320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas eika Vaata postitust


    emoismi ei langenud. lihtsalt ei näinud eilset mängu (kes paneb mängud laupäeva õhtule, traküll) ja sestap pole ka midagi öelda.
    äärmiselt kahtlane selgitus... aga pole hullu, õnneks aitavad meid Itaalia tänased spordilehed, (sõpra tuntakse hädas),



    Ave Totti! Juve KO
    Captain’s missile travelling at 113km/h takes down the leaders
    Conte: `it’s unjust to play three games in seven days’
    Napoli can go -2, but Mazzarri asks ‘why is Conte complaining about the fixtures?’



    Totti boom!

    Juve fall,
    Fantastic strike from the captain to give Roma victory

    Mazzarri attacks Conte: ‘Enough!’
    ‘Absurd Juve complain about the fixture list, as we’re more damaged than them’



    Super Totti knocks Rube down

    Mazzarri: ‘Conte is complaining...’

    anna siis omapoolne vastus kui asjadega kursis oled!
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

    Kommentaar


      lol c*nte.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar




        Kommentaar


          random cool fact:
          sõber läks itaaliasse õppima.
          aa muide, sa sellist mängijat tead, nagu Kwadwo Asamoah, ta on meil siin naaber

          Kommentaar


            Algselt postitas count Vaata postitust
            Conte: `it’s unjust to play three games in seven days’
            Napoli can go -2, but Mazzarri asks ‘why is Conte complaining about the fixtures?
            Üldiselt tekitab ka minule praegune mängugraafik küsimusi. Täpsemalt siis see, et miks liiga ei tule Euroopas mängiatele meeskondadele rohkem vastu. Juventuse 7 päeva nägi välja selline

            laupäev mäng Fiorentinaga
            pühapäev trennipäev
            esmaspäev sõit Šotimaale
            teisipäeval mäng Celticuga
            kolmapäeva sõit koju tagasi
            neljapäeval trennipäev
            reedel sõit Rooma
            laupäeval mäng Romaga

            See graafik on tihe. Eriti arvestades, et mäng Fiorentinaga võinuks toimuda päev varem, sest hajutamisruumi olnuks ja näiteks alles kolmapäeval kodus mängivale Milanile on vastu tuldud ja lasti mängida juba reedel. Ja miks pidi Juventuse mäng olema üks kahest laupäevasest mängust, kui nädala sees oli pikem sõit seljataga? Miks ei võinuks see mäng olla pühapäeval, kui lisapuhkepäev olnuks abiks (kõigi Juventuse fännide põhiline mure oli, et tiim näis väsinud ja pehme välja)- eriti arvestades, et tuleva nädala keskel pole Juventusel mängu.

            Minu jaoks arusaamatu, kuigi ma pole kindel, kui palju see tulemusi mõjutab. Vaadates, et Juventuse neljast kaotusest kaks, Milani seitsmest kaotusest kolm ja Interi kaheksast kaotusest viis on tulnud peale Euromänge, siis statistliselt on selline kaotustehulk justkui anomaalne. Vaadates kasvõi seda nädalat. Kolm Euroopa meeskonda suutsid kamba peale lüüa ühe värava ja võtta ühe punkti. Mazzarri võib öelda "‘Absurd Juve complain about the fixture list, as we’re more damaged than them", aga see ei tähenda, et probleemi poleks ja antud probleemile ei peaks tähelepanu pöörama.

            Ja kui vaadata pikemalt seljataha, siis väga kummaline on ka Coppamängude nii tihedalt ära mängimine. Kelle huvides on jaanuaris finalistide selgitamine, kui Coppa finaal toimub alles maikuus. Kas praegune lahendus, kus Juventusel on alates jaanuarist igal nädalal kaks mängu (okei, vahepeal oli ka üks nädalasisene koondisemäng, kus siiski ka enamus tiimis käis pallimas) on nüüd täiesti optimaalne? Vaevalt. Kindlasti leiaks ka kevadel vabu auke, kus Coppa poolfinaale ära pidada- nagu tehti nt Roma vs Inter teise mänguga.

            Ühesõnaga kogu see mängugraafiku koostamises on liigal arenguvõimalust. Ja vaadates, kui harva "Eurooplastele" vastu tullakse, siis ei saa kuidagi imestada, et Euroopa Liigat võetakse lõdva ihuliikmega ja õhema koosseisuga Meistrite Liigalased (vt eelmise aasta Napoli) võivad kodusele hooajale koheselt vee peale tõmmata.

            Aga pohhui. Nüüd on vähe hingetõmbamist ja eeldatavasti sõimamisaega
            Antonio Conte having tomorrow at 9am a meeting face-off with the team after game lost vs Roma.
            Õnneks on Napoli koperdanud ja järgmine voor enne matši nendega peaks olema soodne (Juve vs Siena, sellal kui Napoli mängib võõrsil Udinesega ja Milaanolased madistavad omavahel). Nüüd peab mehed terveks saama (Chiello) ja mõned väsinumad mehed (Vidal) saavad vajalikku puhkust. Positiivse stsenaariumi puhul saab Napoli vastu suurema närvipingeta minna. Arvestades seda, et sisuliselt ollakse Meistrite Liigas edasi, siis järgmise kahe vooruga on väga eluoluline vahe suuremaks venitada. Arvestades tänast Napoli hambutust, siis mine sa tea- äkki polegi liiga keeruline/võimatu ülesanne.

            Lazio edasist graafikust vaadates, siis neil on üsna palju rõvedaid mänge kavas ja neid väga ei karda. Milani osas ei oska seisukohta võtta- tiim on küll korraliku hoo üles saanud, aga samas on +11 eeldatavasti piisavalt soliidne vahe. Muud liiga on lamp.

            Kommentaar


              lol eika.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                lol eika.


                Milanil eelmine aasta sama häda ja hala polnud? Või mäletan valesti?

                -e- Ja ma ei näe siin vandenõud ega midagi. Lihtsalt on kummaline, et enne teisipäevast CLi võõrsilmängu mängitakse laupäeval ja enne kolmapäevast CLi kodumängu mängitakse reedel. Võiks ju olla vastupidi või on selle taga muud tegurid, mida ma ei mõista? Kuigi nt Milan saab mõlemad CLi-eelsed mängud reedel ära pidada, mis on täiesti loogiline ja CLile järgnevad mängud toimuvad pühapäeval, mis on taaskord täiesti loogiline.

                Kommentaar


                  Pogba andis kodumaale väike inteka ja näib, et mees on hetkel korralikult kahe jalaga maapeal.
                  Algselt postitas Pogba
                  I’m happy to have been compared to great players, but at this moment in time I am a nobody. I keep a close eye on how Andrea Pirlo plays in order for me to improve the weak aspects of my game. I’m still not a first-team starter at Juventus and boss Antonio Conte has told me that I have to be more competitive in the tackle.
                  Ja nägin esmaskordselt Pogba paari nädala tagust Udikolli seljatagusest vaatest. Ulmepomm ikka. Kui mees ei ürita mängus vähemalt kolm korda kaugelt peale laksata, siis see on ilmselge raiskamine.

                  Kommentaar


                    See mängude hajutamine käib eelkõige selle mõttega, et Juventuse,Interi,Milani ja Napoli mängud ei satuks ühele kellaajale, sest paljud kes teleülekandeid jälgivad vaataksid kõik neid mänge. Ehk keegi neist mängib tavaliselt alati laupäeva õhtul, keegi pühapäeva pärastlõunal, keegi pühapäeva õhtul ja kui siis veel mõni hea mäng, siis sellele tehakse reedeks ka vaba ruumi. Esimese poolhooaja kalender oli paigas juba suvel..ei mäleta, et seal väga muudatusi oleks olnud..ehk teise poolhooaja oma tehti natuke vastavalt euroopa tulemustele ja sellele, kes classificas eesotsas on parasjagu, aga julgen väita, et enamust tavalisi itaallasi need euroopa (k.a CL mängud) huvitavad vaata et palju vähem kui serie A ise niiet...
                    Pakuks, et seekord mängiti laupäeva õhtul, kuna Roma-ga mäng oli piisavalt tähtis, et seda mitte pidada pühapäeva pärastlõunal ning samas pühapäeva õhtu oli juba broneeritud Interile, kas pidas oma euroopa mängu hiljem..ja esmaspäeval mängitakse seekord ka, aga see jäi siis Laziole..

                    Kommentaar


                      Vahepeal võitis Conte Panchina d’Oro ehk 2011-12 hooaja Serie A parima peatreeneri auhinna.

                      Juventusevihkaja ja samas Serie B samalaadse auhinna saanud Zemanil jätkus isegi paar head sõna ja soe kätepigistus.


                      Õhtul jõudis Conte ka Sienat skautima (pildil koos Cannavaro ja Siena peaaegu-Milf-asepresidendiga).


                      Ja ametlik videokummardus Contele


                      Nüüd oleks pädev aeg Euroopat vallutama hakata.

                      Kommentaar


                        Pepe hooaeg tundub läbi olevat..tulekul uus operatsioon.

                        http://www.calciomercato.com/altre-n...-finita-765329

                        Kommentaar


                          Millega üldse Pepe ja Iaquinta aega sisustavad? Viimasest pole üldse mitte midagi kuulda olnud. Isegi klubi kodulehel pole teda üles antud. Teenib puhates pappi kuni leping läbi ja suundub siis mujale?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitust
                            Millega üldse Pepe ja Iaquinta aega sisustavad? Viimasest pole üldse mitte midagi kuulda olnud. Isegi klubi kodulehel pole teda üles antud. Teenib puhates pappi kuni leping läbi ja suundub siis mujale?
                            Pepel oli see nüüd kolmas pikk vigastus järjest- loodetavasti mehest ikka tuleb järgmiseks hooajaks mänguloom. Veidi kahtlen.

                            Aga Vince "persona non grata" Iaquinta on Secco aja viimane jäänuk. Kuna mees on enimteeniv Juventuse ründaja ja terves liigas on suurem palganumber ühe-käe-näppudel ülesloetavatel ründajatel, siis on ka täiesti loogiline, et mees klubist ei liigu ja keegi ei suuda ega taha teda hankida. Shit happens, aga asjade sellise käigu juures on ka IQd raske süüdistada.

                            Kommentaar


                              Chiellini peaks siis Siena vastu mänguks taas mängukorras olema. Tõenäoliselt mängu teda siiski vähemalt algkoosseisus ei saadeta, kuna kollane kaart tähendaks Napoli mängu vahelejätmist. Vast saame ilma ka hakkama pühapäeval..

                              Kommentaar


                                Vucinic will get married on July 1st, he will spend the vast majority of ceremony sleep walking but will certainly score at the end

                                Kommentaar

                                Working...
                                X