Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma pärjaks ka Kone või selle

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      Ma jään ka ajakirjanikega eriarvamusele.
      Jään ka selle värava puhul eriarvamusele, ehk siis Serie A GOAL OF THE SEASON 2

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Ma pärjaks ka Kone või selle
        Ma ei valiks ei Konet ega ka seda, ehk siis kui tahate kaugust, Serie A GOAL OF THE SEASON 3

sigpic

Kommentaar

okeiokei

KÕIGE BOSSIM üldse!

Kommentaar

Candreva lõi vist neli superkauglööki ja te siin ulute mingi kollase kostüümiga ahvi värava üle.
            Väike stiilinäide:

Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

kohvi?

-e- nõrgema jalaga? proovi vigase jalaga.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                kohvi?
                õiged vennad lükkavad sellises olukorras kannasöödu õhku, et kaaslane saaks käärid sisse lükata

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  õiged vennad lükkavad sellises olukorras kannasöödu õhku, et kaaslane saaks käärid sisse lükata
                  käärid? proovi pinsetid. õiged käärid näevad välja sellised
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Jubedat pahna hakkasid nüüd kõik tootma. Paneks ikka foorumisiseselt paika mingit kriteeriumid, mille alusel seda "parimat" leida.

Minu pakutud väravas on päris palju elemente olemas. Rekordi purustamine - check , löök liiga võitja vastu - check , löögil on täpsus ja 113 km/h tugevus - check, otsustava mängu võiduvärav - check jne.
                    Ehk siis mida ma öelda tahan on see, et Pescara vastu võib iga jorm suvalisel ajal mingi brainfarti sisse kõksida, aga hooaja parim peaks ikka mingi tõsisema filtri minema.
                    sigpic

Kommentaar

Minu täiesti unbiased arvamus on, et Toto gol on nendest siia postitatutest kõige parem.
                      Lööginurk on ju täitsa ulme võrreldes teistega.
                      Algselt postitas Iceman
                      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Aga keegi võiks siis ju foorumi sisese küsitluse ka teha, nominente on küll välja pakutud juba.

Saksamaa jalgpalli fännide hääled ei loe, see oleks sama hea kui pimedad maailma seksikaimat naist valiksid.
                        So self aware so full of shit

Kommentaar

Ei, tore. Jälle keerati objektiivne värk subjektiivseks "iga lits kiidab oma putsi" teemaks.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                            Ei, tore. Jälle keerati objektiivne värk subjektiivseks "iga lits kiidab oma putsi" teemaks.
                            Mina külll oma putsi ei kiida. Nimetasin ju juurde et vajalikud kriteeriumid peaksidi kka täidetud olema, nagu võiduvärav - suurt tähtsust omav värav mängu tulemusele jne jne jne. Tahad väita et see Totti pommlöök ei peaks olema ka kõige suuremate Totti vihkajate TOP 3-es? Kes siin nüüd subjektiivne putsi kiitja on...
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                              Mina külll oma putsi ei kiida. Nimetasin ju juurde et vajalikud kriteeriumid peaksidi kka täidetud olema, nagu võiduvärav - suurt tähtsust omav värav mängu tulemusele jne jne jne. Tahad väita et see Totti pommlöök ei peaks olema ka kõige suuremate Totti vihkajate TOP 3-es? Kes siin nüüd subjektiivne putsi kiitja on...
                              Äää, meh? Et ilus värav on ainult siis ilus kui on suure tähtsusega? Kes kriteeriumid määrab üldse?

Kommentaar

tähtis võiduvärav? 10 mirrion dolla gol!*

* - kui play-offis käna ei panda
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X