Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Uuu
    replied
    Ma hakkan vaikselt maha rahunema....Cannu vast jõudis ka turvaliselt koju, me oleme igatahes. Muidu rääkida oleks palju ja meil isegi ühine selfie rioma fännide tsoonis kus pildil vist 3 Mediaseti näkki, Cännu, mina ja mu erapooletu sõber(kes tegelt peaagu sai nuuti riomanistide käest)
    Muidu nagu tõesti summutaks selle tulemuse selle meeletu emotsiooni alla ära, aga Vendetta veits hirmutab. Ma sealt tribüünilt vaadates ei süvenenud ei mingisse taktikasse ega musse...Kas tõesti Pioli fail???? Esimene poolaeg oleks pidanud ära kasutama oma võimalused, aga tõesti teisel poolajal jäi asi hambutuks veidike...viigivärav oli muidugi kena ja siiamaani hääl ära. Aga jah Kristjan või keegi võiks Pioli käekäiku derby ajal lahti kirjtuada...ses mõttes, et kui ta ikkagi konnajopski käest üle mängiti siis tõesti ikka oleme 0-s tagasi ju. Putsi ma ei tea ise ka enam...kaotus oli ikka megalt valus ja kogu tripp mis õnneks saigi peale derbyt läbi võttis ikka väga kurva noodi....nüüd natuke maha rahunedes respect Cannule, et madalat profiili hoidis, kui hiljem meil teed jälle ristusid.....Lazio võidu korral oleks asi ikka väga hull olnud Pildimaterjali kindlasti meil on. Iseasi kas ja kuna nad siia jõuavad....üks pilt mul on tõestuseks, et olin Olimpicol rollu ja Eesti lipuga.

Aga üks asi on kindel....Curva Nord mängis Sudi küll igas mõttes üle....asi seegi!!!!SEMPRE FORZA LAZIO!!!!

Leave a comment:

• olll
    replied
    De Rossi näitas kuskil omade tribüüni ees üle 100 meetri kauguse asuvale Lazio tribüünile keskmisi näppe ??
    harva kohtab nii vapraid mehi ...

meenub et Di Canio pärast värava löömist ülbitses teie curva ees

Leave a comment:

• count
    replied
    There was also condemnation for Daniele De Rossi, who was pictured during the celebrations holding up his middle finger on both hands towards the Lazio supporters.

#ROMANISTA!

Leave a comment:

• vendetta
    replied

Uskumatu skill ikka sul count, pärast sinu pregame jinxi oli kindel kus täna raha 4xselt tagasi saab (äriidee uueks hooajaks, tee mingi paid subscription, tõsiselt ). Oleks veel olnud mõistust Mbwia AGS ka võtta siis võiks sulle isegi välja teha teie suure võidu auks...

Katastroof Pioli poolt, absoluutlselt ei suutnud reageerida toimuval samas kui Rudi Pjanici sissetoomine oli otse kümnesse. GAME OVER veel ei ole, aga ausalt öeldes see 3mas koht on suhteliselt suva, ei ole usku et Pioli suudaks vähegi tugevama vastase playoffis alistada.

PS Setanta MERDA! Mingit mõttetut hoki kordust näidata sellise mängu asemel...ema anna padruneid tõesti---

PS2 ootame siis UUU seiklusjutte Olimpico peldikusüsteemist, tundub et kuna keegi Pioli pihta juustukangi või midagi analoogset ei visanud, väga suure tõenäosusega oli UUU neutraliseeritud vähemalt teisel poolajal!

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Napoli võit pühapäeval jätab Lazio CL-ist välja!

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Kui Cannu nüüd endast Selfiestickiga(tm) tehtud selfiet olümpiko peldikust ei pane siis ta pole mu sõber enam.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    UUU kuidas esimene derbikogemus oli?

Leave a comment:

• Seti
    replied
    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Leave a comment:

• JanK
    replied
    te pole 7 aastat mitte midagi võitnud. su gifid ei lähe seljuhul arvesse.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kui see sama kari eitesid peaks putsilonat võitma siis jah hea nali. Nagu Mourinho on öelnud, et mängu võitmiseks ei piisa vaid parema meeskonna olemisest, õnne peab ka olema. Ja just seda meil jälle polnud.
    Mis järgmiseks....Radu jaoks on hooaeg nagunii nüüd läbi....homme hommikul hunnik vigaseid veel juurde....ja kui keegi debiil siin veel väidab, et Lotitol polnud õigust derby kuupäeva nihutada pange endale majoneesi aanusesse.
    Pioli ja kogu meeskond oli tubli!!!! Olime parem meeskond väljakul ja väärinuks seda karikat. Õnn soosis koledaid eitesid. Läks seekord siis nii!!!! SEMPRE FORZA LAZIO!!!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kui see sama kari eitesid peaks putsilonat võitma siis jah hea nali. Nagu Mourinho on öelnud, et mängu võitmiseks ei piisa vaid parema meeskonna olemisest, õnne peab ka olema. Ja just seda meil jälle polnud.
    Mis järgmiseks....Radu jaoks on hooaeg nagunii nüüd läbi....homme hommikul hunnik vigaseid veel juurde....ja kui keegi debiil siin veel väidab, et Lotitol polnud õigust derby kuupäeva nihutada pange endale majoneesi aanusesse.
    Pioli ja kogu meeskond oli tubli!!!! Olime parem meeskond väljakul ja väärinuks seda karikat. Õnn soosis koledaid eitesid. Läks seekord siis nii!!!! SEMPRE FORZA LAZIO!!!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Cataldi nõrgim lüli ja Biglia tõesti väga igatsetud, aga no krt sellises pingelises finaalis 20-aastane kukk ja saab hakkama küll.
    Arvestades millised eided on juve piidrid siis müts maha Lazio poiste ees. Tuleb mis tulema peab FORZA LAZIO!!!!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Well Well Well

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    2L Bock ja kasutaja count segi, kui sitane sokk.

Leave a comment:

Working...
X