Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Okei, Ribery viga oli karm ning oleks võinud päädida ka punase kaardiga, aga fakt on see et Juve mängis väga sitasti (ei tea kas asi on vales taktikas). Teine värav ei olnud sulust, vaadke kordust!
Jah; jah; oli ikka küll, aga kohtunikku ei kritiseeriks. Karmavõlg.
Vaata jalgu, selgelt näha. Ning mida te selle suluseisu kalla vingute, teie terve mäng oli alla igasugust arvestust, vedas et üldse 2 väravaga pääsesite
Ega pask(rube) sitapotist(AC Bilan) kaugele ei kuku. Mul oli äärmiselt piinlik mängu vaadata ühe vähese Serie-A pooldajana tänases seltskonnas ehk kerige put*si will you. Kohutavalt amatöörlik ja mõttetu ringi haisemine...ei mingit plaani....KiluVinku pikale pallile ette No andke andeks, aga isegi Zemunn poleks nii mu*nni lüket teinud.
Loodan siiski, et teete Perselona-suguse come-backi teisel mängul.
Mis puutub Puffisse siis anna oma kindad rahulikult Marchettile üle pojake. Koos Birloga sittusite mõnusalt selle mängu käigu oma kahjuks.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Vaata jalgu, selgelt näha. Ning mida te selle suluseisu kalla vingute, teie terve mäng oli alla igasugust arvestust, vedas et üldse 2 väravaga pääsesite
Kuigi mängu otsustas kohtunik, oli üpriski masendav näha Conte amatöörliku "taset" . Sittus ennast ikka päris korralikult täis. Taktikaga pandi nii puusse kui üldse saab. Ja sellises mängus oleks ehk vähe targem olnud Anelka ründesse alustama panna. Kui Kiovinko nägu nägin hakkasin juba naerma. Rubentuss, rubentuss, millal sina kuldmuna muned?
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Suluseisu arvestamisel ei vaadata mitte ainult jalgu, vaid ka keha ja pead ehk kõike, millega mängija võib väravat lüüa.
Aga loomulikult oli Bayern mäekõrguselt üle ja selles paaris võib vist asjad lukku panna.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kahju, et top player Bendtner vigastatud oli, või mis iganes tal viga on praegu, oli ju audis vist paariks kuuks kui mitte hooaja lõpuni? Meie top player kelle Marotta tõi eelmine suvi.
Suluseisu arvestamisel ei vaadata mitte ainult jalgu, vaid ka keha ja pead ehk kõike, millega mängija võib väravat lüüa.
Aga loomulikult oli Bayern mäekõrguselt üle ja selles paaris võib vist asjad lukku panna.
Viimase kahe aasta põhjal ei soovita Bayernit siiski lukku panna veel - see punt on siiski varem näidanud, et nad võivad otsustaval hetkel läbi kõrbeda. Kuigi tänavune Bayern on suure sammu edasi teinud ning olen juba viimased paar-kolm kuud neid hetke Euroopa parimaks tiimiks pidanud.
Kommentaar