320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kehv mäng juve kehv mäng, milan tahtis rohkem seda võitu. Tundub et juve jaoks on see aasta milano klubid parajad pähklid.
    FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
    FORZA ANCHE SAMP E GENOA

    Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Point pole ju selles, et "Juventus on senimaani tugevasti plussis" (tugev väide sinult. tahaks tõestust ka sellele), vaid selles, et mängud hakkavad naeruväärseks muutuma.
      Loe ajakirjandust, loe foorumeid, turguta oma mälu natuke.

      Naeruväärne on kohtunike tase juba pikk aega olnud ja eriti naeruväärne on see, et eelistatud meeskondadeks kipuvad tavaliselt just tugevamad tiimid olema, aga mis sa ikka sitaga teed, elu läheb edasi ja kirume neid kohtunikke kuni midagi ka ette võetakse.


      Kui Juve oleks täna piisavalt tugev olnud, siis oleks hoolimata sellest kahtlasest kollist Milan mutta tambitud, aga mida ei olnud, oli hea mäng. Kui pealelööke suudetakse teha 15 ja neist lausa tublid 2 väravale ja ülejäänud mööda või siis vastu kaitsjaid, siis mis tulemust siin nii väga oodata on.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

      Kommentaar



        Ma ei tea, kas asi on pohmellis, mis ei taha ära minna ja uinakus, mida ma enne mängu tegin, aga uimane ja kole mäng oli. Mängupilt oli kole, Milani värav oli kole, tulemus oli kole. Pask.

        Kohtuniku teemal halada ei viitsi. Esiteks pole siin foorumis leviv "kui kohtunik teeb minule sobiva otsuse on jee ja kui teeb minule mittesobiva otsuse, siis halan ja igalpool on Moggi" suhtumine väga eluterve. Aga mis veel olulisem: pole mõtet siin Interi fännidele omaselt fullretardiks minna ja kaotatud punkte lugeda, vaid tuleb tõdeda, et ega Juventus täna siit poleks kolme punkti mitte mingil juhul väärinud. Ja kaotust ei saa mängupilti arvestades kriminaalseks lugeda, kui selline mäng väärinuks häbiväärset 0:0 lõpptulemust.

        Esimene poolaeg oli Milanilt väga kõva. Kõrge surve halvas Juventuse mänguehitamise ja ise oldi kiirrünnakutel päris ohtlikud. Teisel poolajal tuli Milanil kerge tabelikeskmiku fiil peale ja otsustati bussi parkida ja 1:0 seisu hoida. Ja õnnestuti väga hästi. Pole midagi öelda. Arusaamatuks jääb lihtsalt see, et kuidas terve Juventuse tiim täna nii saamatu oli. Shakhtariperspektiivis väga hirmutav mängupilt.

        täna oli nii.
        Gigi. raske midagi etteheita.
        Barza. ei väristanud ja täiesti viisakas esitus.
        Bonucci. täna oli halva päeva Bonucci. kaitses väristas hooti jalga (kuigi tegi ka ilusaid liigutusi) ja rünnakute ehitamine (mis muidu on Leol sel aastal väga hästi välja tulnud) oli kohutav. Lisaks hakkab see kettasse ajama, kuidas Leo pidevalt suudab vastaste kiirrünnakute puhul oma jala tobedalt vahele toppida ja vastastele kergeid karistuslööke hankida.
        Caceres. üsna okei. vist. ründesse liikudes oodanuks muidugi tihti wingbäckina tegutsevalt mehelt teravamaid liigutusi.
        Isla. mõneti tore näha, et ma pole ainus pohmellis vaevlev inimene maailmas. sest mis muu saab seletada Isla KOHUTAVAT mängu. ükski tsenderus ei läinud kaistjatest mööda, ise ei saanud sööte kätte, pidevalt liikus valedel aegadel valedesse kohtadesse, kaitses omati. ja siis lisaks see pennal. kui Padoin tuleb sind asendama ja on 33 korda kasulikum, siis peab ilmselgelt peeglisse vaatama.
        Vidal. kuigi rünnakul oli üsna nullilähedane, siis kõige muu eest võib vist pidada positiivseimaks Juve poolkaitsjaks platsil.
        Pirlo. noh, jälle ei lastud mehel teda seda, mida ta tahtnuks ja oli muidu ka väga pask- polegi näinud Andreat nii palju lihtsaid valesööte andmas. oleks vist aeg väikeseks puhkuseks.
        Marchiso. oli ja möllas, aga vastaste kasti juures midagi pädevat ei teinud.
        Asa. kui DeSciglio mängib sind ilmselgelt üle, siis on midagi väga valesti.
        Quagliarella ja Mirko. võta üht ja viska teist. tänane ründeduo oli ikka üsna puine pask.

        Padoin. üllatavalt okei, ehk ainus mees, keda võiks oma taseme ületamise eest kiita.
        Gio ja Pogba. tulid ja tegid mängupildi ilusamaks, aga murrangut seekord mängu ei toonud.

        ps1. täna võib öelda, et Allegri mängis selgelt Conte/Alessio üle.
        ps2. Milani ehk parimad mehed DeScgilio ja Constant.

        jup. detsembri maailmalõpp on vist tõsiasi.

        aga lõppkokkuvõttes siiski

        LIIGA LIIDRID!

        ja hetkel paanikaks põhjust (veel) pole.

        järgmisena ca nädala jooksul Torino (kodus), Shakhtar (võõrsil) ja Palermo (võõsil).

        Kommentaar


          Penalti oli 6ige! Ykski m2ngija ei m2ngi kastis k2si taeva poole. See vilistatakse 2ra. Kollane oli 6ige, punane kindlasti mitte. Kaarte j2eti yldse palju andmata. M2ng oli suht inetu ja toores.
          Huvitav, Quags treenerile ytles mantli varjus, kui Giovinco asemel v2lja v6eti?
          Yldse pole Giovinco vist eriti heas nimekirjas m2ngijate hulgas, venna kallal ikka v6eti!
          Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
          I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

          Kommentaar


            Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
            Penalti oli 6ige! Ykski m2ngija ei m2ngi kastis k2si taeva poole. See vilistatakse 2ra.
            jup. minu viga. unustasin, et FIFA tegi selle hooaja eel reegi, et kastis käe õlast kõrgemale tõstmine tähendad automaatset penalti ja kollast kaarti. vabandan.

            müstika muidugi, et Milani fännid aktsepteerivad asjaolu, et penalt oli vale. aga Interi fännid ikka jauravad, et õige penalt ja proovivad musta valgeks rääkiga. mis muidugi tõestab taaskord, et Interi fännid on raju ajunihkega poisid.

            Kommentaar


              Siin polegi ju midagi aksepteerida. Mäsa oli ju noh.

              Kommentaar


                Huvitav, et ainult reisisaatjad on need, kes Juve vastu julgemaid otsuseid vastu võtavad. Pole taibanud neid kinni maksta?

                Juve vastu üks viga + Juve kasuks 10 viga = ilmselgelt sitad kohtunikud lihtsalt.

                Mitu kollast täna Juvel saamata jäi igasuguste niitmiste ja jalgade taha panemiste ees? Vidal, Giovinco, Barzagli... keegi veel?
                Last edited by Tanel; 26.11.12, 00:31.
                sigpic

                Kommentaar







                  Last edited by Tanel; 26.11.12, 00:38.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    interi fännidega tuleb alati see meelde:

                    +
                    aga täna on vist ilmselgelt see laks, sest vastasel juhul oleksin küll Taneli pärast tsipa mures.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                      Huvitav, et ainult reisisaatjad on need, kes Juve vastu julgemaid otsuseid vastu võtavad. Pole taibanud neid kinni maksta?
                      http://i.imgur.com/wKcYS.gif

                      Aga üldiselt.. mängujärgseid kommentaare vaadates tasub loota, et selle pendla üle pikka nutmist ei toimu(kuna ka hetke tabeliseisu põhjal pole tegemist omavahel otseste konkurentidega). Allegri ütles, et polnud ja Marotta & Alessio panid ka rõhku sellele, et pigem olime ise sitad.

                      Editvol2: “So much has happened in the last year and a half. If we want to find an excuse for this defeat, then we can, but the truth is that we deserved to lose this time." - Buffon

                      Kommentaar


                        Üks asi veel. Peale Alessio tulekut pingile on Juventuse mängupilt käinud väga üles-alla ja peale tema tulekut on tulnud hooaja 3 suurimat läbikukkumist (viik Nordspermlandiga ja kaotused Milaanodele). Mine sa tea, äkki oleks pidanud laskma Carreral (kes täna oli btw üleüldse bänniga eemal) kuni Conte naasmiseni puldis olla. Vähemalt platsiservas tundub Alessio olevat kurbade silmadega pehmo ja ma kahtlustan, et riietusruumis pole asi väga palju erinev.

                        Carreraga: 6 võitu, 3 viiki
                        Alessioga: 6 võitu, 2 viiki, 2 kaotust

                        Ja üldiselt võiks mängijatele veidi julgemalt puhkust anda. Tiim sai ju koostatud nii, et oleks enamvähem igale positsioonile 2-3 (peaaegu) võrdväärset mängijat. Sellistes mängudes võiks mänguaja järgi näljane ja ennast tõestada tahtev mängija olla märgtavalt kasulikum, kui pehmete jalgadega regulaarne alustaja. Kuigi okei, eeldatavasti oli plaanis puhkuselükked teha Torinomängul ja eeldati, et Milaniga on kõikidel meestel suurmängu tuhin peal ja möllavad viimase higipiisani.

                        Algselt postitas cru Vaata postitust
                        mängujärgseid kommentaare vaadates tasub loota, et selle pendla üle pikka nutmist ei toimu(kuna ka hetke tabeliseisu põhjal pole tegemist omavahel otseste konkurentidega). Allegri ütles, et polnud ja Marotta & Alessio panid ka rõhku sellele, et pigem olime ise sitad.
                        Sama siin. Eelmise aasta Juve vs Milani otsustajate hala oli piinlik. Ja selle aasta Interihala on veel piinlikum. Loodetavasti tehakse mängust õiged järeldused ja mingiks tobedaks "kohtunik ooli meie vastu" jogaks ei lähe.

                        Kommentaar


                          Täitsa tore oli näha, et kohtunikul ikka cojonesed õigel kohal olid ja üle vääääga pika aja tehti ka Juventuse kahjuks üks õiglane otsus. Eika "hämming" on päris hämmastav ja tekitab küsimuse, kas ikka eika vaatas ikak sama mängu ja kas oli/on ikka kaine.
                          Mäng toimus kastis - check!
                          Kaitsja lükkas välja sirge käe - check!
                          Välja sirutatud käsi mõjutas tugevalt palli liikumise teekonda, mis takistas Milanil skoorimast - check!
                          Ühesõnaga kõige pesuehtsam penalt ja lõpuks see ka Moggi kiuste määrati. Täna on päev millal võib uhke olla Itaalia Jalgpalliliidu üle ja samuti kogu kohtunike brigaadi üle. Tubli töö ja loodan et jätkatakse samas vaimus!
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Juve vennale võib muidugi seda ette heita, et nii uljalt käsi laiali karistusalas ei lenda. Ja eks see otsus on tegelikult kogu see kohtunikejama tulemus. Muidugi see jällegi selline olukord kus võib, aga ei pea kohtuniku otsusest aru saama. Või siis sellest, et miks otsustas vilistada. Aga see on nagu eika mainis juba laiem mitte selle konkreetse mängu probleem. Jah, ma olen hetkel ebaadekvaatne.

                            Kommentaar


                              Allegri: "From the touchline it really did seem like a spot-kick, but watching the replays it should not have been given."
                              +
                              tegelikult enne, kui pall vastu Isla külge lendas, muutis pall suunda Nocerino käest. ehk. Noce käsi + Isla ribid = penalt Milanile.


                              -e-
                              liikuvat pilti ka

                              Kommentaar


                                Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Üks asi veel. Peale Alessio tulekut pingile on Juventuse mängupilt käinud väga üles-alla ja peale tema tulekut on tulnud hooaja 3 suurimat läbikukkumist (viik Nordspermlandiga ja kaotused Milaanodele). Mine sa tea, äkki oleks pidanud laskma Carreral (kes täna oli btw üleüldse bänniga eemal) kuni Conte naasmiseni puldis olla. Vähemalt platsiservas tundub Alessio olevat kurbade silmadega pehmo ja ma kahtlustan, et riietusruumis pole asi väga palju erinev.

                                Carreraga: 6 võitu, 3 viiki
                                Alessioga: 6 võitu, 2 viiki, 2 kaotust

                                Ja üldiselt võiks mängijatele veidi julgemalt puhkust anda. Tiim sai ju koostatud nii, et oleks enamvähem igale positsioonile 2-3 (peaaegu) võrdväärset mängijat. Sellistes mängudes võiks mänguaja järgi näljane ja ennast tõestada tahtev mängija olla märgtavalt kasulikum, kui pehmete jalgadega regulaarne alustaja. Kuigi okei, eeldatavasti oli plaanis puhkuselükked teha Torinomängul ja eeldati, et Milaniga on kõikidel meestel suurmängu tuhin peal ja möllavad viimase higipiisani.


                                Sama siin. Eelmise aasta Juve vs Milani otsustajate hala oli piinlik. Ja selle aasta Interihala on veel piinlikum. Loodetavasti tehakse mängust õiged järeldused ja mingiks tobedaks "kohtunik ooli meie vastu" jogaks ei lähe.
                                Kuidagi imelik sõnavõtt sinu poolt. Mis puhkused? Milani mäng on alati suur mäng, me võime siin kõike arutada, kuidas üks on tabeli tipus ja teine on tabeli keskel, aga mängijad suhtuvad sellese kui suurde mängu ja no ma arvan, et kui treener oleks rotatsiooni teinud siis sa kurdaks, et miks nii suurest mängust Pirlo või Vidal eemal on, või kes see pehme jalaga regulaar on keda silmas pidasid? (ründemehed on ju alati poolpehmed olnud, üks päev on väga head, teine päev väga halvad, kaitses oli meil ka muutusi ju, Chiellini out ja siis Licht pingil ja Caceres põhis jms.

                                Siis räägime Carrera vs Alessio võrdlusest, unustad ära või, et Carreraga me ei võitnud ühtegi CL-i mängu, Alessioga keerasime tabeli poole ümber ja panime ühele treenerile ka sule sappa sealhulgas....Ma arvan, et see tõde on kuskil vahepeal, ei maksa treenerite näoilme miimikast ka nüüd kõike välja lugeda. Pealegi kuu aja pärast ju Conte nii või naa tagasi, pidagem vastu ja kui siis on tabeliseis mitte kõige ideaalsem võib ju jaanuaris hakata mingeid täiendusi tegema, on ju teatud mehed täiesti mõtetud kohatäitjad (bendtner).

                                Kommentaar

                                Working...
                                X