320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Grande! Nüüd veel vähemalt 3 lihtsamat vastast tulemas, hea oleks ka sealt võitudega ära tulla. Siis on Milan vastaseks. Rõõmu teeb muidugi Milani viik ja Interi kaotus. Palermo-Interi mängud on viimastel hooaegadel alati väravaterohked ja põnevad olnud. Tuleb meelde Interi kas 3 või 4 väravalise edu mahamängimine eelmisest hooajast Ehk eelmisel hooajal esi 8 meeskondadest on võiduga alustanud ainult Juve ja Udine.

    Kommentaar


      Aga Napoli?

      Kommentaar


        Aga Palermo?

        Sisuliselt feilisid ainsana Roma, kelle mängupilt üldiselt oli hea ja Inter, kus mängijad ilmselgelt ei saa aru, kus ja mida nad tegema peavad (Eriti "hea" oli muidugi Zarate, aga ega Lucio ja Zanettigi väga biiti ei jaganud, rääkimata wingbackidest).

        Kommentaar


          Buffon on Pirlo. "I saw Milan Vice-President Galliani in the summer and thanked him for making the championship more balanced..."

          Üldiselt räägitakse, et jaanuaris läheb veel šoppamiseks- seda just keskkaitse ja/või vasakkaitse osas. Üldiselt on see faking uskumatu, et eeldatavasti näeb järgmises mängus taaskord Grossot, keda on viimased kaks aastat meeskonnast välja üritatud peksta. Peaaegu samasugune tüütu kasvaja nagu Amauri, ainult selle erinevusega, et Grosso pole laustropp ja temast kohati on isegi kasu. Samas mine sa tea, mida Conte välja mõtlebb. Vähemalt esimene mäng näitas, et mehel julgust on.

          Kommentaar


            Mäng muidugi super. Kirss tordil oli Interi kaotus Palermole. Grosso ja Amauri kohapealt olen põhimõtteliselt samal arvamusel. Kui eelmise hooaja esitusi vaadata, siis olid mõned isegi väga head mängud Grosso poolt. Näiteks Roma vastu võõrsil andis mõlemad väravasöödud ja kaitses mängis ka hästi... väravasööte andis ta ka teistes mängudes. Võimalus on ka jälle see, et Chiellini äärele, kuid ma pigem jäeks Grosso juurde.

            Kommentaar


              Üheks võimaluseks oleks veel Motta või Sörenseni kasutamine, kes sisuliselt võivad ka antud positsiooni täita.

              Kommentaar


                Pigem ikka Chiellini vasakule ja Bonucci-Barzagli keskele. Motta on ju isegi paremal üks õnnetuse hunnik mis siis veel vasakust. Sörensen pole vist kah, pealegi peaks mängija naturaalne vasakujalaline olema kui seal äärel mängivad, seda ma vähemalt eelistaks.

                Aga kui edasi vaadata siis Marotta tahab jaanuaris meeskonda täiendada, ehk siis tuuakse ka üks vasakkaitsja kohale. Meedias juba spekuleerivad Kolarovi ümber, aga ta ju City põhis vist. Ja ei näe seetõttu põhjust hooaja keskel lahkuda, pikas perspektiivis ehk veel kuidagi. Samas peaksime käima välja oma 15 milli, 16 eest ta City leivale läks.

                Kommentaar


                  Ah jah, staadioni muru rikuti kogu selle pidu mängimisega nii ära, et vist hakatakse kohe kohe uut muru panema:

                  Kommentaar


                    Huvitav on see, et paljud (loen ka rahvusvahelisi foorumeid) juba kannavad Interi maha. Eks saame näha mis tulevik Gasperinile toob, Inter ikka peaks 4 kaitsjaga taga mängima, aga materjali on, ja kui asjad rappa jooksevad siis võrreldes mõne teise klubiga suudab Moratti (edit) ka enam vähem normaalse alternatiivi leida ja hooaeg ses suhtes ikka metsa ei lähe võrreldes siin meie endi leeri katsetustega.

                    Vara ka veel nina püsti ajada Juvega, ma ikka kardan veel Conte osas. Kuigi olen meeskonna põhikoosseisu materjali nähes optimistlikum, eriti peale uute mängijate hiilgavaid debüütrolle. Vasakkaitse ja keskvälja varupink on vast need kriitilisemad kohad, lootuses et Elia suudab oma koha seal vasakul äärel välja mängida.

                    Kommentaar


                      No materjali peaks kõvasti olema, iseasi mida sellega peale osatakse hakata.
                      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                      Kommentaar


                        De Ceglie tegi oma ära. Jõudu ja jaksu vasakääre lappimisel !
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                        Kommentaar


                          20 meest homseks

                          VV - Buffon, Manninger, Storari
                          K - Chiellini, Grosso, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner
                          PK - Pazienza, Pepe, Marchisio, Elia, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic
                          R - Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Matri

                          Ehk siis pole ei Mottat ega Sörenseni. Lisaks eelistab Conte seekord Quagsi Tonile.

                          Edit.
                          Buffon - Licht, Chiellini, Barzagli, Grosso - Pirlo, Marchisio - Gia, Vucinic, Matri, Pepe
                          No. Ma ei saa aru.. Vaatad pinki.. ja vaatad põhimehi.. Peaasjalikult ääreründjate kohapealt võtab pead vangutama

                          1-0! Mat-tat-tat-tat-riiii! (sööt: Vucinic)

                          3 punkti olemas.

                          Kommentaar


                            Njah Krasic pole praegu sellises vormis nagu eelmise hooaja alguses ja Pepe vastupidi on päris hea.Hetkel 10 minti minna ja 1-0. Kes mängu jälgib/jälgis võis aga märgata kuidas Conte platsi ääres Krasiciga õiendas kui too oli arvanud, et tema peab mängu minema. Isiklik arvamus on, et mõned mehed võivad jaanuaris ise müügiturule kippuma eelkõige pean silmas Krasicit,Quagliarellat ja Eliat..viimane pole oma debüüti veel saanudki kuigi lootis ja lubati ilmselt põhikoosseisu kohta..samuti oleks minu hinnangul täna võinud Quagliarellale võimaluse anda Del Piero asemel.

                            Kommentaar


                              Et siis 2 mängu täiesti ise äärmustest või värvidest. Eks kuskil seal vahepeal olemegi. Tänases mängus oleme väga vähe kvaliteeti näidanud. Samas, tiitleid võitnud meeskonnad itaalias ei võidagi igat mängu 3:0 ja arvestades mis vormis nii mõnigi suurkonkurent praegu on (Inter) on iga kole võit kah parem kui mitte midagi.

                              Samas jah, olen Juventino27 nõus. Eks siin ongi nüüd küsimus selles, et kaua me uutele meestele aega anname, eks, samas miks mingid teise järgu Giaccherinid alustavad? Peaks ju teada olema et kvaliteedi poolest + pot poolest on ilmselt Elia ikka parem. Sama lugu Vidaliga.


                              Ebaõnne saime kah muidugi, 2 liiga mäng ja juba Chiellini katki. KRT

                              Kommentaar


                                Huvitav kas see kuradi itaalia keskpäraste eelistamine ükskord ära ka lõpeb.
                                Selleks, et põhikooseisu saada peab vähemalt 5 aastat Itaalias elanud olema. Ülemineku aegu tundus et asi hakkab paranema.. aga ei. Ja päris "huvitav" kaader oli kui Conte lihtsalt Krasici läbi sõimas. Quagsi kohapealt Juventinoga sama meelt.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X