320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Jr
    replied
    Juvel on vaja lappida ainult 2-3 auku , et CLis võimalusi juurde saada. Dybala on SerieAs tõesti kunn, aga CLis ei vea välja. Seega WC playmaker , kes loob ja lööb ka parimate vastu (Pjanicit ei paneks siia, temale sobib vähe diipim roll) Nt Eriksen, Isco oleks CAM tippvalik, kui Allegril 4231 järele isu on, säästukas oleks Fekir Lyonist, kes on ulmehooaega tegemas. Kahekohalised numbrid juba. Keskväljale allrounder hobune, keda Allegri tahtis juba 2017 suvi. Jahtis Nzonzit, aga parim variant oleks Milinkovic-Savic Laziost. Vidal on ka ainult 30 ja Juves juba põhimehe rolli kandnud, oleks variant tagasi koju tuua, kui Bayernis tõesti hapuks läheb( pigem on seis hea, Juppi all on olnud kindel XI mees). Monaco Fabinho, maybe , jälle allahindlusega võrreldes Lotito ülekullatud SMS. Marrottale meeldivad siiski mängijad, kelle pealt on tulevikus võimalus rohelist ka teenida kui selleks vajadust on. Seega Vidal ja Nzonzi vast jäävad välja.

    RB DeS ja Lichtsteiner on hapud, vaja sinna ka autoriteeti. Hetkel käriseb CLis julmalt. Serie As veab tõesti välja.

    Leave a comment:


  • Mustang
    replied
    Maailma lõpp pole aga suvel tuleks paar tähtsat otsust vastu võtta.

    Ikka päris tõsiselt peaks hakkama veteranid peeglisse vaatama ja mõtlema, kas on aeg lõpetada. Sest klubil ilmselt mune pole, et neid pingile panna.

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Kui selles fiaskos midagi positiivset leida siis Higuain mängis üsna hea partii, leidis täpsete söötudega oma mehi, hoidis Reali kaitseliini valvel ja oli igati tubli ja aktiivne.
    väravat ei tulnud arvatavasti, kuna keegi ei kutsunud teda paksuks. mõeldes teisele mängule jätame siis selle siia

    Leave a comment:


  • Iceman
    replied
    Matuidi pingile jätmine suht hämmastav ikka, algkoosseisu vaadates nägin ära kes Pjanici asemel, Betancur..ahahh selge, ma isegi ei mõelnud selle peale, et Matuidit pole, kuna olin täiesti kindel, et tema on olemas. Alles kui mõnda aega mäng oli käinud, avastasin, et keskväli kuidagi hõre ja Matuidit polegi....üsna hämmastav ikka mis küll Allegri peas toimus, et sellises mängus esimest korda kasutada Khedira - Betancur duo´t??? Ma ei saa aru. Selline black selliselt treenerilt, kes eelnevalt tõestanud, et on oivaline taktik.

    Dybala võrreldes eelmise aasta finaaliga, oli nüüd palju rohkem mängus sees aga jah see rõve frustatsiooni viga....2-0 seisul mul oli veel endal ka lootus, et kõik on siiski veel võimalik....ja siis tüüp teeb sellise vea. Masendav. 25 aastane ka juba, vaikselt enam ei saa selle taha ka pugeda, et noor poiss. Kui keegi pakuks 70+ milli tema eest, ma müüks maha. Itaalia liigas saab ka temata hakkama. Vaja on sellist venda, kes hullaks ka rahvusvahelisel tasemel. Eilset arvestades ma ei imesta, kui ta sellega mängis ka oma võimalused maha MMiks koondisesse saamiseks. Korralikult lasi ennast täis ikka. Nüüd pole teda teises mängus ka....valus tüüp ikka niimoodi kõiki alt vedada. Meeskond oleks ikka võinud võidelda ka 2-0 seisul lõpuni, sest noh teises mängus ei saa ju Ramos mängida ja meil Pjanic ja Benatia tagasi....kõik oleks veel võimalik, siis aga Dybala tegi sellise asja... õnneks teda järgmises mängus pole. Väga loodan, et Berna saab järgmiseks nädalaks piisavalt korda ja Allegril on piisavalt tarkust, et tema algkoosseisu panna. Siis on kõik võimalik. (kui muidugi Benatia, Pjanic, Matuidi, Higuain, Costa ka platsil)

    Kuidas Ronaldo teine värav sündida sai? Kas Buffon ei hüüdnud Chiellinile, et jäta pall minule või mis seal juhtus? Ma ei taha seda videot uuesti vaadata. Edasises olukorras Chiellini oli ka seal nagu peata kana.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Eks Marrotta ja Paratici ei saa enam libiseda ja sente lugeda sest fännid hakkavad tormi tegema. 2018 on vaja plekk lauale laduda ja siis sa saad oma mehe. Sest kui uus CL hooaeg algab Mattia DeS RB ja Barzagliga keskkaitses siis aitab ainult kange alkohol. võib isegi Chiellini ja Buffoni siia panna eksole.
    Olen üsna kindel, et hooaja alguses arvestati nii MDSi kui ka Barzagliga kui vahetusmeestega. Milleks nad on täiesti okeid. Aga Höwedes on olnud täielik flopp tänu vigastustele ja Benatia (kes on olnud tiimi parim keskkaitsja) oli mängukeelu all. Juhtub. Võta Realilt Varane ja Carvajal ära ning platsil oleks ka Nacho ja Vallejo.

    See selleks.

    Mulle tundub, et Allegri seekord mõtles taktikaliselt üle. Sellises mängus Matuidi pingilejätmine ning Khedira-Bentacur duo mängitamine on jabur. Eriti olukorras, kus antud duo pole vist senisel hooajal kordagi selliselt koos mänginud. Lisaks oli kummaline ka Sandro-Asamoah üheaegne mängitamine. Oleks tulnud tulemust, siis muidugi kiidaks Maxi taaskord geniaalsuse eest taevani, aga nüüd võib teda selgelt tampida. Terve hooaja on parima (ainsa?) formatsioonina toiminud 4-3-3 ja sellises mängus hakkad katsetama. Nomaeitea. Üleüldse on Allegri osas raske seisukohta võtta. Minagi tunnen justkui oleks mingi tsükkel ja ring täis, aga, pagan, keda sa asemele tood. Sisuliselt tunduks iga (realistlik) variant tagasiminekuna.

    Üldiselt ma liiga mures Juventuse praeguse seisu ja tuleviku osas poleks, sest seis pole kohe kindlasti nii hull nagu eilne skoor näitas. Minu jaoks on suurim küsimärk ja pettumus Dybala. Tänavu jääb argentinlase saldoks CLis 8 mängu, 1 värav ja 0 söötu. Sellisele asjale pole vabandusi ja mul on suured küsimärgid, kas Paulos on üldse piisavalt sisu, et see üks vajalik samm karjääris ära teha, sest ega ta eelnevadki hooajad Euroopas pole liiga säravad olnud (CLis kokku 26 mängu, 6 väravat, 0 söötu).

    Leave a comment:


  • Tauri.T
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Eks juventinodel vb hakkab klubi poliitika ka koppa liigutama. Klubil on väga healthy finantspool, aga millegipärast müüakse igal aastal keegi täkkudest rivaalidele ja palgalagi on ka selline, et üle Dybala ja Higuani ei kannata. Vaadake Reali koosseisu. Nad ostsid suvel 2017 vaid Theo Hernandeze ja Ceballose, kes on vaevalt isegi vahetusmehena platsile saanud. Tiimi koorekiht on jäänud mitmeid aastad samaks ja selle 2 aastaga on võidetud tiitleid ja löödud CLi rekordeid ZZ juhtimisel.
    Jep. Kui Allegri alustas 14/15 hooajal olid praegusest satsist koosseisus Buffon, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner, Marchisio ja Asamoah. See on ikka jõhker kaadrivoolavus ja sel suvel see kindlasti jätkub. Gigi, Licht, Barza ja Asamoah on suure tõenäosusega läinud ja ka Marchisio on natuke kahtlasevõitu. +veel mehi kes on Allegri ajal tulnud.

    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Viimased signaalid Allegri lahkumises on ka tugevad, eks tal on ring ka täis saanud, tehtud pmts puhas töö Serie As ja ka CLis on tegelikult väga stabiilsed tippklassi tulemused olnud, aga kui koguaeg lõhkuda ja tuua asemele tiba kehvemaid siis ongi allakäik reaalne tulemus
    Ma loodan, et Max ikkagi jääb. Ta on väga hästi kohanenud mängijate muutumisega ja ikkagi tulemused ära teinud.

    Ja pigem ütleks on lõhutud stiilis: toodud mujale positsioonile tasemel mehed ja neile tiba kehvemad asendused. 15/16 Vidal->Dybala-Khedira, 16/17 Pogba->Higuain-Pjanic, 17/18 Bonucci->Costa-Benatia. Üldse ei imestaks kui see suvi läheks Alex Sandro ja suunatakse see poolkaitse lappimisse. Spinazzola on laenult tagasi tulemas, kuigi ideaalis peaks ta olema Asamoah asendus.

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Kui selles fiaskos midagi positiivset leida siis Higuain mängis üsna hea partii, leidis täpsete söötudega oma mehi, hoidis Reali kaitseliini valvel ja oli igati tubli ja aktiivne. Lapseliku kaitsemängu( või siis pinsinäärliku) tõttu seda ilmselt kusagil esile ei tõsteta muidugi ja ega vist peakski. Bentancur teisalt paistis vähemalt mulle sellise mängu jaoks liiga roheline.
    Selle meeskonna "kõlblik kuni" sai küll pauguga ja rämeda kõhulahtisusega nüüd läbi. Erinevalt laialt levinud arvamusest ei arva ma, et Juvele veel Coppa ja Scudettogi garanteeritud on. Napoliga on omavahel mäng veel ees ja 4p vahe pealt kuldasi kaela riputada on veidi tormakas.

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kunagi ammu ma lugesin kõlakat, et Isco võib-olla liitub Juventusega. Tol hetkel juba teadsin, et skämm, mis skämm, aga hästi rõõmsaks tegi tol hetkel...

    Millest ma tahtsingi rääkida. Kurbus...
    +1 mul ka Isco daydreams Malaga ajast

    Leave a comment:


  • Tofoa
    replied
    Algselt postitas Jr Vaata postitust
    Siin oli lihtsalt jõudude vahekord ilmselge. Juvel südikust oli, aga niikaua kui su vastas möllavad tippvormi CR7 v Messi ei ole sul lihtsalt varianti. Need väravad lüüakse su võrku igal juhul. Eks juventinodel vb hakkab klubi poliitika ka koppa liigutama. Klubil on väga healthy finantspool, aga millegipärast müüakse igal aastal keegi täkkudest rivaalidele ja palgalagi on ka selline, et üle Dybala ja Higuani ei kannata. Vaadake Reali koosseisu. Nad ostsid suvel 2017 vaid Theo Hernandeze ja Ceballose, kes on vaevalt isegi vahetusmehena platsile saanud. Tiimi koorekiht on jäänud mitmeid aastad samaks ja selle 2 aastaga on võidetud tiitleid ja löödud CLi rekordeid ZZ juhtimisel.

    Eks Marrotta ja Paratici ei saa enam libiseda ja sente lugeda sest fännid hakkavad tormi tegema. 2018 on vaja plekk lauale laduda ja siis sa saad oma mehe. Sest kui uus CL hooaeg algab Mattia DeS RB ja Barzagliga keskkaitses siis aitab ainult kange alkohol. võib isegi Chiellini ja Buffoni siia panna eksole.

    Viimased signaalid Allegri lahkumises on ka tugevad, eks tal on ring ka täis saanud, tehtud pmts puhas töö Serie As ja ka CLis on tegelikult väga stabiilsed tippklassi tulemused olnud, aga kui koguaeg lõhkuda ja tuua asemele tiba kehvemaid siis ongi allakäik reaalne tulemus . Päris kehva värk minna Bernabeule lihtsalt veeretama ilma pingeta. Aga võidetakse vähemalt Serie A ja Coppa finaal on ka 50-50 Milaniga.
    + 1

    Leave a comment:


  • Jr
    replied
    Siin oli lihtsalt jõudude vahekord ilmselge. Juvel südikust oli, aga niikaua kui su vastas möllavad tippvormi CR7 v Messi ei ole sul lihtsalt varianti. Need väravad lüüakse su võrku igal juhul. Eks juventinodel vb hakkab klubi poliitika ka koppa liigutama. Klubil on väga healthy finantspool, aga millegipärast müüakse igal aastal keegi täkkudest rivaalidele ja palgalagi on ka selline, et üle Dybala ja Higuani ei kannata. Vaadake Reali koosseisu. Nad ostsid suvel 2017 vaid Theo Hernandeze ja Ceballose, kes on vaevalt isegi vahetusmehena platsile saanud. Tiimi koorekiht on jäänud mitmeid aastad samaks ja selle 2 aastaga on võidetud tiitleid ja löödud CLi rekordeid ZZ juhtimisel.

    Eks Marrotta ja Paratici ei saa enam libiseda ja sente lugeda sest fännid hakkavad tormi tegema. 2018 on vaja plekk lauale laduda ja siis sa saad oma mehe. Sest kui uus CL hooaeg algab Mattia DeS RB ja Barzagliga keskkaitses siis aitab ainult kange alkohol. võib isegi Chiellini ja Buffoni siia panna eksole.

    Viimased signaalid Allegri lahkumises on ka tugevad, eks tal on ring ka täis saanud, tehtud pmts puhas töö Serie As ja ka CLis on tegelikult väga stabiilsed tippklassi tulemused olnud, aga kui koguaeg lõhkuda ja tuua asemele tiba kehvemaid siis ongi allakäik reaalne tulemus . Päris kehva värk minna Bernabeule lihtsalt veeretama ilma pingeta. Aga võidetakse vähemalt Serie A ja Coppa finaal on ka 50-50 Milaniga.

    Leave a comment:


  • Mustang
    replied
    Kas Pjanic ja Benatia puudus oli põhjus mille taha nüüd pugeda või läheb suvel suureks ümber ehitamiseks. BBC erru?

    Ja Allegri viimane hooaeg või antakse blank check suvel. Inglismaale tal seal kosilasi oleks. Aga kes asemele. Mingi Lazio Inzaghiga ka CL tegusid ei tee.

    Või jääb lihtsalt Real on parem ja rikkam vabandus ja tuuakse 1-2 uut nägu suvel.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    +1 ja veel

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Kunagi ammu ma lugesin kõlakat, et Isco võib-olla liitub Juventusega. Tol hetkel juba teadsin, et skämm, mis skämm, aga hästi rõõmsaks tegi tol hetkel...

    Millest ma tahtsingi rääkida. Kurbus...

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
    Miks? Sest imo Benzema-Higuain duo oleks hirmuäratavalt hea ja saaks Benzemast ehk asjagi, olgugi, et Higuain ja Dybala mõlemad Argentiinlased.
    Mitte üheski vähegi normaalses tiimis ei mahu nad korraga platsile

    Leave a comment:


  • RealFan
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Taset on tiimis piisavalt, et Real juba avamängus selili panna.

    Leave a comment:

Working...
X