320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Positiivne.
    Higuain. Siinkohal tuleks vist Allegrit kiita. Sellal kui fännid on mitu nädalat Higuaini peedistanud, siis Max on olnud pidevalt toetav ja rahulik "küll need väravad tulevad". Isegi enne ja peale šokipingitamist. See, kuidas Allegri vajutab mängijatel erinevaid nuppe on äge vaadata. Mõned saavad peatreenerilt kohe ja avalikult sisse (isegi kui tundub teenimatu), teistega on pikalt ülitoetav (isegi kui tundub teenimatu). Löödud kaks väravat oli aus tasu tiimile ja loodetavasti on nüüd eelmise aasta Higuain tagasi.
    Dybala. Milani allavajuv 5-3-2 lülitas Juventuse ääred mängust täiesti välja ja vahepeal tekkis küsimus, kas Mandzu ja Cuadrado on üldse platsil. Kuid miskipärast tekkis Milani kaitseliini ja poolkaitseliini vahele auk, mida Dybala kasutas suurepäraselt ära. Sisuliselt oli noormees iga Juventuse ohtliku olukorra keskmes ning tasuks mõlemale väravale tehtud eeltöö. Headel päevadel on Argentina duo teineteisemõistmist väga sümpaatne vaadata- kasvõi see Juventuse teine värav, kus La Joya lasi palli jalgevahelt läbi tänu millele Higuain üleüldse löögile sai. Paljud teised mängijad oleks antud olukorras proovinud ise vägistada.
    Rugani-Chiellini. Nüüdsest ei tohiks absoluutselt kahtlust olla, et mis see Juventuse parim kaitsepaar on.

    Negatiivne.
    Äärekaitse. Äärtelt võeti eestpoolt ruum ära ja oli mäng, kus Licht-Asamoah saanuks korralikult tõusta ja olukordi luua. Kuid mõlemad olid pigem kahvatud. Asamoah sai küll väravasöödu kirja, kui Lichtsteiner oli täiesti kadunud. Taaskord.
    See, et ülejäänud tiimid ei kopera. Sa võid ju võite võtta, aga hetkel on seis selline, et esikolmik suurt ei koperda ja vahe ei vähene. Hirmsasti läheks eespool koperdamisi vaja, sest Juventuse edasine graafik on päris rõve. Peale novembripuhkust on tulemas Sampdoria võõrsil , Napoli võõrsil, Inter kodus, Bologna võõrsil ja Roma kodus. Ja nende mängude vahel on ka Meistrite Liiga mängud. Saab näha, kuidas sealt välja tullakse. Halva stsenaariumi korral võiks tiitel detsembri lõpuks juba käest libisemas olla.

    Järgnevalt enne koondisepausi: Homme Sporting võõrsil ja siis Benevento kodus. Ja siis tagasitulles on kaheksamänguline seeria, kus vaid ühte mängu võib lihtsaks pidada (Crotone kodus). Ülejäänud seitse on konkreetsed killerid.

    Kommentaar


      Plussiks on, et vigased on selleks hulluks seeriaks tagasi.
      Isiklikult Asamoah'd v üldisemalt Juve vasakut äärt väga ei materdaks, sest Suso nulliti ju täielikult.
      Elu on lühike, pidu on pikk.

      Kommentaar


        Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
        Plussiks on, et vigased on selleks hulluks seeriaks tagasi.
        Sülita nüüd kiiresti kolm korda üle õla! Niimoodi kutsub kurja esile. Häbi peaks olema!

        Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
        Isiklikult Asamoah'd v üldisemalt Juve vasakut äärt väga ei materdaks, sest Suso nulliti ju täielikult.
        Mõtlesin ainult ründesuunda, kus saadaolevat ruumi ära ei kasutatud. Kaitses olid mõlemad äärekaistjad superhead.

        Kommentaar


          Last edited by Jasper; 30.10.17, 17:20. Põhjus: oluline parandus
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Juba täna õhtul päris otustav mäng Sportinguga. Võidu puhul oleks edasipääs juba pärispärispäris lähedal, igasuguse muu tulemuse puhul läheks räigeks higistamiseks. Kuna tegu suure mänguga, siis minevat Allegri taaskord raudvaraga peale. Ründesuunal olevat koosseis sama nagu viimases mängus Milani vastu ehk uued poisid on (taaskord) pingil. Kaitses ennustatakse, et Barzagli lükkab Rugani (taaskord) algkoosseisust välja ja paremkaitsesse minevat Lichtsteineri puudumisel Sturaro. Kuigi osad lehed ennustavad, et de Sciglio olevat piisavalt mänguvalmis alustamiseks.

            Kommentaar


              Võit täna tähendaks, et detsembris Napoli ja Interi vahel saaks Kreekas duubli välja panna. Igal juhul kasulik.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Vedas, et niigi läks, kuigi Barca tõi lausa kandikul võimaluse esimese koha eest võidelda.

                Aga mis ma olen tähele pannud- Juventus ei alusta praktiliselt mitte kunagi hästi Sportingu, Porto, Sevilla ja sedalaadi võistkondade vastu. Nagu mingi haigus.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar




                  Positiivne.
                  * Teisel poolajal pandi peale suurklubi vääriline surve ja väga kahtlust ei tekkinud, et see üks vajatav värav ära lüüakse.

                  Negatiivne
                  * Mängupilt esimesel poolajal ja tegelikult oodanuks, et sama survega üritatakse ka teine ära lüüa.

                  Järgmisena Benevento ja siis väike puhkus.

                  Kommentaar


                    Selle võib ka vist ära mainida, et täna on väike juubel ehk Vanale Daamile kukkus 120 eluaastat. Sellel puhul mängitakse nädalavahetusel retrosärgiga ja puha.

                    Kommentaar


                      Vahepeal surus liiga läbi uue telerahade jagamise, mis võrreldes varasemaga jaotab asju võrdsemalt. Kui üldjoontes tuleb tabeli teise poole rahalist abistamist kahe käega toetada, siis suurklubide võrdluses üritati ilmselgelt kõvasti just Juventusele ära väänata. Kui enne võeti rahade jaotamisel aluseks üleüldine fännide arv, siis tulevikus jaotub 20% rahadest johtuvalt publikunumbritest staadionil. Kuna Juventusel on 40k piir ees, siis tiksub pea kõikidele teistele (suur)klubidele sealt rohkem. Rahaliselt hakkab Juventus hinnanguliselt ca 40 miljonit per aasta vähem saama*, Milaanod kaotavad 15 miljonit, Roomad ja Napoli mõned miljonid ning ülejäänud liiga rohkem või vähem võidab**.

                      40 miljoniline pauk poleks väga hull, aga edaspidi hakkab Juventus ka Meistrite Liigast vähem raha saama. Kuna varasemalt oli Juventus pahatihti üks kahest Itaalia klubist Meistrite Liigas ja pahatihti nendest kahest ka ainus enanvähem edukas, siis viimasel viiel aastal on kogutud telerahadelt 70m rohkem kui järgmine klubi ja 250m rohkem kui edukuselt järgnevad Itaalia klubid***. Alates järgmisest aastast on neli Saapamaa klubi otse alagruppides, mis tähendab, et sealtki peaks arvestatav finantspauk tulema. Saab näha, kas ja kuidas see tulevasi üleminekuaknaid mõjutab. Eelmisel aastal suutis klubi kenasti kasumisse jõuda, aga tulevastel aastatel see enam nii lihtne ei tundu.

                      *



                      ** Numbrid praegu


                      Numbrid tulevikus

                      ***

                      Kommentaar


                        Vaatasin jube pikka laenumeeste nimekirja. Valisin neist mõned ja uurisin kuidas neil siiani läinud on.

                        Alberto Brignoli (26) on saanud Benevento eest viimases neljas mängus mängida, kuid ega tal oluliselt paremini, kui hooaega põhiväravavahina alustanud Vid Belecil, läinud ei ole. 11 palli on tulnud tagant välja korjata ja seni kõik mängud kaotanud Benevento jätkab negatiivsete rekordite purustamist.
                        Laurentiu Branescu (23) on Bukaresti Dünamo varukiiper.
                        Nicola Leali (24) veedab seekordset laenuaastat Belgias. Zulte-Waregemi eest on kirjas 6 liigamängu ja 2 EL mängu. Sama vana belglasega jagavad küllaltki võrdselt mänguaja.

                        Emil Audero (20) on aga mees, kes juba järgmisel aastal võib Torinosse naasta. Kui Gigi lõpetab, mis aina enam tundub tõenäoline, on varukiipri koht vaba ja Auderot võiks sellel kohal näha. Serie B's selle hooaja mängude saldo on 10/12 Pippo Inzaghi juhendatava Venezia eest. Venezia paikneb kaheksandal kohal, -3 liidritest ja +6 relegatsioonist.

                        Kaitsjatest pakub enim huvi muidugi Atalanta duo.

                        Leonardo Spinazzola (24) mängis hooaja alguses lolli. Suvel Juve üritas teda kaheaastaselt laenult aasta varem tagasi tuua, Atalanta ütles ei. Leonardo arvas, et kui ta mängule ei lähe, siis äkki ikkagi lastakse minema. Ei lastud. Peale seda sai septembri koondisepausil väikse vigastuse. Tervenes, vabandas ja on jälle kindel põhimees. Asamoah'il on leping suvel lõppemas ja koht Alex Sandroga konkureerimiseks järgmisel hooajal kindlasti olemas. Olgu mainitud, et enda standardi järgi on viimane see hooaeg ülisitt olnud.
                        Mattia Caldara (23) jätkab sealt, kus eelmine hooaeg pooleli jäi. Kindel põhimees, 9 mänguga ka 2 väravat kirjas. Jään ootama läbimurret koondisesse. Järgmisel hooajal on Barzaglist vabanev koht tema ja seda ka koondisedebüüdita.

                        Pol Lirola (20) mängib positsioonil, kus Juvel kõige raskem seis on. Licht tundub mäng-mängult tagasi andvat, De Sciglio on De Sciglio ja Höwedes pole terveks veel saanud. Seetõttu võiks Sassuolos teist laenuaastat veetev ja pidevalt mänguaega saav Lirola olla üks valikutest järgmine hooaeg, aga pigem ennustan talle uut laenu ja kvaliteetset ostu.
                        Federico Matiello (22) on jalgu alla saamas (pun intended). Oma lühikese karjääri jooksul kaks korda jalaluu murdnud mees peab võitlust põhikoosseisu koha eest relegetsioonivõitlust pidavas SPALis.

                        Ja siis on mehed, kelle eest võib miljoni või kaks kuskilt saada.

                        Dario Del Fabro (22) hangiti suvel Cagliarist ja saadeti kohe Serie B'sse laenule. Novara eest on tulnud leppida varumehe rolliga ja kokku on põllule lastud vaid 138'ks minutiks.
                        Joel Untersee (23). Sveitsi passiga äärekaitsja on Serie B teise koha satsi Empoli eest saanud kirja 8 mängu. Okei number, kuid tema ilmselt jääbki Serie B, A tagaosa satsi mängumeheks.

                        Poolkaitsjad.

                        Grigoris Kastanos (19) on seni Küprose eest saanud rohkem mängida kui Zulte-Waregemi eest. Liigume edasi.
                        Luca Marrone (27) on 27! Seekord laenul Baris, järjekordselt põhimees, aga ka tema tase jääbki sinna Serie A tagumisse otsa.
                        Andres Tello (21) veedab samuti Baris laenuaastat. Mängida saab, eks paistab kuhu järgmine laen viib.
                        Vajebah Sakor (21) mängib see aasta Rootsis, IFK Göteburgi ridades. Viimases mängus lõi ka värava. Aga ta silmapaistvus Primaveras tuli vist pigem kehaliste eelduste pealt.
                        Tomas Rincon (29), kes toodi hädalahendusena eelmisel talvel. Torinos on kindel põhimees, aga ega tabelitipu kvaliteeti temas ei olnud. Kui nulliga maha müükase (8m), olen rahul.

                        Last but not least

                        Rolando Mandragora (20) on vähemalt senise põhjal pannud avalduse lauda, miks peaks olema tema Juventuse poolakaitsevalikus Sturaro asemel. Crotone eest seni igati viisakas hooaeg. Järgmisel hooajal võiks Pjanici, Matuidi, Marchisio kolmiku taga just tema ja Bentancur neid minuteid noppimas olla.

                        Ründeosakonnas on suurimad lootused Serie A laenumeestel.

                        Moise Kean (17) on Verona rotatsioonis kenasti sees ja üritab vanameister Pazzinit pingile suruda. Üks värav seni samuti Serie A's kirjas. Hetkel veel ei näe, et juba järgmisel aastal tiimi mahuks.
                        Riccardo Orsolini (20) alustas esimest laenuaastat Atalantas. U20 MMi suurimale väravakütile on näpuotsaga minuteid jagunud. Atalanta on peaagu kindlustanud Euroopa Liigas edasipääsu, Coppa on tulekul ja võiks eeldada, et vajalikku mänguaega siiski lähitulevikus tuleb.

                        Alberto Cerri (21) alustas hooaega hästi. Kübar Coppas ja kaks väravat Serie B's augusti lõpus/semptembri alguses ongi jäänud seninse hooaja saagiks.

                        Pikk jutt lühidalt, Spinazzola, Caldara ja Mandragora on mehed, keda ma hea meelega näeks uuel hooajal Juve särki kandmas.

                        Kommentaar


                          Benevento kodus. Võiduga minnakse puhkusele vähemalt teise kohaga.

                          Kommentaar


                            See hooaeg ikka osatakse oma elu huvitavaks muuta. Totaalne ülekaal ja ropult võimalusi, aga ikka jääb kas latt või väravavaht või kaitsja kellad pallile ette. Samal ajal suudetakse vastaste ainus pealelöök sisse imeda ja nii minnakse Serie A läbi aegade ühe nõrgima tiimi vastu vaheajale 0:1 kaotusseisus.

                            Kommentaar


                              Tuli ära, mis tulema pidi, ja Chievo suutis samal ajal Napoli kuival hoida, nii et puhkusele minnase ainult -1 pealt. Higistamisest hoolimata on raske täna kedagi kritiseerida, kui võimaluste realiseerimine muidugi välja arvata.

                              Kommentaar




                                Kuradi raskelt tulevad tänavu need mängud. Kuigi antud matš oli igati anomaalne, sest 55. minutiks oli seis 0:1 olukorras, kus pealelöögid olid Juventusele 20:1 ja Benevento oli kodutiimi väljakupoolele saanud vaid korra, kus teeniti viga ja Šešni idiootne müüripaigutamine karistati ära. Kuid ega väga kahtlust või mure ei tekkinud, et sellise survega seda mängu ära ei võeta.

                                Positiivne
                                * Surve ja mänguvalitsemine. Kordagi ei mindud paanikasse ja lõpuks vajutati lihtsalt jõuga vastane mutta ära. Vastane oli küll ajalooliselt sitt klubi, aga siiski hea märk. Meeskonnal on vaieldamatult usku endasse.
                                * Väravate löömine. Nullile on jäädud tänavu vaid korra (vs Barcelona) ja ühe löödud väravaga mänge on ka päris olematult. See tiim suudab skoorida ja seda väga mitmekülgselt.
                                * Tabeliseis. Kuigi mängupilt pole superhea olnud, siis Napoliga vahe vaid 1 punkt ja oleks Dybala need viimase minuti pendlad Lazio ja Atalanta vastu ära löönud, siis oleks seis tegelikult juba superhea.

                                Negatiivne.
                                * Raiskamine. Esimeseks poolajaks oli Costa löönud kaks korda väravaraamidesse, Dybala raisanud kaks 1-1 olukorda, Cuadrado raisanud mitu korda värava eest ja Higuainile löökidele jäädi ka ette. Raske öelda, kas tegu oli ebaõnnega või mindi liiga üleolevalt mängule peale.
                                * Värava sissesaamine. See pole isegi enam naljakas, kuidas see tiim lihtsalt ei suuda taga nulli hoida. Viimasest kaheksast mängust on vaid ühes taga null olnud (vs Milan) ja iga mäng peab keegi jobistama. Ma olen siiski selle "kaitse võidab tiitli" koolkonna mees ja selliselt mängides tiitlit ei tule.
                                * Edasine graafik. Kuigi tabeliseis näib hea, siis esimese ringi lõpuni on Juventusel tipptiimidest ilmselgelt kõige keerulisem graafik.

                                Järgmisena: Sampdoria võõrsil, Barcelona kodus, Crotone kodus, Napoli võõrsil

                                Kommentaar

                                Working...
                                X