Inter võib alt hoida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
David Trezeguet caused controversy in probably his final Juventus game by making an offensive gesture towards the President.
After he scored in the game against Spezia this afternoon at Turin’s Stadio Olimpico, Trezeguet made a very clear gesture towards the VIP section where President Giovanni Cobolli Gigli was seated.
He made a number 15 with his fingers – the goals he has scored in Serie B this season – and then a gesture that in Italian means “I’m out of here.”
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMiccoli tuleb ka tagasi juCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMiccoli tahab Benficas jätkata ja oleks ta 1. valik, aga sõltub Juvest
Miccoli wants Juve chance.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
see artikkel on vähe mitte midagi tõestav.
tegelt ma nägin üht teleintervjuud siin Portugalis ja seal rääkis mees sama juttu, et kui Benfica tahab teda, siis tema esimene valik oleks siia jääda. noh muidugi eks mul raske tõestada seda teleintervjuudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustIaquinta, Miccoli, DelPiero...mõistlik
Aga kui see "mõistlik" oli irooniaga öeldud, siis ma olen üsna nõus. Neli sarnase stiiliga ründajat ja ei ühtegi korralikku tipuründajat. Raskeks läheb niimoodi.
PS tuletaks meelde, et Iaquinta pole ju veel 100% meilgi tegelikult. Et tahaks ikka ametlikku kinnitust enne
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustUdinese president Pozzo räägib, et Iaquinta on väga-väga lähedal diilile, et mees tuleb Juvesse. Hind siis 7 miljonit naela. Ma loodan, et see ei jää ainsaks ostuks ründeliini sellisel juhul.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar