320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Atletico Madrid have confirmed that Juventus want Sergio Aguero – but they’ve warned the Italians that he will cost €45m.

    Speaking to Radio Marca, Atletico chief Miguel Angel Gil Marin rejected claims that Real Madrid wanted the player by revealing that Juve have come forward.

    “I have received no offer from Real Madrid and [President] Florentino Perez has assured me that they are not interested in the player,” Marin noted.

    “The only side which I have talked to are Juventus. I have been contacted by the Italian club, they have sent me a letter in which they have asked to negotiate for the player.

    “Last Monday we received a fax from the Bianconeri. They showed their interest, but we will only let Aguero go for €45m – and not a euro less.”

    That figure is the same as Aguero’s release clause in his contract. Although such clauses are only valid domestically, in this case to Spanish clubs, it seems that Atletico still expect that sort of figure.

    Juventus director general Beppe Marotta did meet with Aguero’s agents in Turin recently, but it is understood that he has yet to make Atletico an offer for the Argentine.

    Kommentaar


      ENGLAND/ MANCHESTER CITY, Tevez snubs mega Juve offer

      Sportsmail understands the offer was worth a staggering £20million a year to City player plus bonuses. Tevez now appears likely to stay at City and captain their Champions League challenge next season.
      He has rejected the chance of a lucrative transfer to Juventus, Tevez’s representatives, who declined the offer.
      Tevez ilmselt oleks Juvele parem valik, agressiivse ja jõulise mehe näol, kes lööb selle palli kasvõi vägisi võrku, sellisest lammutajast ehk oletegi puudust tundnud, kes korvaks nõrga keskvälja.

      Eks see oli algusest peale nati ebareaalne, lugematud miljonid naelad ja CL pääs ja kogu selle üks võtmemehi, suht võimatu on teda lahkumas näha hetkel nö suvalisse itaalia tiimi, kes ei osale kuskil eurosarjas isegi mitte.

      Aguero võib ilmselt olla kordi reaalsem, kuid suht sama jutt jälle, et Aguero ei tundu juttude põhjal Juvest just eriliselt vaimustuses olema ja otsib pigem tiimi kellega juba järgmisel hooajal reaalselt tiitleid jahtida.
      sigpic

      Kommentaar


        Nüüd oleme itaalia meedia andmeil võtnud huviorbiiti Inleri ja Lichtsteineri. Võimaluse korral üritatakse Amauri viimase tehingusse sisse lükata. Esimene tuleks siis ilmselt Aquilani asemel. Aga Napoli on ka mängumehest huvitatud. Väidetavalt pidi Inleri õrnem pool Torinot Napolile eelistama, aga ma ei tea mis kohvipaksu põhjal nad seda ette nägid, kui just nõid Nastja pole mängus.

        Kommentaar


          Võib-olla natuke realistlikum võimalus, nimelt tundub, et Berbatovi päevad Manus on loetud. Inglise meedia andmeil ei olnud mees rahul, et ei saanud CL-i finaalis osaleda (polnud isegi pingil vist). Ja tundub, et SAF eelistab Owenit jätkamisel.

          Berbatov on nüüd 30 aastat vana, aga tegi oma manu hooaegade parima hooaja 20 väravaga, ja polnud ju põhis ka veel.

          Lühikeseks ajaks oleks vägagi hea ost, aga loen et SAF oleks huvitatud maha müües mõne mängijaga vahetama, mis teeks tehingu kindlasti meie jaoks raskemaks. Nii vähe kui meil neid kvaliteetmängijaid veel on, võtab veel needki ära, kuigi iseenesest ei näe paljudel positsioonidel ohtu, noh näiteks Chiellinit võib ju tahta, aga tal seal praegu veel Vidic-Rio ees ja kuigi Rio hakkab muidugi juba vanaks jääma, see aasta saab 33, aga keskkaitsjad tavaliselt mängivad kauem, ja tegu ikkagist ühe Manu staazikama mängijaga, väike legendi staatus juba küljes.

          Kommentaar


            Ah ja siis veel see "uudis", et enne Contet taheti Nedvedile treenerikohta pakkuda. No on ikka idud koos seal Juve pukis, legend legendiks, treenerikogemust peaks ikka ka olema.

            Juve tundub, et on võtnud Pepi endale nagu näitena ette, et endine mängija nüüd saavutab edu. Samas Juvel puudub ju igasugune Barcelona põhine mängijate arendamine ja kasvatamine, ainus oma mängija on ju Marchisio, kes pole ka teab mis imemees.

            * enne kui keegi lõugama pistab, siis Del Piero on Padova kasvandik, ja mängis seal kuni 1993 aastani (19 aastasena tuli Juvesse).

            Kommentaar




              Et siis sama "Itaalia keskpärane treener" loogikaga edasi kuni leitakse mees, kes mehed mängima paneb. nomaeitea. Aga loodame, et Juve teeb Conte käe all samasuguse taastärkamise nagu Conte juuksekasv.

              Kommentaar


                nii see otsus tuli
                jokers to the right
                clowns to the left of me

                Kommentaar


                  Olete saamas endale endist Napoli meest Michele Pazienza. Free transfer jällegi.

                  Kommentaar


                    Eurosport kirjutab,et suvisteks lahkujateks on Momo,Melo,Motta,Grygera,Grosso,Martinez,Amauri ja IQ.
                    Melot ja IQ ei tahaks küll veel ära lasta,aga ülejäänud võiks jah ära minna .

                    Kommentaar


                      IQ võib heaga ära minna. Melo puhul nii ja naa, kui asendusmees on parem ja mõtekam, siis why not.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                      Kommentaar


                        Viimastel päevadel juttu Vucinicust (Roma). Mees veel 27. Ei tea ka nagu teda hinnata, heal päeval väga hea, halval päeval nagu Amauri, samas keskmine väravavate arve hooajal 10 (täpselt nagu Quags).

                        Samas Iaquinta vastu vahetades (mitte otse, vaid Iaquintale jalaga ja Vucinic Iaquinta asemele, sobiks ju küll). Samas, kunagi oli vist isegi sir Alex Manust huvitatud Vucinicust.

                        Peame olema realistid, igasuguste Sanzesite ja Aguerodega läheb raskeks kui CL-s ei mängi. Ma siiski loodan, et mingi supermees kohale tuuakse, aga: DP, Quags, Matri, Vucinic pole nüüd ka teab mis hull, loodetavasti suudab Quags oma vormi leida, siis peaks hakkama saama,

                        Kommentaar


                          Inlerit ikka vist ka ei tule. Agent: Juve on maha rahunenud, nüüd huvitub Napoli Inlerist.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas #11 Vaata postitust
                            Eurosport kirjutab,et suvisteks lahkujateks on Momo,Melo,Motta,Grygera,Grosso,Martinez,Amauri ja IQ.
                            Melot ja IQ ei tahaks küll veel ära lasta,aga ülejäänud võiks jah ära minna .
                            Saad mulle direct lingi anda, ma ei leia kuskilt seda uudist, kui see just eurosport italia all pole? Otsingusse panin ka nimed ja klubi ja puha, ainult Aquilanist kirjutavad.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Panso Vaata postitust
                              Saad mulle direct lingi anda, ma ei leia kuskilt seda uudist, kui see just eurosport italia all pole? Otsingusse panin ka nimed ja klubi ja puha, ainult Aquilanist kirjutavad.
                              Ammm,miskitpärast ei leia mina ka enam seda,aga igatahes oli see eurosport.ru all .

                              Kommentaar


                                И все-таки "Ювентус". Агент защитника "Лиона" Мишеля Бастоса заявил, что обе стороны заинтересованы в сотрудничестве и на 90% сделка должна состояться уже в ближайшие дни. (L'Equipe)

                                Eurospordist lugesin sellise uudise välja,põhimõtteliset on 90%,et Bastos liitub Juvega .

                                Kommentaar

                                Working...
                                X