320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    On ka teoretiseeritud, et Höwedes hakkab seal paremal kaitseäärel mängima.

    Kommentaar


      Tõmbame siis üleminekuaknale joone alla

      Kokku osteti mängijaid ca 150 miljoni eest. Kalleim ost Bernardeschi 40m, kellele järgnesid Matuidi ja Cuadrado 20 miljoniga (esimese puhul summa võib tänu boonustele ka tõusta). Kuigi Beppe lubas keskväljal Higuaini suurust nime/ostu, siis see jäigi lõpuks tulemata, aga sügavust tuli tiimi korralikult. Douglas Costa-Höwedes duol on nüüd terve aasta tõestada, et on Juventuse väärilised mängijaid, kuigi mõlema puhul olen 90% kindel, et nad järgmisel suvel välja ostetakse. Lisaks lisandus tiimi muidugi mõnikümmend noormängijat, kellest suurt midagi ei tea.
       
      AM RL Douglas Costa 1990 Bayern Munich 6m € loan + 40m € option[+ 1m € in bonus]GK Wojciech Szczęsny 1990 Arsenal 12.2m € + 3.1m € in bonuses
      D RL Mattia De Sciglio 1992 Milan 12m € + 0.5m € in bonuses
      M C Manolo Portanova 2000 Lazio tba
      M C Nicolas Penner 2001 Sparta Prague tba
      ST Cendrim Kameraj 1999 Luzern tba
      ST Giacomo Galvagno 2000 Fossano tba
      GK Marco Raina 2002 Pro Dronero tba
      M C Luciano Pisapia 2003 S.Aniello di Gragnano tba
      ST Sandro Kulenovic 1999 Legia Warsaw tba
      ST Lorenzo Petronelli 2003 Prato tba
      AM RLC Federico Bernardeschi 1994 Fiorentina 40m €[10% sell fee]
      D C Dario Del Fabro 1995 Cagliari 4.5m€
      D R Rafael Fonseca 2001 Sporting Lisbon tba
      D LC Matteo Anzolin 2000 Vicenza tba
      AM C Rachad H'Maidat 2002 Feralip Salò tba
      AM C Franck Abou Teher 2002 Reggiana tba
      ST Giovanni Giorgi 2003 Segato tba
      M C Blaise Matuidi 1987 PSG 20m € + 10.5m € bonuses
      D C Lorenzo Lucchesi 2003 Empoli tba
      AM C Matheus da Silva Pereira 1998 Empoli tba
      GK Edoardo Colombo 2001 Cesena tba
      GK Gianluca Saro 2001 Pro Vercelli tba
      M C Alessandro Di Pardo 1999 Spal loan + option
      SS Marco Olivieri 1999 Empoli loan + option
      AM C Giuseppe Montaperto 2000 Empoli loan + option
      D RLC Benedikt Höwedes 1988 Schalke 04 tba
      D C Filippo Delli Carri 1999 Pescara tba
      ST Adama Sane 2000 Verona loan + option
      AM R Ferdinando Del Sole 1998 Pescara tba
      Mängijaid müüdi ca 120 miljoni eest, kui sisse arvestada ka Comani ja Zaza müügid. Suurimaks boonuseks oli Lemina müük 20 miljoni eest- iial poleks uskunud, et sellise summa Premmist välja lüpsab. Kogusummana siis jäädi ostude-müükidega 30 miljoniga miinusesse. Laias laastus on viimasest neljast hooajast kolm sellise miinusega lõppenud ehk rütm ja eelarve on üsna selge.
       
      D R Dani Alves 1983 contract rescinded 0m €
      SS Anastasios Donis 1996 Stuttgart 4m €
      GK Neto 1989 Valencia 6m € + 1m € in bonuses
      ST Simone Ganz 1993 Pescara 1.8m €
      D C Leonardo Bonucci 1987 Milan 42m €
      SS Cristian Pasquato 1989 Legia Warsaw 1.8m €
      M C Gabriele Bove 1998 Sambenedettese 0.075m €
      M C Francesco Cassata 1997 Sassuolo 7m €
      D C Filippo Romagna 1997 Cagliari 7.6m €
      M C Ouasim Bouy 1993 Leeds United 0.8m €
      DM Mario Lemina 1993 Southampton 17m € + 3m € in bonuses
      DM Roger Tamba M'Pinda 1998 Swarovski Wattens tba
      M C Vykintas Slivka 1995 Hibernian tba
      ST Lorenzo Rosseti 1994 Ascoli tba
      M C Franck Kanouté 1998 Pescara tba
      ST Younes Bnou-Marzouk 1996 Lugano tba
      Lisaks on mitu mängijat, kellele on Juventuse karjääri arvestades megaolulised laenuaastad Serie As ehk väike spikker, keda tänavu liigas vaadata:
      Lirola (Sassuolo). Noor paremkaitsja on paremates mängudes justkui liiga üks paremaid omal positsioonil- kindel kaitses ja silmapaistev ründes. Kuid lubamatult palju tuleb sisse sellised mänge nagu oli see viimane Torinoga, kus noort Hispaania u21 koondislast omati kaitses igast asendist. Kuna Lichtsteineril on käsil lepingu viimane aasta, siis stabiilsuse saavutamise korral oleks mehele koht rotatsioonis olemas. Kui stabiilsust ei tule, siis ootab ees veel üks laenuaasta või müük. Kel aega ja huvi võib poissi ka homme A le Coq arenale vaatama minna.
      Spinazzola (Atalanta). Spinazzola oleks juba tänavu suvel tiimi toodud, aga Atalanta hoidis karmi joont ja ei lasknudki Leonardot koju. Tropikari. Nüüd pole Spinazzolal muud, kui tiimi ees vabandada ja uuesti mängima hakata. Kuna mees on ka koondises algkoosseisumees, siis ei tohiks suurt kahlust olla, et järgmisel aastal võtab ta endale lõppeva lepinguga Asamoahi koha. Kui just mingit totaalset põrumist ei tule.
      Caldara (Atalanta). Miskipärast on Caldara esimestes mängudes olnud Atalantas pingil, kuigi selleks põhjust ei tohiks olla. Loodetavasti on Mattia puhul ka ainult aja küsimus, millal ta jälle põhikoosseisu tõuseb ning temalgi on olukord lihtne. Kui tuleb järjekordne korralik hooaeg, siis Barzaglist (suure tõenäosusega) vabanev koht on tema.
      Mandragora (Crotone). Arvestades kui suur summa Rolando peale mõned aastad tagasi pandi (6m+6m boonuseid), siis kindlasti pole teda veel maha kantud. Kuna Juventuse keskväli on hirmsügav, siis saab just kahekümneseks saanud keskpoolik ennast tõestada Crotones ja esimeses kahes mängus on ta juttude järgi olnud meeskonna ehk parim mängija. Kui terve hooaeg läheb samas tempos, siis võib Rolando ennast vabalt Juventuse pingile järgmiseks hooajaks mängida.
      Mattiello (SPAL). Üsna nukra saatusega mängija, kellel on otsustavatel hetkedel mitu rõlget ja pikka vigastust olnud. Kuna Spinazzola murdis üsna kõrges vanuses läbi, siis päris maha ei mataks ka Mattiellot, kes sarnaselt Primaveras möllas. 22 aastane Federico on saanud mõlemas SPALi mängus vasakul äärel mänguaega ja kui ta seal põhimeheks tõuseb, siis võiks ju sealt omakasvandikust Padoin ehk tulla.
      Kean (Verona). Kean on muidugi omalaadne keiss, sest haip on korralik ja nii andekat mängijat pole Primaverast aastaid tulnud. Teisalt on raske näha, et 17 aastane mängija Veronas põhikoosseisu tõuseb ja peamine oleks, et talle mingitki mänguaega tiksuks. Kuid mine sa tea. Ei saa välistada, et Moise ongi nii robustselt andekas, et hakkab Veronas kohe lammutama ja küllap siis talle järgmiseks aastaks ka koht Juventuses leitaks.

      Ülejäänud noored on Serie Bs* ja seal kedagi Juventuse põhitiimiväärilist ei tundu olevat. Ainult Veneetsias laenul olev Audero võib ideaalse hooaja puhul tõusta järgmiseks hooajaks Šešni varuväravavahiks. Aga pigem laksab Audero mitu laenuaastat.

      * Orsolini on ka muidugi Atalantas laenul, kuid temal algas just 2-aastane laen ja Juventuse koosseisu mängimisest on veel vara rääkida.

      Kommentaar


        Itaalia siis suure tõenäosusega nüüd play-offe mängimas ja vaatasin, et teine mäng on nädal enne Barca vastu mängimist.

        The draw for the second round (play-offs) will be held in October 2017, after the first round (group stage) is completed. The first legs will be played on 9–11 November, and the second legs will be played on 12–14 November 2017. The winner of each tie will qualify for the World Cup.
        Kalender:
        28 Okt Milan - Juve
        31 Okt Sporting - Juve
        5 Nov Juve - Benevento
        9-11 & 12-14 Nov PLAYOFFS
        19 Nov Juve - Samp
        22 Nov Juve - Barca

        Kommentaar


          Allegri pressikas:
          * Marchisio ja Khedira vigased mõnda aega. Pjanic ja Matuidi alustavad.
          * Buffon puhkab ja Šešni alustab.
          * Chiellini vigane, heal juhul Barcelona mänguks tagasi, Barzagli sai paar päeva puhkust ja Höwedes alles liitus tiimiga. Ühesõnaga võiks justkui välja lugeda, et alustavad Rugani ja Benatia.
          * Higuain polnud koondises ja sai korralikult trenni teha ja on paremas vormis, kui paar nädalat tagasi.
          * Dybala ja Cuadrado jõudsid ka alles tagasi. Võib välja lugeda, et mõlemad või vähemalt üks neist jääb pingile. Enamik lehed pakuvad, et nii Bernardeschi kui ka Doulgas Costa teevad oma algkoosseisudebüüdi.

          Muus osas ennustavad kõik lehed täiesti erinevad koosseise. Ise eeldaks, et tuleb midagi sellist (va Höwedese asemel Benatia)

          Kommentaar


            Kommentaar


              Costa oli väga hea eile.

              Ainus miinus oli Mandzu vigastus. Poolakas oli väravas tasemel kui pidi mängu sekkuma. Üldises osas oli väga positiivne esitus, tõsi vastane polnud ka teab mis.

              Seda enam paneb pead vangutama see et kes siis nüüd ikkagist paremkaitses Barca vastu mängima hakkab.

              Kommentaar


                Paar mõtet võib laupäevasest mängust vast kirja panna küll.

                Postiivne.
                * Pjanic 4-3-3 formatsiooni keskel. Olukorras, kus mehel olid kõrval Matuidi-Sturaro sai Pjanic väga vaba rolli ja oli absoluutselt igal pool. Sisuliselt sai Pjanic kirja kaks söötu ja oli vaieldamatult parim mängija platsil. Kahjuks saab seda taktikat kasutada ainult Dybala eemalolekul.
                * Dybala. Seda võis eeldada, et Dybala on parem kui eelmisel aastal. Aga sellist tasemehüpet poleks küll oodanud. Argentinlane tuli sisse teise poolaja alguses ja hakkas koheselt Chievot terroriseerima. See on müstika, millise enesekindlusega Paolo tänavu vastaseid ette võtab ning 40 minutiga tehtud eeltöö teisele väravale ja löödud värav oli isegi vähe. Parem õnne korral võinuks selle 36 minutiga ka kübara ära lüüa.

                Ütleme nii, et pole paha.
                * Meeskonna sügavus. Sul on (algkoosseisust) puudu Buffon, Chiellini, Barzagli, Alex Sandro, Khedira, Marchisio ja Dybala ning sa ikka sõidad teerullina vastasest üle. Rets värk. Kiita võib vast kõiki. Šešni tegi ühe Buffoniliku paraadtõrje. Benatia jäi mitmele löögile õigel ajal ette ja Rugani näeb mäng-mängult aina rohkem välja Bonucci uus tulemine. Matuidi-Asamoah vasakäär oli väga pull- eriti seetõttu, et mehed on jõhkralt sarnased. Nagu kaksikud. Lisaks on Matuidi kiiresti tõusmas üheks mu lemmikmängijaks. Selline korralik Vidali vaib on mehel juures- mängija, kes jõuab platsil absoluutselt igale poole. Ja Higuain oli nagu Higuain ikka väikeklubide vastu. Piisab ühest võimalusest, et värav ära tuleks.

                Negatiivne.
                * Ainus asi, mille kallal noriks on ääred Manduzkic-Costa, kes kumbki polnud väga hästi mängus. Mandzu oli täiesti kadunud ja Costa liikumine on küll äge, aga need liikumised peaks suunama teravuse loomisele. Bernareschi nägi oma veerandtunniga mõlemast palju parem välja.
                Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                Seda enam paneb pead vangutama see et kes siis nüüd ikkagist paremkaitses Barca vastu mängima hakkab.
                Hetkel ennustavad erinevad lehed De Scigliot, mis oleks üsna hirmutav, sest mees pole liigas platsilegi saanud. Loogilisem oleks Barzagli, kes eelmisel aastal sai paremkaitsjana okeilt hakkama. Hirmutav on ka see, et Barca vastu ennustakse algkoosseisu Sturarot, mis on "natuke" wtf. Kõigepealt proovid Sturarot suvel maha müüa ja kui ebaõnnestud, siis lükkad ta Barcelona vastu põhitiimi. Kus see loogika oleks? Aga õnneks see vaid lehtede ennustus.

                Chievo vastu eemal olnud mängijatest Alex Sandro on haigusest tagasi, Chiellini ja vigastada saanud Mandzukic on tänase seisuga 50-50 keisid.

                Kommentaar


                  Idee poolest peaks ka Höwedes paremal hakkama saama.
                  Elu on lühike, pidu on pikk.

                  Kommentaar


                    Höwedest pole miskipärast isegi kaasa võetud meeste nimekirjas. Juttude järgi olevat sakslasel pisivigastus küljes. Sarnaselt on nüüd ka selge, et eemale jäävad nii Chiellini kui ka Mandzukic (kelle mõlema puhul loodeti paranemist), Marchisio, Khedira ja Pjaca (kõigil puhul oli varem teada) ning kirsina tordil on Cuadradol finaalist mängukeeld all. Isegi Juventuse sügavuse puhul tundub koosseis üsna hõre, eriti kaitses, kus nagunii puudu Lichtsteiner, kes ei mahtunud regatud meeste sekka.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Höwedest pole miskipärast isegi kaasa võetud meeste nimekirjas. Juttude järgi olevat sakslasel pisivigastus küljes. Sarnaselt on nüüd ka selge, et eemale jäävad nii Chiellini kui ka Mandzukic (kelle mõlema puhul loodeti paranemist), Marchisio, Khedira ja Pjaca (kõigil puhul oli varem teada) ning kirsina tordil on Cuadradol finaalist mängukeeld all.
                      Sellist olukorda ei osanud küll keegi ette näha! Müstiliselt ulmeline olukord! bitChiellini vigane? Marchisio ja Khedira vigased? Puudulik parem äärekaitse? Veel mingit random vigastused ja kaardid? Miks Rubentuss-Medical valetab??? Kes on selle häma ja jama eest vastutav, selline olukord ei ole lihtsalt kuidagi võimalik!? Jsmegma ju alles häbitas kolm mängu järjest Serie A-s liiga kõige võimsamaid meeskondi täielikult eest ja tagant(vs Chievo 60 minutit 0 väravavõimalust + olematu karistuslöögist kingitud omavärav)! Võimu on näidatud ja liiga on võidetud, see on fakt, vastased said otsa!!! Miks Jsmegma medikal valetab??? bitChiellini, Marchiso ja Khedira vigastused on täielik shokkkk kogu jalgpallimaailmale!!! Vähemalt nüüd ei pea põhjendusi otsima ja hvännide ettenutt võib täistuuridel käima minna, sest kõik on nii shokeerivalt ulmeline!! Jsmegma saab barca vastu püksid alla lasta, ette keerata ja rahus võtta, sest meeskond on täielikus ettenägematus kriisiolukorras, isegi Mang oma kristallkuuliga ei oleks sellist jaburat olukorda ette osanud näha!!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Kommentaar


                          Höwedes jah mingi lihase probleem. Mõni väljaanne ennustab, et isegi Bentacur võib Sturaro asemel peale saada. Ning arvatavasti tuleb mingi 4-2-3-1, kus eeldatavasti alustab Barzagli ikka De Sciglio asemel.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                            Höwedes jah mingi lihase probleem. Mõni väljaanne ennustab, et isegi Bentacur võib Sturaro asemel peale saada. Ning arvatavasti tuleb mingi 4-2-3-1, kus eeldatavasti alustab Barzagli ikka De Sciglio asemel.
                            Pigem isegi võiks tegu olla 4-3-3ga, mida nägi ka viimases mängus Chievo vastu. Poolkaitses oleks Pjanicil Matuidi-Bentancuri keskel vabad käed ringi liikuda ja ründetrioks oleks Costa-Higuain-Dybala, mis paberil näeb seks välja. Arvestades meeskonna koosseisu ja poolkaistjate rohkust, siis ideaalis/minu meelest võiks 4-3-3 olla hooaja lõpuks meeskonna plaan A. Seda muidugi juhul, kui Dybala suudab näidata, et suudab äärel olla sama kasulik nagu #10 kohal.

                            Kommentaar


                              4-3-3 probleemiks on sellega harjumine. Vähe on formatsioone, mis nõuaks pidevalt nii suurt hulka positsioonide vahetusi. Seda enam, et koosseisus on ka palju uusi mängijaid. Chievo vastu võis sellest piisata, aga vaevalt Max seda kohe Camp Noul prooviks, pigem minnakse ikka konservatiivselt peale.

                              Kommentaar


                                Lihtsalt ajaloo huvides, et täna 24 aastat tagasi tegi üks Alessandro nimeline noormees oma debüüdi Juventuse eest.




                                Suudab keegi öelda, kelle ta siin pildil välja vahetab?
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X