Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Lugesin just espnist/soccernet.comist mingi düüdi kokkuvõtet Barca mängust, kus oli eilse mängu kokkuvõtteks laused "While Juventus played well, with manager Max Allegri's careful tactical plan delivering optimum results, they were still fortunate to escape suffering at the hands of Messi's genius" ja Dybalast lause "At present there seems to be no vacancy in Barcelona's team, but that may not be long in coming". Mispeale järgnes pikk jaur Dybala lahkumisest. Esiteks mida v*ttu ja teiseks tuletas meelde, miks ma inglise keelset jalgpalliajakirjandust ei loe**. Mul hetkel on küll tugev usk sellesse, et antud meeskond on täiesti valmis selleks, et antud selgrooga aastateks tippu jääda. Eriti arvestades seda, et peale Higuaini tulekut on Juve tippmängijate palganivoo lõpuks ometi üsna lähedal mujal pakutavale. Loodetavasti ma ei eksi.
Lisaks Sandrost. Mees saab jaanuaris 27 ka juba. Premmi ja City jaoks ilmselgelt liiga vana (vaata ka Premmide "Higuain on 28, mõttetu ost" loogikat)
* Pogba sealjuures lahkus sisuliselt oma kasvatajaklubisse tagasi ja Vidalil...eem...ma ei teagi täpselt, mis juhtus.
** antud artikkel mainis ka keskkaitsjat Leonardo Buffoni, mis toetab veel mu pointi.
Kommentaar