Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Juve võiks võita nüüd siis vähemasti Euroopa liiga.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Meie hetkene suur probleem, vähemalt minu arust, on see, et meil on sitad treenerid. Kunagi lähiajal võiks mõni tegijam tulla treeneriks, kahju, et Hiddnik ütles Juvele juba ei ära.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Täitsa hull kuidas Olic ikka töötada suudab ja tahab.
Pealegi kasutasite kogu oma õnne juba võõrsilmängus Bayerniga ära, nii et kindlalt parem meeskond läks edasi.
Kohutav mis mäng. Selle hooaja võib vist lõplikult ära korstnasse kirjutada. Seria A on Euroopa tippliigadest hetkel ikka konkurentsitult siteim, väikeste mööndustega võib ainult Fiorentina siit välja arvestada. Ma ei pea silmas aind edasipääsemist alagruppidest vaid viimatisi mänge teiste meeskondadega.
Vihkan samuti nii Itaalia koondist, kui ka klube, aga Juventus on erand eelkõige tänu ühele mängijale ja usun, et ma jääksin ka Juve fänniks siis, kui minu lemmik mängija peaks klubist lahkuma, kuna Juventus on mulle juba südamesse pugenud.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
vahetused on ka mööda pantud (ma mõtlen need, kes on välja võetud, del piero, diego)
Mida head tegid platsil siis Diego ja Del Piero? Või kes üldse väljakul täna midagi tegi?
Vahetustest muidugi tolku polnud, sest kui 0 asendada 0-ga, siis see ei muuda midagi.
Ühtpidi on sitt lugu, et Itaalia tiim mängust väljast, aga teise nurga alt võttes, siis otsiks heameelega välja Melo ühe suurepärase tsitaadi viimase peal Juventusest ja võtaks tema terviseks kohe ühe napsi. Krt, kapis olev Larsen läheb vist loosi.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Ühtpidi on sitt lugu, et Itaalia tiim mängust väljast, aga teise nurga alt võttes, siis otsiks heameelega välja Melo ühe suurepärase tsitaadi viimase peal Juventusest ja võtaks tema terviseks kohe ühe napsi.
Vihkan samuti nii Itaalia koondist, kui ka klube, aga Juventus on erand eelkõige tänu ühele mängijale ja usun, et ma jääksin ka Juve fänniks siis, kui minu lemmik mängija peaks klubist lahkuma, kuna Juventus on mulle juba südamesse pugenud.
Ühtpidi on sitt lugu, et Itaalia tiim mängust väljast, aga teise nurga alt võttes, siis otsiks heameelega välja Melo ühe suurepärase tsitaadi viimase peal Juventusest ja võtaks tema terviseks kohe ühe napsi.
Käia aga guuglit ja küll vast leiad. Allpool mainitud tsitaat oli ka hea, aga olen veel paremat näinud. Täna kahjuks enam ei viitsi, sest homme üks "lahe" tööpev jälle ees.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Mida head tegid platsil siis Diego ja Del Piero? Või kes üldse väljakul täna midagi tegi?
Vahetustest muidugi tolku polnud, sest kui 0 asendada 0-ga, siis see ei muuda midagi.
No ehk oleksid 2. poolaeg paremini mängima hakanud. Aga seda me ei saa kunagi teada enam.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Ma mõtlen, kas tasub siia kirjutada midagi pikemalt või kaob mu tekst "mul on alati hea meel, kui makaronid tappa saavas" pasa vahele ära. Tänane kaotus mulle väga suur okk polnud, sest sisetunne ütles, et sellest mängust head nahka pole oodata. Juventuse kaitseliin ilma Chiellini ja Sissokota on läbikäiguhoov, rääkimata sellest, et Giorgio on viimasel aastal olnud Juventuse sisuline kapten.
Aga kaotuse põhjus polnud nende kahe mehe puudumises, vaid istus treeneripingil. Juventus on korduvalt kaotanud mänge tänu vastaste standardolukordadale, kus mängijad asetumine on lausidiootne. Kaotasime seetõttu mängu täna, eelmises voorus Bordeauxi vastu kui ka mitmeid kordi Serie A`s. Ja Kuradima poole hooaja jooksul pole olukord läinud paremaks, vaid aina hullemaks.
Hoopis suurem probleem Ciroga on mehe taktikalised käigud. Meeskonna mängujoonis pole siiani veel välja kujunenud. Juve 4-3-1-2 süsteemi suudavad
kõik taktikaliselt targad treenerid lahti murda, sest ainus ülesanne on Diego nullimine. Samas olukord läheb alati eriti hulluks siis, kui meeskond jääb kaotusseisu. Tänagi suutis Ciro teisel poolajal paanikasse minna ning vahetas rotatsiooni iga 10 minuti tagant. Lõppeks oligi plats täis mängijaid, kes ei saanud aru, kus nad peavad olema ja mida tegema. Ja täpselt sama valemiga on läinud KÕIK mängud, kus Vana Daam on jäänud kaotusseisu. Rabistamine ja paanitsemine.
Olgugi, et mul on Ciro vastu tohutult respekti, siiski pole mees peatreeneri tööks (veel) sobilik.
Samas probleem pole ainult peatreeneris ja tema vahetamises. Juventus mängib vanaaegset jalgpalli- pall liigub kaitsest ründesse teokiirusel, mängijate ilma pallita liikumises puudub loogika, meeskonnas pole mehi, kes suudaks kiirete söötudega mängida ja nii edasi. Loodetavasti tänane kaotus ja väljalangemine tähendab meeskonnas üleüldisi muudatusi.
Ligi 10 aasta tagune väljalangemine päädis Zidane ja co müümisega ning täiesti uue Juventuse sünniga. Loodetavasti juhtub ka nüüd midagi samalaadset.
Kommentaar