Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Uuu
    replied

Krt Rosteri teemadele ligi ei pääse, kujutan vaikselt ette mis Antonio teemas toimub. Aga kõigi haterite õnneks on Lotito võimeline teda maha mängima....veel eriti, kui MMil edukalt esineb.
    Muid teemasid lugedes ei igatse üldse tagasi....vanad head filosoofid ja teadlased ikka nagu vanasti. Mourinho on lukcy bastard ja Petkovitt oli ikkagi tipptreener

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Candreva personaalteema on hullem kui Ukraina ülemraada viimastel nädalatel
    Kirjutatakse eeposeid Panenkade tehnoloogiast... kaasatud on mitmed mainekad spordieksperdid ja spordiajaloolased, erinevate loodusteaduste professorid ja loomulikult ka selgeltnägijad ja mõtetelugejad...

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Edy Reja:

Reja was asked about Candreva's future as talks have been complicated with Udinese:

"I know that he is happy in Rome. There are problems involving the deal which I will not go into detail but for me, he is the first I would confirm for next season. Regardless of the Europa League, the club want to bring in quality players. Tare is monitoring several options in Italy and abroad. We want to give our fans a team capable of finishing in the top positions."

Laziolandi haterid vist on üksteisele juba aanusesse keeranud.....Reja ja Candreva on kaks kes peaksid esimestena uude hooaega end regama.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Tänud tänud
    Tervita EDersoni ka minu poolt.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    EDersoni palvel edastan õnnesoovid Candreva milestone'i puhul

Livorno seebiks ja Serie Bsse!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mine nuta seedorki perse peal edasi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    klassikaline come la juve fix vv kala ja lambipenaltiga.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Nii Candreva tegi ajalugu. 12 väravat midfielderi poolt Lazio särgis on fakt. Seedork ja milan on seljatatud...ELi rahad on Lotitol jälle lähemal, kahjuks....aga noh Inter 5. punkti kaugusel....Hernaanuse nimel võiks nemadki seljatada....muidu tegelikult suht pohhui.
    Kiitused Rejale, selle laatsaretiga endiselt võite korjata on saavutus omaette.

Grande Candreva!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kui ausalt öelda ma polegi midagi nii normaalset ühe roma fänni suust kuulnudki.
    Lotito pederastist libuga sellel klubil pole tõesti mingit tulevikku ja isegi, kui Primavera oli võimas teist hooaega järjest ei suuda need poisid A-meeskonda tippu viia. Kellele Lazio südames, kuid ihkab tiitleid peab siiski koti selga panema ja nahhui tõmbama....eks siin pikka pidu pole ei Keital, Candreval ega Marchettil. Lulic on väidetavalt ise palunud müüki ja Lotito ta rahaks ka teeb.
    Igatahes veel pole päris kindel kas Reja jätab selle klounaadi maha või mitte, aga tema heaolu nimel loodan, et viskab prill-laua Lotitole kaela.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Teil on ju ameerika rahabosside finants taga, miks see Selveri kärutäis teil nii suurt elevust tekitab riietusruumis?
    Tead, ega ei olegi ju väga vahet, kes need omanikud on,mina neid nagunii isiklikult ei tunne ja ilmselt ei saa ka kunagi tundma, peamine, et minu fännataval klubil hästi läheks ja lõpuks peale suuri jõupingutusi omanike poolt hakkame jõudma sinna kuhu sihid juba mitu hooaega tagasi said võetud.

Tegemist on ju siiski ameerika-itaallastega ja tähtis on , et nad oleks südamega klubi juures ja seda nad on olnud senimaani 100% pühendunud ja kui see staadion peaks ka valmis saama, siis pole nagu midagi etteheita, lisaks mulle meeldib, et tegu ei ole suvaliste qatari rahabossidega,kellel ehk visiooni polegi muud kui rahapakkidega kõik probleemid korda ajada, hetkel on aga siiski omanikud, kes tahavad klubi mitmekülgselt ülesehitada ja toimima panna, nii noorte osas kui ka finantside osas, mitte, et kui omanikel saab ühelt maalt raha otsa, siis saab otsa ka klubi hea käekäik.

Lotito võib teil ju olla itaallane, aga kui seda meest apsull ei koti, mis tulemused klubil taga on või kuhu klubi jõuda tahaks ja tähtsaim kõigest on see, et ikka iga hooaeg plussi teeniks, kasvõi läbi selle, et müüakse mõni parem mängija maha ja asemele tuuakse mõni karjääri lõpetav mängija, siis vaevalt, et klubi nii pikas perspektiivis elus püsib.

Cl-st ja Euroopas kõrvalejäämine vaid kahandab rahanumbreid, vaatajanumbreid, fännlust jne...sponsorite huvi, tippmängijate huvi jne...

Lisaks on lahkumas Reja ja asemele on otsitamas järjekordselt teise järgu treenereid, kuna ka tipptreenereid ei näe enam Lazios potentsiaali.

Minu hetke peamine mure on see, et Hooaja või paari pärast me ei näe enam neid vingeid Roma derbysid, sest kui Lotito nii edasi paneb, siis Serie B ei ole enam väga kaugel.

Kui otsida midagi positiivset sellest hooajast, siis tõesti ehk ainult teie Primavera ja Simone Inzaghi hea käekäik, kuid see ei tähenda, et need mehed kõik esindusmeeskonna käima tõmbavad.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Ma pean seda Serie-A nimel lootma...Kuid siiski annan au...Lotito SäästuLaziol pole mitte mingit asja CLi. Teil veel mingi lootus alagrupi viimaseks jääda pole.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Jah 2-1 võit ja siis tegite Serie-A margi ikka nii täis...jube lausa....Ja see Chelsea oli veel junnipükstes võrreldes selle tänapäeva Chelseaga....mõttetut klipid siia topitud....Lazio ja Mancini mängisid ka 2-2 viiki Realiga....no nahhui ma seda siin haipin....loodetavasti antakse Garcia-konnadildole käsk buss parkida iga CL vastasega.....sellised 1-0 kaotused ei vii mainet nii alla.

Reali sai siiski kotitud! Arvestades meie tolle aegseid finantse ja võimalusi, esinesime ikkagist väga tublilt!

Kusjuures Chelsea oli sellel samal CL hooajal poolfinalist ja aasta varem finalist, sellesmõttes ma ei ütleks, et junnipükstes.

Ja alagrupist on alati kenasti edasisaadud, usun, et meeskond ei vea ka järgmine CL hooaeg alt.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Jah 2-1 võit ja siis tegite Serie-A margi ikka nii täis...jube lausa....Ja see Chelsea oli veel junnipükstes võrreldes selle tänapäeva Chelseaga....mõttetut klipid siia topitud....Lazio ja Mancini mängisid ka 2-2 viiki Realiga....no nahhui ma seda siin haipin....loodetavasti antakse Garcia-konnadildole käsk buss parkida iga CL vastasega.....sellised 1-0 kaotused ei vii mainet nii alla.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Nõus!

Tähtis pole võit, tähtis on osavõtt!

http://2.bp.blogspot.com/_eosGkndaIF...coreboardG.jpg
    Mina mäletan seda mängu :

ja seda:

Pole meie süü, et Lazio kotkad otsustasid situtamas käia roma huntide vormis kihnu saarel, selline asi hästi ei lõpe meie mainele.Ainult Maurid ja Brocchid on võimelised selliseks tulemuseks.

Forza ROMA!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Nõus!

Tähtis pole võit, tähtis on osavõtt!

Leave a comment:

Working...
X