Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Buffon tundus juba mängu algusest kuidagi väga enesekindel. Oli seda näha sellest, kui peaaegu piki otsajoont oma mängijale teise mängija nina alt läbi söödu andis. Aajah. Viimane värav oli koom. Emerson oli just lahkumas, kui Cannavario teda hüüdis ja pöörde pealt löödud. Mis siis ikke. Kukub siis Itaaliast vähemalt Milangi välja
Arsenal or Juventus v Inter/Ajax or Villarreal
Päris lihtsad vastased on tegelikult Juve tabelipoolel, vaja ainult korralikud mängud teha ja siis on kõik võimalik. Tegelikult mäng Arsenaliga võib päris magus tulla. Mina isiklikult loodan, et Vieira suudaks vähemalt ühe värava lüüa nendes mängudes .
Arsenal or Juventus v Inter/Ajax or Villarreal
Päris lihtsad vastased on tegelikult Juve tabelipoolel, vaja ainult korralikud mängud teha ja siis on kõik võimalik. Tegelikult mäng Arsenaliga võib päris magus tulla. Mina isiklikult loodan, et Vieira suudaks vähemalt ühe värava lüüa nendes mängudes .
ma ei tea, aga mulle tundub praeguse seisuga et arsenal on meist paremas hoos. werden oli muidugi tugev, aga natuke liiga ebakindlalt saime neilt selle võidu. hea, et vähemalt real arsenali ei võitnud, muidu oleks tüüpiline juve-real kohtumine jälle aset leidnud.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
ma ei tea, aga mulle tundub praeguse seisuga et arsenal on meist paremas hoos. werden oli muidugi tugev, aga natuke liiga ebakindlalt saime neilt selle võidu. hea, et vähemalt real arsenali ei võitnud, muidu oleks tüüpiline juve-real kohtumine jälle aset leidnud.
Mis oleks olnud halba tüüpilises Real-Juventus kohtumises?
Kommentaar