Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• count
    replied
    Vähekene mõtteainet nädalavahetuseks. Kanakasvatajate hobiklubi , mite jalgpalliklubi.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mina olen rahul. Mu lemmik Candreva tõestas järjekordselt, et gaasikambrisse tuleks saata kõik peale tema ja Keita. Itaalia kutse on õnneks taskus, pole vaja tõestada. Miks ta täna 70. minutil tuli on endiselt teadmata...kas eelmisest mängust tekkinud kergest konfliktist Rejaga? Ei paistnud nad täna ka mängu ajal väga sõbrad olevat.
    Igatahes Lotito võib nüüd rahus Tare tagauksest sisse rallida....ELi rahasid sa vana paks ei näe. ELi ma ei taha segava faktorina nagunii näha...eks näha ole kas sellise setbackiga äkki Lazio siiski läheks müüki, kui fännid survet ikka jätkaksid.
    Mina usun Rejasse ja tahaksin, et ta vähemasti ühe korraliku hooaja veel jätkaks. Kaitse on suur 0 koos väravavahiga...Berisha võib put*si sõita. Kaks andekat meest on vähemasti olemas....KEITA E CANDREVA! Ülejäänud võiks Lotito ka sebida.

KAO PERSE LOTITO KAO PERSE TARE!

Leave a comment:

• olll
    replied
    peale hokide vaatamist avasin jalka - ja kohe virutas Hernanes väljastpoolt karistusala oma "firmaka" ... 4-1
    vähemalt mees ei näidanud välja vähimatki rõõmustamist selle üle

oh Issand. nüüd ilmus 17-aastane neeger-vanaisa Minala ka väljakule ...

Reja oli kurtnud et ta ei saa aru miks fännid teda välja vilistavad
    ma ei saa aru - kui pole fänne staadionil, kes siis vilistavad ...

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Oijah....see on juba liiga epic gay shit......Gaywinho big time!!!
    gayshit on see kuidas teie oma Herr Aanus teile kolle taob nagu väikestele tüdrukutele. Ja juubeldus oli ka korralik. Kohe näha et rehabiliteerunud härrasmees. Nüüd kus väikeklubi on ajalugu on temas näha tõelits pallurit. Koondise kutse on igati õigustatud!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Oijah....see on juba liiga epic gay shit......Gaywinho big time!!!

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Mis probleem teil on nende poolpaljaste meestega? Miamisse või Honolulusse sõidate, siis pakite omale raudlatte ja pesapallikurikaid kaasa? Noh igaks juhuks, et kui rannas mõni ujukates kutt lähemale kui 10 meetrit teie mugavustsoonist satub

Sportlikust huvist, palju selline pilt huntide geiradaril skoorib? Paluks täpsusega 0.1 100 palli skaalal...

Leave a comment:

• count
    replied
    ULTRA .... GAY

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kusjuures mingid kõlakad käivad, et Candreva on 20 miljoni eest minemas....mine sa Lotitot tea...kord räägib üht, peale kerget aanuserallit mängib hoopis teist viiulit. Aga no selline no meie lahe omanik. Nähes Taret järjekordseid deadwoode taga ajamas on ilmselge, et Lotito on tapnud selle viimasegi sädeme laziale hingedes. Kao Putsi Loti!!!

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kristjan....viitsid pane LazioS70 vaimu poolt ka arvamus teele Player of the seaosn pollis......Antonio Candreva 100% Haters gonna hate! Makistyle forever!
    Candreval pidi väääga väike olema. Ja no mõistusega ka kõik ok olla ei saa kui talvel leebet ei teinud... ehk teeb suvel nazio väikeklubile kingituse ja tõmbab nah*i. SS Lazio , gayklubi kõige homodemadele!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kristjan....viitsid pane LazioS70 vaimu poolt ka arvamus teele Player of the seaosn pollis......Antonio Candreva 100% Haters gonna hate! Makistyle forever!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Lotitol ja Tarel olid sellised näod ees ennem Mauri nõrka ent õnnelikku penaltit nagu oleks aanusesse saanud viimased 2 tundi. EL-iga võib hüvasti jätta ma usun.
    Keita on kunn(mitte nagu pealinna munn titty)ja Candrevale järjekordne assist kirjas, samuti kunn. Oli veidike pahane ka Reja peale, kui 85+ minutil vahetusse pidi minema.
    Aaa ja siis see ka, et olgugi, et Klosele pandi käed seljale jäi mulje, et kohtunik tahtis pigem autogrammi juba ette saada ennem, kui Mirole MMi kuldmedal kaela riputatakse. Aga noh legendile peab vastu tulema, isegi siis, kui olukord on vaieldav.

Leave a comment:

• olll
    replied
    nagu võib vist aru saada - läheb tänane mäng jälle enam-vähem tühjadele tribüünidele

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Internetti on lekkinud Tare eelmise suve viimane fax väidetavale superdiilile, mis kahjuks siis jäi viimasel minutil ära:

Tahaks loota, et saate suve alguseks faxi masina korda, 200+ milli ei ole naljaasi, võib tõrkuma hakata kui kõvasti kuuma anda!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Tundub, et Lazio on uuel hooajal tiitlifavoriit. KLOSE RENEWIS OMA LEPINGU LOTITO KLOUNAADIGA. See peab ju tähendama meeletut osturallit suvel. Alla 200 milli Lotito-Tare pedepunt kindlasti ei raiska.

Leave a comment:

Working...
X