Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jr
    replied
    Ehe näide, et itaalia treenerit ei tohi maha kanda enne kui 2 mäng läbi ei ole. Allegrit on veel vara CLis maha kanda. Inglise kommentaatorid HT ajal stuudiotes...tahaks näha mis CL winneri juttu sealt tuli Tottenhami poolele.

Dybala. Mees tuli ja tegi. Jälle. 1 nädalaga on viinud Scudetto soosikuks ja CL veerandisse. Marrotta ennustas kümpi : "Tänase mängu otsustab Dybala"

Juve-Bayern, Juve-Barca, Juve-Real.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Täielik PSG vol2. Nagu polekski soovi edasi saada. Teist päeva on Meistrite Liiga ehedalt tõestamas, et vanadel peerudel pikka pidu pole.
    Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
    Kõige kurvem selle mängupildi juures on asjaolu, et ühtegi käiku pole kuskilt juurde ka panna. Mina vähemalt ei näe, äkki Allegri ikkagi näeb.

Vanad peerud need kõige paremad, mismõttes teist päeva? PSG on vana ja Real mitte?

Lisakäik tuli, vahetuse näol.

Igatahes mingil huvitaval kombel tuldi kaotusseisust välja ja no lõpus oli ikka õnne ka, võimas II poolaeg. Igati olin Juve poolt, edu!

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Seda ei näinud küll kuskilt tulemas... 64 minutit oldi pasahunnikud...siis 3 minutit suurepärast mängu eelkõige tänu Lichtsteinerile ja olemas. Selliste mängude pärast ma armastangi jalgpalli...sellised emotsioonid. Chiellini oli küll MOTM minu jaoks. Kuigi oli ikka kõvasti õnne ka.

Leave a comment:

• the Kop
    replied
    Respekt

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Njah, kui oled mänginud 60 minutit mingi suure kaika vastu ning järgmine hetk tuleb vahetusest teine kaigas, kes väheke rünnata oskab ja kiirust omab.
    Halb ründaja on rääkinud..

Leave a comment:

Working...
X