Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Juve Meistrite liigas edasi nagu naksti,no problems,no problems at all
Nüüd tuleb siis teistele ka suti mänguaega anda,sest neid võib vaja minna edasises konkurentsis
Juve sai kindla 4-1 võidu Udinese üle..... 2 Di Vaiolt, miccoli 1 ja trezeguet 1.... Del Piero comeback väga hea ei olnd kuna ta lõi kuuldavasti pendla mööda aga vähemalt milan kaotas punkte võõrsil parma vastu nii et Juve on nüüd ainuliider
Juve sai kindla 4-1 võidu Udinese üle..... 2 Di Vaiolt, miccoli 1 ja trezeguet 1.... Del Piero comeback väga hea ei olnd kuna ta lõi kuuldavasti pendla mööda aga vähemalt milan kaotas punkte võõrsil parma vastu nii et Juve on nüüd ainuliider
Loodetavasti mitte eriti kauaks
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Siiski siiski,Juve liigub kaunilt Serie A tiitli suunas.Ei suuda vist Milan ka teda peatada,õnnex
A Del piero kõmmutas pendli latti kusjuures
A teinekord läheb paremini nagu öeldakse!!!:P
Jah Devil vahed on väikesed, kuid iga punkt, mis suudetakse endale võita lisab kindlasti kindlust tulevasteks kohtumisteks. Kaks punkti on Serie A mõistes suhteliselt suur vahe, sest tippmeeskonnad tihtipeale punkte ei kaota. Kindlasti tuleks jälgida just suurklubide duelle.
Hetkel on esimesel positsioonil Juventus. Seega minnakse kindlalt Scudetto lainel. Kas selline seis jääb ka hooaja lõppedes on juba teine küsimus, kuid teada on, et hooaja eel mindi kindlate plaanidega võitma. Praegu ei näe ma ka võimalust, miks nii minema ei peaks.
Kolmandat tärni meil just vaja ongi. Kindlasti jätkub hooaeg üllatustega, kuid praegune liider on ja jääb Juventus. Kui kedagi üldse nimetada, siis ei näe mina kedagi teist esikohavääriliselt võitlemas, kui AC Milani. AS Romal on samuti omad võimalused, kuid jah neid tiitlipretendentideks ma ei loeks. Selline on minu arvamus.
Kindlasti läks ka AC Milan tiitlit võitma . 2 punkti on vahe aga mitte midagi määravat, vaevalt, et Juve ja Milan rohkem punkte ei kaota. Muidu olen suga treze pmst yhel nõul Suurimad lootused tiitlile on just meie lemmikutel. Teised yritavad kah kindlasti, kuid ma ei usu, et Milani ja Juve võitlust keegi segama suudab hakata.
tjah tuli nagu treze texti koopia, aint Milani pöidlahoidja vaatenurgast
Kommentaar