Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuule hunt, rotti lõi sul persega ka ükskord värava...no nahhui vb oli ülitähtis, aga tegelikkuses lõi ülimalt fail värava.
    Ma teen ka uue kriteeriumi. Candreva värav Palermo vastu sai tehtud CN vastuolus....peale Milani väravat oli CN Candrevat pooldama hoopis hakanud. Oma fännide vilekoori all selliseid väravaid lüüa on omaette tase.
    Aga all in all Di Natale värav on tase.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Kuule hunt, rotti lõi sul persega ka ükskord värava...no nahhui vb oli ülitähtis, aga tegelikkuses lõi ülimalt fail värava.
      Ma teen ka uue kriteeriumi. Candreva värav Palermo vastu sai tehtud CN vastuolus....peale Milani väravat oli CN Candrevat pooldama hoopis hakanud. Oma fännide vilekoori all selliseid väravaid lüüa on omaette tase.
      Aga all in all Di Natale värav on tase.
      Kuule rotti on teie vareseid pommitanud kyll oma lõbuks
      sigpic

Kommentaar

Ma ei saa aru kas siin pooled mängivad tauni või ongi passi järgi poolearulised, aga ma tõin oma eelmistes postides väga selgelt välja selle et kriteeriumeid peab olema MITU, ehk siis palju rohkem kui üks. Ja ka Totti värava puhul tõin välja vähemalt neli näidet, miks just see värav oli ILUS ja TÄHTIS . Mingi Mexese koperdamine pole ju kuskilt otsast võrreldav 30 meetri pealt kõmmutatud 113KM/h kiirusega lendava pommiga! Tra growige up juba ja kustutage oma varikontod ära pljääd
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          Minu pakutud väravas on päris palju elemente olemas. Rekordi purustamine - check , löök liiga võitja vastu - check , löögil on täpsus ja 113 km/h tugevus - check, otsustava mängu võiduvärav - check jne.
          Ehk siis mida ma öelda tahan on see, et Pescara vastu võib iga jorm suvalisel ajal mingi brainfarti sisse kõksida, aga hooaja parim peaks ikka mingi tõsisema filtri minema.
          count tunnistab-tunnustab Juventuse liigavõitu

Kommentaar

In addition to having won the Scudetto, Juventus comes also in first place for fines to be paid for the league. They have been fined a total of 244 thousand euros. Second place went to Roma with 184 thousand Euros, Inter are third with 143 thousand Euros followed by Napoli with 117 thousand.

Kommentaar

Ookei.Miks Napoli treener suusad tegi? Ma.pole sündmustel kätt pulsil hoidnud? Cavani tehakse rahaks ja vaatas, et ülejäänud mansaga enam kõrgele ei sõida? Või mis värk on.

Kommentaar

Eks ta võibolla tõesti tüdines ära sellest jamast. Möödunud hooajal tehti oluline vend Lavezzi rahaks, nüüd arvata on, et minejaks on Cavani ja võibolla ka Hamsik. Võib ära tüüdata küll, kui iga aasta auke vaja lappida on.

Kui Moratti rahakotiraudu lahti ei löö, siis võib FC Laatsaret treenimine muidugi talle võrdlemisi painav olla
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Monday May 14 2012
                  “To compete with Milan, Juventus, Inter and Roma, we should strengthen,” Mazzarri told La Repubblica today.

“I will have my say on the market at the end of the season. Will I asked that [Ezequiel] Lavezzi remains? At the end of the season I will talk.

October 18, 2012

"I understand that at those clubs, traditionally, you win more but, for me, some things mean even more than winning," Mazzarri said. "Saving Reggina despite so many penalty points is still more than a title for example.

"I've never been jealous of others. What interests me [is] that they are happy with me and that I have coached the players I have coached. Presidents have every right to make the choices they want, they are the ones risking capital.

"I live from day to day, sometimes I hear and see the things that make me want to quit, give up.

"After the Italian Super Cup loss to Juventus in Beijing I had a desire, a real desire, to resign. Could I stop at the end of the season? Yes, that is possible."
                  Ehk siis Napoliga saavutusvajadus täidetud + Napolist ja De Laurentiisist kopp ees + soovib ennast järgmisel levelil proovile panna. (+ mõistab, et nii head löögipositsiooni kui see aasta Napolil vaevalt, et enam tuleb) Kõik mõistlik v.a. Moratti palgalehele minek. Tegemist ikka interiga, kes kadeduses gobbit vaatab ja kui juba muidu on zajebal, siis võib niimoodi lõpetada "mu veenid, mu veenid" nimekirjas. (samas võib ka enne pensile proovida Benitezt teha ehk siis kalastada leping, mille kohustustest ta kiirelt vabastatakse, aga rulli visatakse sellele vaatamata.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Ilmselt pole see tõesti koht, kus suur osa oma karjäärist veeta ning nüüd, kui sai tipu lähedale jõutud, saab mees võitjana lahkuda. Edasi pürgida tundub Lõuna-Itaalia meeskonnaga praktiliselt võimatu.

Mafia on end suure tõenäosusega sügavale meeskonna sisse söönud ja kõik need röövimised-probleemid, mis on mängijatega seotud, pole kindlasti mitte juhuslikud. Camorra teab väga hästi, kes on kelle naine, kellelt tohib võtta ja kellelt mitte. Ju jäi Pizzo maksmata või teened tegemata ning anti märku, et sellist nalja ei saa teha.

Ja noh, kui meeskond on täis mitmeid ilmselgeid endisi (?) fixerid eesotsas sinu põhiväravavahiga ja enamusega kaitseliinist, siis on raske suuri eesmärke püstitada.

Seetõttu ka suur küsimärk, kas Benitez viitsib Napoliga jamama minna. Lõuna poole Roomast pole ühelgi tippklassi treeneril mõtet ronida, kui tiitleid jahtida, sest kogu see kohalik mäda puudutab absoluutset igat aspekti, kaasa-arvatud jalgpalliklubid. Ilmselt on see ka üks põhjuseid, miks paljud muidu tulihingelied Napoletanod ei ole soovinud Napolisse tagasi minna (Di Natale) või on haaranud kinni headest võimalustest kotid pakkida (Quagliarella).
                    Last edited by Tanel; 25.05.13, 15:24.
                    sigpic

Kommentaar

Mazzarri Interi kohta võib öelda, et asi pole mitte Morattikese rahakotiraudades, vaid füsiotiimi ja arstipoole õnnetutes oskustes. Ma ei tea ühtki muud tipptiimi, kus ühel perioodil on pmst üle poole meeskonda väljas. Seda ei saa juhuseks lugeda, vaid füsio jne tegemata töö. Alustada tuleks backroomi puhastusest, mitte Morattikese rahakoti kiusamisest.
                      slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                        Mazzarri Interi kohta võib öelda, et asi pole mitte Morattikese rahakotiraudades, vaid füsiotiimi ja arstipoole õnnetutes oskustes. Ma ei tea ühtki muud tipptiimi, kus ühel perioodil on pmst üle poole meeskonda väljas. Seda ei saa juhuseks lugeda, vaid füsio jne tegemata töö. Alustada tuleks backroomi puhastusest, mitte Morattikese rahakoti kiusamisest.
                        ma olen sama füsio+arstide hala näinud Milani, Roma, gobbi, Arsenali ja arvatavasti kõikide muude tiimide puhul.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

et siis milles asi on? ikkagi moratti rahas või?
                          slimm.ee

Kommentaar

Kindlasti oli viga ka füsiotiimis ja astides. Mazzarri ei jäta midagi juhuse hooleks...korralik tiim tuli kaasa!
                            Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                            I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

et siis milles asi on? ikkagi moratti rahas või?
                              foorumites on lihtne kaagutada, et kui mängija pole 100%, siis ärgu platsile ronigu, aga reaalsuses pole vist ükski profesionaalne sportlane ealeski 100%. ikka villid, vanad vigastused, sinikad, teip, süstid, raske elusaatus jpm.

mängija tahab mängida ja allub treeneri autoriteedile + treeneril on vaja klassiga mängijat ja endise mängijana tunneb, mis valudes platsile ronitakse + arst soovib mängija ravimist ja pakub alati varuga ning peab tegelema treeneri/omaniku/mängijaga vaidlemisega = vigastuste mäng on keeruline kompott. prolly toughest gig in the biz.

loe Zlatani bio ta kirjeldab seal hästi, kuidas mängijad on nagu racehorses ja ta vigasena lõi interile otsustavad väravd üks scudetto.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Et siis Strama on vaidlemises arstidega kõige osavam mees?
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X