Mis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse

X
- 

Jah, nõus.Algselt postitas JanK Vaata postitustjuve teema rokib, need pildid ja emotsioonid on top notch kraam
Väga tore, et mulle suvepäevadel mainiti, et Itaalia jalgpalli teema on puhas kuld, enne ei olnud väga süvenenud. Pole pidanud siiani pettuma

Kommentaar
 - 

Vasakul äärel, aga samas suudab ilmselt ka nr 10 peal toimida.Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustMis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?
Kommentaar
 - 

Ma olen justkui aru saanud, et Evra on viimastel aastatel justkui mõistuse pähe võtnud ja korralikuks riietusruumi-kapteniks hakanud. Ja kuna Evra oma esimesed profiaastad Itaalias veetis, siis ei tohiks ka keelebarjäärist tulevnevaid probleeme olla. Eks näis muidugi, mis mahus Evra Allegri plaanides üldse on- loogiline oleks, kui prantslasega arvestatakse kui Asamoahi varumehega, aga mine sa seda Allegrit tea.Algselt postitas Katk Vaata postitustTunnen kaasa. Lisaks Allegrile peate ühte tonti veel nüüd taluma.
Lisaks tegi Morata täna oma põlvele haiget ja kardetakse, et noormees on vähemalt kuu eemal.
Kommentaar
 - 

Alati olnud seda. Kui nüüd keegi hakkab jälle seda koondise teemat ajama, siis see, kes Domenechi ptsi saadab, peabki peast väga mõistlik vend olema.Algselt postitas eika Vaata postitustMa olen justkui aru saanud, et Evra on viimastel aastatel justkui mõistuse pähe võtnud ja korralikuks riietusruumi-kapteniks hakanud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

Väidetavalt saadakse tõesti Pereyra diil peagi lukku. Sörensen + 11 miljonit olevat lõpplahendus (esimesel aastal vormistatakse asi laenuks, et maksed nelja aasta peale hajutada). Nii vähe kui ma Udineset näinud olen, siis 23a argetiinlane erilist muljet pole jätnud- tundub selline vaese mehe Marchisio, kes suudab natuke kõike teha. Peaasi muidugi, et Pereyrat Vidal asendajaks ei toodud.Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustMis positsiooni see Pereyra mängib ja miks ta eest 15,5M välja tahetakse käia või juba käidi ? Ei ole Udinese tegemisi jälginud ausalt öeldes. Mingi Martinez 2 ?
ps. Morata on väljas 2 kuud. Pagan, see hooaeg on juba eos neetud.
Kommentaar
 - 

Allegri on ju vigastustelaine poolest tuntud. Ilmselt on teil see hooaeg sama palju vigastusi kui eelmised 3 aastat kokku.Algselt postitas eika Vaata postitust
ps. Morata on väljas 2 kuud. Pagan, see hooaeg on juba eos neetud.
Kommentaar
 - 

Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse