320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts


    33 LIIGAMÄNGU KAOTUSETA!
    LIIGA LIIDRID!


    Selles ajaks, kui Roma esimest korda kolm õnnestunud söötu järjest suutis teha, oli Vidal Juventuse juba 2:0 ette viinud ja mäng oli tehtud.

    Conte mängis Enriike oma 352ga taktikaliselt üle (või pigem lõikas Enriike ise mingite Perrottade ja asjadega valusalt näppu) ja mäng oli totaalselt roosasärkide käes. Penaltiolukord oli nii ja naa. Pennal oli pigem okei otsus, punane Marchisio kerget kukkumist arvestades veidi karm. Ning peale Steki punast oligi mäng sisuliselt läbi ja mängiti lõppskoori vormistamise peale.

    kiidaks kõiki (MoMi jagavad omavahel Vidal ja Mirko).
    laidaks kohtunikku, et mingi pasarahe jälle tekitas.

    Järgmisena: kolmapäeval Cesena. (üleüldse on alles veel mängud Cagliari, Atalanta ja kolme relegatsioonitsioonitsoonitiimiga. aga veel ei hõiskaks).

    Kommentaar




      Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      22/04/12 Juventus v Roma - Alati väga lahtine mäng ning ohtlik kõigile. Võivad mängida väga hästi ning laguneda totaalselt. Ennustan sedapuhku lagunemist ning kolme punkti Juventusele.
      Everything going as expected...
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

      Kommentaar


        Roma mängis täna nagu kamp suvalisi külapoisse. Roma oli koguni nii kehv, et ma ei oleks imestanud kui Borriello skoorib. Juventus seevastu oli tunduvalt teravam. Korra saite 1-1 viiki, siis 3-0 sauna ning täna siis lõpuks 4-0. Mingit kokkuleppe- või kohtunikujutuga ei ole mõtet piha hakata. Kolme mängu peale sel hooajal on väravate suhe 8-1 Juvele. See ütleb kõik.

        Kommentaar


          Natukene statistikat:

          Viimases kuues liigamängus on löödud vastastele keskelt läbi 16 korda peale ning lastud endale peale vaid 4 korda lüüa. (98-28)

          Viimases kuues liigamängus on keskelt läbi domineeritud mänge 62% ulatuses.

          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

          Kommentaar


            Hea töö Juventus. Roma oli kehv ja klassitu.
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

            Kommentaar


              erinevate "üleminekugurude" "tagatoainfo"
              1.: Robben will probably renew with Bayern. In pole to sign Verratti on a co-ownership deal.Following Farfan. Negotiating Cavani for about 25 ML plus two players; Giovinco definitely will be redeemed and maybe used in Cavani deal. For the defense, Juve are interested in Astori and Ogbonna. Asamoah is the main target for the midfield. One of Matri and Quagliarella will probably leave. Balotelli will not arrive (Maybe to Milan). Damiao will not arrive. Interested Iker Muniain, second striker Athletic Bilbao; Jovetic is not negotiable; Nainggolan deal collapsed. Elia will be sold. Pogba is still making up his mind.

              2.: Juventus found an agreement for Verratti, official announcement at the end of next week. Also, Pescara will take Schavione and De Silvestro. Nedved and Raiola are working to get Balotelli. Hypothesis of an exchange of Elia-Santon with Newcastle. Juve have taken Matias Suarez for 17 million from Anderlecht. Astori is our objective for the defense. Juventus are working intensively to get Dzeko. 99% Gaston Ramirez will sign in June. Maybe De Jong will arrive and will cost 10 million.

              3.: Trying to get Lavezzi in exchange for Giovinco + money. First objective is Dzeko, then Luis Suarez.

              4.: Jeep wants Robben. Working to get Samuel. Little interest in Nesta. Negotiating with Napoli for Cavani. Juve will take Jovetic. Interested in Dzeko and Mario Gomez. Silvestre from Palermo.
              üsna seinast-seina shit, aga mingid ühisosad juttudel on.

              Kommentaar


                Ma olen üsna kindel, et suured nimed tuuakse. Sellist poolkõva projekti (nagu laias laastus tänane meeskond) on mõttetu teha ja eesmärk on kindlasti Euroopa teravaimas tipus olla. See aga eeldab just nimelt seda, mis spekulatsioonid räägivad.

                Kommentaar


                  Poolkõva? Ma eeldan, et Serie A liider on ka sisuliselt Euroopa teravaim tipp või selle lähedal. Liiga parim väravavaht. Liiga parim kaitseliin. Liiga parim poolkaitseliin. Kõik need liinid on ka Euroopa tasemel tegijad. Ainukesed ikaldav koht on rünnak (Mirko on tase, Matri nii ja naa, ülejäänud seltskond "meh")+suurema vigastuslaine puhul oleks ka häda.

                  l`edit
                  Üleüldse mul on tunne, et paljud fännid vaatavad Juve ründeliini ja ütlevad "wtf, kuidas saab SELLINE tiim edukas olla", samas unustavad, et mäng ei koosne ainult ründamisest ja ründeliinist. Gigi oleks iga tiimi esikollkiiper. Ka Juventuse paremuselt kolmas keskkaitsja Bonucci oleks iga tiimi algis ja põhitegija (Chiellinist/Barzaglist rääkimata), Pirlo ja Vidal on vaideldamatult olnud liiga parimad keskpoolikud. Marchisio, Licht ja DeCeglie on ka olnud üllatavalt stabiilsed ja tasemel.

                  Vidal+Marchisio+Pirlo on näiteks kolmapeale tagunud 17 liigakolli, mis on ikka päris ok tulemus.

                  Kommentaar


                    Mõtlesin sellist kvaliteeti, mis Euroopas oleks umbes nagu Real Madrid või Barcelona hetkel.

                    Ja selle jaoks on täpselt seda vaja mis sa ka kirja panid. Ründesse megastaari/megastaare ja poolkaitsesse kedagi Pirlo ja Vidali kõrvale. Pirlo nooremaks ei jää ja kui 1 neist asendamatustest viga saab või kaartidega väljas on otsustaval mängul (kasvõi Bayerni või R. Madridi vastu hüpoteetiliselt), siis on suur puuks majas. Võrreldes Barca või Realiga on praegusel Juvel 1-2 mehe puudumine kordades suurem löök.

                    Juve kaliibri ja ajalooga meeskonna eesmärk ei saa olla vegeteerimine mingi veerandfinaalis vaid ikka väga tugev rünnak CL karikale. Praegune tase (sada viiki liigas, aga võidame) ei ole kindlasti see mida Juve püüdma läks nende investeeringutega. Ja kui juba pappi on pandud siis...

                    Kommentaar


                      Enne šopingut on tegelikult päris mitmeid asju, mis tuleks selgeks teha:

                      Elia- maha müüa!
                      Krasic- maha müüa!
                      Melo- maha müüa!
                      Ziegler- maha müüa!
                      Martinez- maha müüa!
                      Motta- maha müüa!
                      Pazienza- maha müüa!
                      Quag- maha müüa!(?)
                      +
                      Caceres- välja osta!
                      +
                      Esti- mitte välja osta!
                      Borr- mitte välja osta!
                      +
                      Gio- co-own enda kasuks pöörata!
                      Giac- co-own enda kasuks pöörata!
                      Ekdal- co-own enda kasuks pöörata!
                      Immo- co-own enda kasuks pöörata!
                      +
                      Taider ja Sörensen- las pallivad Bolognas veidi veel!
                      +
                      erinevad noorukid äkki ka co-ownile või laenule saata.

                      Beppel tööd peaks igatahes jätkuma.

                      Kommentaar


                        Squad: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Caceres 7 Pepe 8 Marchisio 10 Del Piero 11 De Ceglie 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 17 Elia 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Vidal 23 Borriello 24 Giaccherini 26 Lichtsteiner 28 Estigarribia 30 Storari 32 Matri 34 Marrone.

                        Alati keerulisele väiketiimiumbkaitsele, millega Juve on terve hooaeg hädas olnud, läheb vastu siis järgnev seltskond. Üllatusi ja puudujaid sisuliselt pole (noh, @ELJERO17ELIA on koosseisus, aga vaevalt pingilegi saab). Huvitav muidugi, kas BOSS läheb Cesenale vastu 433 taktikaga (terve hooaeg tootnud) või 352 taktikaga (viimased mängud suurte vastu tootnud).

                        Kommentaar


                          Cesenal on ex-juve ründepaar Mutu-Iaquinta aga kas mängivad ka ?

                          Ma ei näe küll põhjust miks peaks Matri või Quagliarella suvel ära müüma..nagunii on minejateks Del Piero ja Boriello ja pingile on ju kedagi ka vaja jätta..see peaaegu poole meeskonna vahetamine toimis üllatavalt valutult see hooaeg, aga tuleval suvel uueti pool koosseisu vahetada oleks risk. 4 korralikku ründajat on miinimum:
                          1) Matri
                          2) Quagliarella
                          3) Vucinic
                          4) Cavani/Persie/Dzeko/Giovinco vmt

                          Kaitses oleks vaja Caceres välja osta ja muud eriti muutma ei peakski..kui siis De Cegliele kedagi tugevat konkurentsiks (mitte Ziegler).
                          Väravavahtides ka ilmselt suuri muutusi ei tule..Manninger on uskumatu mees, et on nõus juba ei tea mitu hooaega lihtsalt isegi mitte pingil istudes mööda saatma..Storari on tasemel.
                          Keskel jah Melo minema ja Asamoah oleks väga hea ost või miks mitte Armero aga jah..CL mõttes oleks keskele veel tegijaid vaja vast.

                          Ja need Balotelli spekulatsioonid võib küll ära lõpetada, sest kui on üks meeskond maailmas, mida see mees vihkab üle kõige (fänne) siis on see Juventus.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                            Cesenal on ex-juve ründepaar Mutu-Iaquinta aga kas mängivad ka ?
                            Mutu on ikka põhikoosseisumees olnud, aga Iaquinta oli ca 1,5 kuud väljas. Palermo vastu tuli küll vahetusest, aga päris põhisse veel ei ennustata.
                            Arvestades Cesena taset nad muidugi erilist ohtu ei tohiks kujutada
                            Viimased 5 mängu on mõlemal stabiilsed, Juvel WWWWW ja Cesenal DDDDD
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                            Kommentaar


                              Tiitel on teie. e- Boateng lõi ära!! :P
                              Ikka jäetakse kõik viimaste raündide peale..
                              FORZA FIORENTINA!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                                45 minutit ja Palermo polegi veel põske võtnud. kõik märgid viitavad Borriello võiduväravale ~88. minutil. #mul-ei-ole-shoutboxi
                                thx, baby!

                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X