Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied

DYBALA! Viimases kolmes mängus neli väravat ja vaikselt hakkab asi hooaja alguse Paulot meelde tuletama. Seda, kes esimese kaheksa mänguga kaksteist lõi. Üleüldse oli tänane pooleldi b-tiimi maiguga meeskond igati positiivne ja norida ei saa kellegi kallal. Isegi Sturaro nägi päris okei välja ja Higuaingi rehabiliteeris möödalöödud penalti väravasööduga. Kindel ja tuim võit, mis tegi kaotuseta mängude seeria 22 mängu pikkuseks ja sama aja jooksul on sisse lastud vaid neli väravat (neist kolm lõi Tottenham). Pole paha.

Enne koondisepuhkust tulevad veel matšid Atalanta ja SPALiga.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Evra tundis ka Juve üle rõõmu.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Minu Meistrite Liiga ajaloo kõige vähem vääritud võit ilmselt, juve vs Real järgmises ringis.
    Oota ikka Sevilla mäng ennem ära

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Minu Meistrite Liiga ajaloo kõige vähem vääritud võit ilmselt, juve vs Real järgmises ringis.
    Grats on aasta debiilseim postitus 2018.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    No järgmine nädal saab ManU edasi ilmselt...
    Let's hope so!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Minu Meistrite Liiga ajaloo kõige vähem vääritud võit ilmselt,
    No järgmine nädal saab ManU edasi ilmselt...

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Jah, andke meile Juventus, andke. Ma palun teid.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Hea töö poisid. Ise vahepeal mõtlesin ka teise poolaja alguses, et kedagi võiks pingilt tuua....mõtted suht puudusid aga Allegri vana kaval rebane ikka oskas täkkesse panna nende vahetusega. Korraks isegi kadus usk Allegrisse aga ei...teda võimatu maha kanda. Ikka leiab kusagilt selle kavala taktikalise lükke. Parim.

Chiellini sai päris hästi Kanega hakkama.

Since the 3-2 loss against Sampdoria in November 2017

DWWWDWWWWWWWWWWWDWWWW

21 Games unbeaten
    17 Wins
    3 Draws
    37 Goals scored
    4 Goals conceded

FINO ALLA FINE!

Leave a comment:

• Tauri.T
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Costa oli küll super täna. Tehnika, ettevõtmised..lust, nagu Bayerni esimese hooaja Costa juba.
    Nõus, Costa oli väga terav. Samas, ta oli ka ainuke ründaja, kes tuli mängule full fitnessi pealt. Veerandfinaalide jaoks oleks Mandzut-Cuadradot-Bernardeschit tagasi vaja. Kasvõi liigamängudes roteerimiseks. Viimasel ajal liiga tihti on olukord, kus mängib see kes terve on.

Liiga hull see seeria siiski ei tundu.

vs Milan
    CL 1/4
    @Benevento
    CL 1/4
    vs Sampdoria

Tahaks vist inglasi jälle.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• the Kop
    replied
    Algselt postitas d-fox Vaata postitust
    Juve-Roma
    Juve-Live

Leave a comment:

• Metslane89
    replied
    Õnne Juventus. Hea, et edasi saite. Buffoniga võiks võita.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Costa oli küll super täna. Tehnika, ettevõtmised..lust, nagu Bayerni esimese hooaja Costa juba.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Dybala Dybalaks, lõi oma ühe 100%-lise ära, aga Pipita lõi ka oma võimaluse ära ja Dybala väravale tegi ka eeltöö. Suurepäraselt kattis palli, pööras ja andis filigraanse söödu.

Leave a comment:

• d-fox
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Ehe näide, et itaalia treenerit ei tohi maha kanda enne kui 2 mäng läbi ei ole. Allegrit on veel vara CLis maha kanda. Inglise kommentaatorid HT ajal stuudiotes...tahaks näha mis CL winneri juttu sealt tuli Tottenhami poolele.

Dybala. Mees tuli ja tegi. Jälle. 1 nädalaga on viinud Scudetto soosikuks ja CL veerandisse. Marrotta ennustas kümpi : "Tänase mängu otsustab Dybala"

Juve-Bayern, Juve-Barca, Juve-Real.
    Juve-Roma

Leave a comment:

Working...
X