Mis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustjuve teema rokib, need pildid ja emotsioonid on top notch kraam
Väga tore, et mulle suvepäevadel mainiti, et Itaalia jalgpalli teema on puhas kuld, enne ei olnud väga süvenenud. Pole pidanud siiani pettuma
Kommentaar
-
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustMis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTunnen kaasa. Lisaks Allegrile peate ühte tonti veel nüüd taluma.
Lisaks tegi Morata täna oma põlvele haiget ja kardetakse, et noormees on vähemalt kuu eemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa olen justkui aru saanud, et Evra on viimastel aastatel justkui mõistuse pähe võtnud ja korralikuks riietusruumi-kapteniks hakanud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustMis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?
ps. Morata on väljas 2 kuud. Pagan, see hooaeg on juba eos neetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
ps. Morata on väljas 2 kuud. Pagan, see hooaeg on juba eos neetud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar