Algselt postitas karl54
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustFlamini ei mängi, ekspert.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustüleüldised reeglid: kuna Itaalia alamfoorumi modedel pole volitusi tõsta troppe läbusse, siis peab siinsamas peo püsti panema. kui meitemaale satub mõni kibestunud hing, vt CL mängude järgseid 'arutlusi' või näiteks nafsal/kalr15(nimed muudetud - toim.) postitusi, siis juhatatakse nemad ja neile vastajad ebaglamuursesse keskkonda.
PS! ma tean, et see lõppkokkuvõttes ei muutu mitte kellagi, aga v-o tuleb mõni mõnus pidu.
mis arvate?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMina olen nõus.
Kommentaar
-
Lisaks sellele, et juve ja Milan Itaalias kaardipakke segava kõikidel erinevatel viisidel, on foorumis ka valitsemise üle võtnud ainult trollija ja ei tee asjalikke postitusi Jasper ja Eika. Ma olen pettunud - oleks mu kirjutistes siis midagi valesti olnud, aga ei raisk, Mussolini on igastahes uhke hauas.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustoot milani foorumis võib kirjutada ainult Ma loodan, et milan võidab ja sellisel tasemel postitusi, kui keegi leiab, et mu teine postitus polnud teemakohane siis ma ei tea - vähamalt oli see parem/asjakohasem kui 75 protsenti milani teema postitustest uskumatu.
Algselt postitas karl54 Vaata postitustLisaks sellele, et juve ja Milan Itaalias kaardipakke segava kõikidel erinevatel viisidel, on foorumis ka valitsemise üle võtnud ainult trollija ja ei tee asjalikke postitusi Jasper ja Eika. Ma olen pettunud - oleks mu kirjutistes siis midagi valesti olnud, aga ei raisk, Mussolini on igastahes uhke hauas.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMina olen nõus.
Algselt postitas karl54 Vaata postitustjuve ja Milan
Kommentaar
-
eika, ole hea, suuna debiilikute postitused läbusse ära.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitusteika, ole hea, suuna debiilikute postitused läbusse ära.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
See teema siin on täiesti mõttetu, sest siia ei ole vist ühtegi läbuuu suunatud mitte kunagi"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSee teema siin on täiesti mõttetu, sest siia ei ole vist ühtegi läbuuu suunatud mitte kunagi
http://www.goal.com/it/news/64/curve...s&ICID=HP_BN_1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar