320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    teeme mingi kihlveo siis äkki? Ma ütlen et tuleb keegi kes meediast läbi käinud. Kast õlut vahele.
    Pean silmas tõsisemalt läbikäinud nimede combot Tevez, Higuain, Jovetic, Suarez. Olen vaene tudeng, raha pole. Kuuspakk on lagi.

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Arvestades seda, et Juventust on paari pandud kõigi maailma ründajatega va Messi, siis oleks su võit vist üsna kindel?
      no muidugi.

      Algselt postitas cru Vaata postitust
      Pean silmas tõsisemalt läbikäinud nimede combot Tevez, Higuain, Jovetic, Suarez. Olen vaene tudeng, raha pole. Kuuspakk on lagi.
      ok diil

      Kommentaar


        Juventus Football Club S.p.A. announces the exercising of the definitive acquisition right for the player Federico Peluso from Atalanta Bergamasca Calcio S.p.A. for a fee of € 4.8 million that will be paid over two financial years.

        This acquisition will generate economic and financial effects starting from 1 July 2013. The employment contract signed by the player will last until 30 June 2017.
        Conte ühe lemmiklapse ostuvõimaluse, mis eedatavasti oli enivei ostukohustus, kasutamine pole üllatus. Samas uue aasta alguses kolmekümneseks saava mehe sidumine klubiga aastani 2017 seda tsipa on. Ühtlasi peaks see suure tõenäosusega tähendama seda, et de Ceglie sellel suvel lõpuks lahkub ja väiksema tõenäosusega seda, et vasakule äärele suvel kedagi juurde ei tooda (kuigi jutte on rohkelt olnud).

        Kommentaar


          Vasak äär põletab tegelikult rohkem kui parem äär. Asa ei mängi siiski euroopa tipptaset välja ja võimalusel võiks mõne kõvema mehe sinna tuua küll. Ja Peluso muidugi pole üldse veenev olnud..
          Muide kui Confederationsit vaadata siis Soldado tundub elu vormis olevat ja pealegi räägitakse, et on ka klubist lahkumas. Miks Juve teda ei jahi ? Llorente, Higuain,Soldado ja Giovinco ja võiks asja lukku panna
          Ja Iscoga võiks ka ju õnne proovida, aga vist jääb raha taha jälle asi ja siis juba peaks Marchisio müüma.

          Kommentaar


            Ahjaa- Ogbonna ostmise kinnitamine peaks olema lähemate päevade küsimus. Väidetavalt 14 miljonit+ mingi sahker-mahker Immobile ja veel kellegagi. Kaitses hakkab ülerahvastatus tekkima: Chiellini,Bonucci,Barza ja pingil Peluso,Caceres,Ogbonna,Marrone ja kõik 4 viimast tegelikult oleks igas teises serie a satsis põhikoosseisu mehed. Kaitse pärast pole igal juhul ka tuleval hooajal vaja muret tunda..veel mõned hooajad tagasi käisid meil Mottad,Legrottaglied,Grossod ja Sorensenid regulaarselt põhis

            Kommentaar


              Tänaseks (või homseks) peavad klubid kokku leppima kaasomanduses olevate mängijate tuleviku või vastasel juhul läheb asi pimepakkumistele. Nii on oodata lähiajal mitmeid uudiseid ja otsad tehti lahti Udinese meestega.

              Asamaoahi 1/2 osteti välja lahendusega 9m eurot, maksed kolme aasta peale ehk kokkuvõttes liitus mees üsna hiiglasliku summa eest. Ülejäänud kahte Udinese co-owni otsustati jätkata ehk Isla jätkab esialgu Juventuses ja Pasquato Udineses. Samas Isla reaalne Juve ridadesse jäämine on üsna kahtlane, sest mehe vastu huvi on (mõned päevad on räägitud Interi huvist) ja tšiillase enda sõnavõtudki vihjavad sellele, et rahul ta praeguse seisuga pole. Mis on ka loogiline.

              Kommentaar


                Kolarovi on ka jälle Juvega seostama hakatud kõvasti. Sisuliselt on tegu Pelusoga sama kohta mängiva mehega, aga ise näeks küll hea meelega teda meie meeskonnas. Annaks Contele võimaluse neljase kaitseliiniga vajadusel mängida ja samas on Kolarov lisaks vasakäärekaitsja positsioonile Citys ka vasakul äärepoolikus mänginud, niiet siis oleks vasak äär ka kaetud. Ja Kolarovi karistuslöögijalg on päris terav..Loodetavasti saab Melo ka sinna Citysse parseldada vastukaubana või Tevezi vastu. Eks Lazio kaitsjatega oleme ennegi kümnesse pannud

                Kommentaar


                  Kas keegi J. Martinezis teab midagi ? Eelmise hooaja justnagu oleks veetnud Cluj meeskonnas laenul, aga samas 0 väravat 0 mängu. Jube huvitav ikka kuidas ühel hooajal taod Catanias väravaid igast asendist ja siis järgmistel kaod täiesti pildilt ära ja isegi Rumeenias enam ei löö läbi. 15M sai vist makstud tema eest paar hooaega tagasi ja lepingust ka veel 2 hooaega järel. Iaquinta 2 ?

                  Kommentaar


                    Transfermarkt väidab, et mees on suspensioni all alates 14 jaanuarist.
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                    Kommentaar


                      Kommentaar


                        Sky Sports News ‏@SkySportsNews 20m
                        SKY SOURCES: Juventus agree £10m fee for Manchester City striker Carlos Tevez. More on Sky Sports News #SSN
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          ok diil
                          Peab vist õlunaadi järgi minema. Kui asi ametlik, arutame täpsemalt.

                          Kommentaar


                            Kui halvasti see "väidetav" 5,5mil per hooaeg Juve palgapoliitikat mõjutab?

                            Kommentaar


                              No see vana on ju loodud Calcios lammutamiseks. Korralik diil merdadele.

                              Kommentaar


                                Nüüd veel Jovetic vaja koju tuua ning siis ründeliiniga korras. Pidu!
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X