Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Nii Roma kui Nazjo on väitud et Perse jutt on bullshit. Kui, siis on juve teemaks.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    No ma ei tea nüüd ise ka kas rõõmus olla või mitte. Pildid siis VanPersiest Roomas pizzat söömas. Gignac oleks minu silmis parem option, aga perset maha ka kindlasti ei taha kanda. Eks bossid tea paremini.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Peax ära proovima jah selle Olen mõelnud ja pm on täiesti suva kes tuleb....Manu ehk kõige nimekam, aga kas ka kõige tugevam? Tuleb kes tuleb.....Lazio peab CL saama.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Mine osta õlut ka

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    No ma ostsin täna apelsine ja sordiks vms oli märgitud Valencia

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Augusti alguses on loosimine ja mängimine mõlemad?
    Jep, mingi 2 nädalat vist oli see vahe, või isegi tiba vähem andi enne teada.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Augusti alguses on loosimine ja mängimine mõlemad?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Gignac kõlab väga Lotitolik. Meil reaalselt polegi selliseid staarist egopederaste nagu Higuan. Ja neid polegi vaja. Eks töö käib kõva praegu. Ma usun, et kokku tuleb 6 täiendust. Ja ülejäänud boonus, kui kedagi õnnestub napsata....deadwoodi laaditakse kindlasti piisavalt maha.
    Kohe-kohe peaks official teadanne tulema Patricu, Morrisoni ja Hoedti kohta.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kuna CL-qualify loosimine on?
    Michale Ciani on teatanud, et tema aeg Lazios on lõppenud. Tänud Michael!
    Kindlasti lahkub ka Cristian Ledesma...väga kõva laziale lahkub pealinnast. Kurb, aga vanus on peal ja asendused on sedavõrd kõvad tema positsioonile....Cataldi, Parolo, Biglia.....
    Ilmselgelt tuleks Edersoni leping ka lõpetada...või ma ei teagi äkki peab teda nüüd lihtsalt edais hoidma kuna lepingut ju on päris palju alles? Megalt andekas vend, aga ei tule siit kahjuks midagi....see hooaeg vb 2 mängu vahest ka 1 ja jälle täiesti katki.
    Ruumi tuleb nii rosterisse niisamagi teha, aga kindlasti ka payroll fund vajab puhastust.

FORZA LAZIO!!!!
    Augusti alguses.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    toote Gignaci ära?päris norm oleks, leping kuu lõpus Marseille´ga lõppemas.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kuna CL-qualify loosimine on?
    Michale Ciani on teatanud, et tema aeg Lazios on lõppenud. Tänud Michael!
    Kindlasti lahkub ka Cristian Ledesma...väga kõva laziale lahkub pealinnast. Kurb, aga vanus on peal ja asendused on sedavõrd kõvad tema positsioonile....Cataldi, Parolo, Biglia.....
    Ilmselgelt tuleks Edersoni leping ka lõpetada...või ma ei teagi äkki peab teda nüüd lihtsalt edais hoidma kuna lepingut ju on päris palju alles? Megalt andekas vend, aga ei tule siit kahjuks midagi....see hooaeg vb 2 mängu vahest ka 1 ja jälle täiesti katki.
    Ruumi tuleb nii rosterisse niisamagi teha, aga kindlasti ka payroll fund vajab puhastust.

FORZA LAZIO!!!!

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Üritan mingi kokkuvõtte teha järgmine nädal. Hetkel veel on veidi vara, adrekas endiselt süsteemis sees

btw just panin tähele UUU derby coreo pilti... Zeusi nimel, uus oraakel on sündinud!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kiiruga ütlen kohe ära, et Tare oli väitnud, et kolm mängijat on juba juures ja suvel tuleb juurde kindlasti üks ründav keskpoolik ja üks keskkaitsja.
    Nendest kolmest siis jutt Morrison, Hoedt ja arvatavasti siis Patric Putsilonast. 22-aastane äärekaitse? oli vist. Elame-näeme.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    vendetta, Uuu, väike ülevaade hooajast? Kuidas sarjades läks + kuidas mängijad olid? Suveks keda oodata?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Millal mängud toimuvad? Uue hooaja alguses või praegusele otsa?
    Augusti alguses vist. Sa pole varem suviti jalkat jälginud?

Leave a comment:

Working...
X