Algselt postitas JanK

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse

X
- 

Ausalt öeldes ei meenu, kus Orsato Juvet tassis eile?Algselt postitas cannuman Vaata postitustlol. Nagu sulle eile Tursaga ütlesime, siis sa pole mitte sittagi näinud veel. Eilne polnud isegi nohu mitte.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
 - 

Aastal 2016 on see juba nii peenhäälestatud, et selle märkamiseks on vaja kogenud silmapaari. Alustagem sealt, kus Rizzoli maagiliselt enne mängu algust vigastada sai. Ilmselget tema südametunnistus ja/või kogemuste pagas ei suutnud ennast 100% gobbi ettekirjutustele pühenduda ja valiti teine sõdur.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAusalt öeldes ei meenu, kus Orsato Juvet tassis eile?
e: ja kui siin toodeti nii palju hala Chiellin vigastada saamise kohta, siis mida peavad tegema Buyerni fännid, kelle kaitseliini moodustavad Neuerid ja Alabad? Ette hädaladamine antud juhtumi puhul ei päde ja neelake alla.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
 - 

Bayernil on kaitsest puudu Boateng, Martinez, täna hooaja lõpuni auti lennanud Badstuber + vigastuspausilt naasev, sel hooajal reeglina laatsas viibinud Benatia (kes küll eilsest saadik meeskonnaga treenib, ehk putitatakse CL-iks kokku), seega Juve seis pole selle koha pealt kindlasti halvem.Algselt postitas count Vaata postitustja kui siin toodeti nii palju hala Chiellin vigastada saamise kohta, siis mida peavad tegema Buyerni fännid, kelle kaitseliini moodustavad Neuerid ja Alabad? Ette hädaladamine antud juhtumi puhul ei päde ja neelake alla.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
 - 

nagu ütlesin, siis polnud isegi nohu eile. Ehk siis pmst polnud mitte munnigi eile kui see sulle arusaadavam väljend on.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAusalt öeldes ei meenu, kus Orsato Juvet tassis eile?
Kommentaar
 - 

Ei sa kontsekstist aru. Kui pildilt puuduksid lillade ja pRinteri krantsid siis saaks aru et tegu on mingi Scudetto heitlust pilava pildiga. Lisaks peaks siis AS Roma krantsi seljas istuma viiuliga Garcia. Mida need tabeli keskmikud seal sümboliseerivad? Pildil oli liiga palju koeri ja pidi rändom vimpleid juurde jagama? Ühesõnaga proovi uuesti ja siis saab äkki naerda ka.Algselt postitas eika Vaata postitust
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
 - 

see pilt ei tohiks olla nii keeruline juAlgselt postitas JanK Vaata postitustNeed peaks olema tiimid kes Juve võiduseeria ajal kaotust on pidanud tundma. I guess?

Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
 - 

puust ja punaseks ka countile:Algselt postitas count Vaata postitustEi sa kontsekstist aru. Kui pildilt puuduksid lillade ja pRinteri krantsid siis saaks aru et tegu on mingi Scudetto heitlust pilava pildiga. Lisaks peaks siis AS Roma krantsi seljas istuma viiuliga Garcia. Mida need tabeli keskmikud seal sümboliseerivad? Pildil oli liiga palju koeri ja pidi rändom vimpleid juurde jagama? Ühesõnaga proovi uuesti ja siis saab äkki naerda ka.
OptaPaolo @OptaPaolo 21m
For the 1st time in the 3 points era there have been 5 teams at the top of the Serie A table. Entertainment.

Kommentaar
 - 

ou, mul oleks ka vaja seda tabelit. kus see site on, kus horserace'na näidati? (ma olen varem täpselt sama asja küsinud sult)Algselt postitas eika Vaata postitustgraph
Kommentaar
 - 

statto.comAlgselt postitas Jasper Vaata postitustou, mul oleks ka vaja seda tabelit. kus see site on, kus horserace'na näidati? (ma olen varem täpselt sama asja küsinud sult)
seal muidugi sait muutus millalgi ja ma ei tea, kas kõik varasemad funktsioonid toimivad nagu varem.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar