärekaitsja. Mis saab siis kui Digne ennast vigastab??? Päris pull oleks näha mis hädaplaan selleks juhuks välja mõeldud on. Siiani on ta lasknud iga mäng 90 minutit. Kuskilt maalt ta peab väsima.

                        Hetkel oleme olukorras kus optimistlikumad fännid ütlevad et CL oleme korralikult esinenud. Barca vastu 1 punn pidi hea olema. Leverkuseni vastu võõrsil viik ja kodus võit pidi ka hea olema. Ainus feil oli BATE vastu kaotus, mille saab heastada kodus nende võitmisega ja edasipääsuga. Ei tohiks keeruline olla ja kui talvel tehakse eelpool nimetatud muudatusi, siis võiks ka ise rahule jääda.
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Rudi Garcia insists it was impossible for Roma to do better than their 6-1 defeat to Barcelona.
                          Rudi "I am not remotely worried. Obviously nobody likes to lose, but this is nothing like the defeat we had to Bayern Munich. We arrived with a lot of humility and could’ve taken the lead, but undeniably Barcelona are the stronger side. // We are far away from that level."


                          Sellised hädiselt vabandavad pressikonverentsid on Garcia klassika pärast kaotust. See "it was impossible to do better" on muidugi debiilne, samas oleks olnud nõus lausega, et "it was impossible to win".
                          Vaatame kõigepealt kaitseliini:
                          Maicon - brasiillase kohta juba väga kõrges eas, kaitsetöö võtab ilusti kokku kommentaatorite tähelepanek, et Neymar lihtsalt astus temast mööda.
                          Üldiselt olen kaitsetaktikast rääkides countiga nõus. Lisaks tõsiasi, et Rüts ja Manolas keskkaitse duo pole see hooaeg veel tööle hakanud. Liigas oleme imenud tubli 15 väravat (ainult 2 cleansheeti, milledest üks Forsinone vastu, meeskond kelle olemasolust keskmine jalgpallifänn pole teadlik) ja CL'is enne eilset mängu 2,5 väravat per mäng.
                          Dignet väga üksi kritiseerida ei saa. Tooks siin pigem välja Garcia geniaalse lahenduse panna mees I poolajal Messit man-markima. Nojah, kui Messi mängiks mingis lambimeeskonnas, kus ülejäänud tüübid on suht puit, siis okei, vbla toimiks. Aga barcas lustivad veel Neymar ja Suarez, et suht naeruväärne üritus.

                          Keskväljal ei saanud mehed mingisugust loomingulist näidata, seega oli Pjanic suht nähtamatu, kui standardolukorrad välja arvata. Keita on vana ja aeglane, noorte meeste nagu Rakitic, Sergi Roberto, Sergi Samper vastu suht lootusetu. Ninja muidugi rassis ja üritas, aga ühest hingestatud sooritusest jääb väheks.

                          Rünnakul väga D˛ekot patuoinaks teha ei saa. Mees on suur koll ees, kelle ülesandeks on võimalused, mis talle antakse ära koksatakse. Neid tuli vähe ja ideaalsel õhtul oleks ta esimese suurepärase võimaluse ära löönud. Lõpuks koksas ühe ära, tõsi, siis oli barcal mäng ammu tehtud ja kaitsjad ei viitsinud vast väga enam sellise kolgega kastis maadelda.
                          Florenzi on jäänud barcadele jm silma siis, kui ta mängib paremkaitses ja aeg-ajalt tuleb meeskonnaga ründesse kaasa. Sellise meeskonna vastu nagu barca on ta ääreründes suht mõttetu.
                          Falque jäi ka nõrgaks, väga ei mäleta tema tegemisi väljakul.

                          Vahetusmeestest tõstaks esiele Iturbsi, kes üritas ja tõi veits energiat mängu. Oleks eelistanud, et Florenzi oleks paremkaitsjes olnud ja Iturbe Florenzi asemel ees.

                          Üldiselt oli esimesest minutist näha, et Garcia läks mängule vastu mõttega, et tuleb mis tuleb. Tõmbame ennast kerra ja loodetavasti keegi näkku ei löö. Aga jah, kaitsemäng on terve hooaeg allapoole arvestust olnud, vigastustega on audis olulised mängijad (eriti De Rossi oleks saanud Keitast miljon korda paremini hakkama sellega, et pall mingi mõttega kasti eest välja tuua), et kuus läks küll paljuks, aga paraku mitte midagi üllatavat.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas count Vaata postitust
                            mõttetu möla
                            Loll, kes vabandust ei leia.
                            Je suis Nasfal

                            Kommentaar


                              "We're honoured that a club like Barcelona are interested in our players, but they are not for sale."

                              Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN+ and play fantasy sports.
                              Messi...The never ending legend!

                              Kommentaar


                                No kõrge liiniga mängimise kraesse saab tegelikult ajada ju ainult esimese värava, teiste väravate puhul jäädi lihtsalt vaatama kuidas Barca palli liigutab. Valitsev meister on ikka omaette klass hetkel.

                                Veits huumorit ka:
                                "He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X