320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Barzagli mängis 75 minutit Primavera eest sõprusmängus Lega Pro 2 (?) klubi Ivrea vastu. Võideti 2-0. Tõenäoliselt saab Cesena või äärmisel juhul Atalanta vastu esimesed päris minutid sel hooajal.

    Allegri, Pepe, Pirlo, Bonucci ja Chiellini olid kohal.


    Üks fänn oli ka.

    Kommentaar


      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        Kartsin seda tulemust. Juve FB suhtus Cesenasse üleolevalt ja nätakas käes.

        Stiilinäited:

        Which weaknesses should we be looking to strike at the Manuzzi? Will Cesena's vulnerability from corners tip the balance in our favour?

        The Bianconeri are unbeaten in Serie A against Cesena since November 1987.

        Paraku seda posti enam ei leia üles, kus toodi välja mingi lambistatistika, mille kohaselt Cesena liigas kõige sitem on.

        Palju õnne. Tra.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Dortmundiks valmis?

          Kommentaar


            Ilus mäng, väärinuks võitu.

            Aga Juvest rääkides... Vajadusel võetakse jalad kõhu alt välja, aga tõesti ainult karjuval vajadusel. Täna esimest 20 minutit ei näinud, aga kaotusseisus löödi mõlemad oma võimalused väravaks ja arvati, et võib tuttu ära minna. Masendav loivamine, hooletus ja kätelaiutamine, Pogba puhul lisada siia nimekirja veel staaritsev efektitsemine.

            Kaks torni ees ei töötanud ka üldse. Teveze puudumine on üks asi, aga miks seda kooslust sees hoiti, kui Coman pingilt võtta, arumaeisaa.

            Kaotus äratanuks ehk kellegi üles. Udinesega tehtud viigist selleks igatahes ei piisanud.

            Ühtlasi alaku ettenutmine CL-iks. Isegi kaotusmängus Augsburgile oli Dortmundi mängutempo oluliselt kiirem kui Juve viimase aja uimerdamised. Ja nüüd on sakslased veel tõusulainel, samas kui Juve läheb finaale mängima hooaja kõige kesisema mängupildi pealt. Milaniga mängu ma ei näinud, aga kõik selle ümber on päris kole olnud.
            Last edited by mazz; 15.02.15, 23:02.

            Kommentaar


              Mängust on üsna raske midagi postiivset leida. Okei, Morata on super ja mina olen müüdud. 1.90 pikk mängija, kes jookseb nagu hullumeelne ja teeb pidevalt musta tööd, kes on peaga ohtlik, kelle tsenderdused on maailmaklassist. Kui nüüd Hispaanlane kastis natukene nahhaalsemaks muutuks, siis on Beppe järjekordse jackpoti võtnud (viimases viies alustatud mängus 3 väravat + 3 söötu). Gigi on ka muidugi täiesti müstika- esimese veerandtunniga sisuliselt kolm 1-1 olukorda ära võtta. Pole paha. Aga täna lihtsalt oli kaitse selline saast, et tal rohkem polnud midagi teha. Janoh, Marchisio oli ka tubli.

              Aga ülejäänud tiim oli täielik õnnetus. Eriti kaitseliin, mis oli lihtsalt kollektiivne pasakäkk ja kus ei saa kellegi kohta ühtegi postiivset sõna öelda, sest kõik väristasid nagu kuradi rahvaliiga õllesõbrad. Kuidagi eriti nukrad on muidugi Lichtsteineri viimase aja sooritused, mis on valgusaastate kaugusel varasemate aastate mängudes. Ogbonna ja Bonucci väristamine ei üllata, kuigi üldiselt on nad sellel hooajal tublid olnud. Ja Evra on Evra, kuna kedagi teist sinna vasakkaitsesse panna pole, siis las ta olla, aga ega see nüüd mingi mõistlik lahendus pole.

              Suurim mure on siiski Pirloga. See 4312 näeb koos Pirloga väga-väga halb välja. Asjad lihtsalt ei toimi ja ausalt öeldes ma ei saa aru, kas asi on formatsioonis või on Andreale lõpuks vanus hakanud liiga tegema. Igatahes hetkel paneks silmad kinni alumiseks mängujuhiks Marchisio, sest temaga on mängupilt nii kaitses kui ründes märgatavalt viisakam. Pogba on nagu ta ikka on- mõned ilusad liigutused, mõni ohtlik kauglöök, mõni ohtlik sööt. Kuigi noormees sai küll söödu kirja, siis üldjoontes oli ta üks tujutumaid mängijaid platsil. Väga arusaamatu. Ka Vidalist on raske sotti saada, sest varasemate aastate pidev bossamine on selleks hooajaks vahetunud totaalse ebastabiilsusega. Pennal pendlaks, ikka juhtub (kuigi arvestades, et Vidali pendalfeil võinuks saada CLis saatuslikuks, siis äkki oleks aeg uus lööja otsuda), aga ega muidu ka Vidal midagi erilist platsil korda ei saatnud. Janoh, Llorente on muutunud Amauriks. Suur koll, kellel ei tule midagi enam välja. Ilus oleks, kui Fernando enesekindluse taasleiaks, aga hetkeseisuga on liikumad asjad pigem sinna suunas, et selle hooaja vegeteerib ta Juventuse pingilt tuleva ründajana ja suvel tehakse ta rahaks ära. Loodan, et eksin.

              Aga eelkõige raputaks tuhka Allegri pähe, sest selline mängu algus on ilmselgelt seotud suure möödapanekuga meeste motiveerimiseks. Kurat, kuidas on see võimalik, et liiga kõige sitem tiim valitseb sisuliselt esimesed pool tundi mängu. Täiesti lubamatu. Ja nende Allegri vahetuste, või õigemine nende mitte-tegemise, peale ei oska enam närvi ka minna. Türa, äkki saaks mõnes mängus vahetused enne kaheksakümneviiendat minutit tehtud. Eriti arvestades seda, kui mängupilt on nii kohutav nagu täna. Ma ei kujuta ette, et kui kohutav see Coman peab trennides olema, et Llorentet järjepidevalt temale eelistatakse.

              Agajah. Loodetavasti oli see mäng tööõnnetus, kus mindi lõdva munniga panema ja ei tulnud välja.

              -e-
              Aga üsna ilmne näib olevat ka see, et Carlitos on meeskonna aju ja süda ja mootor, mis selle meeskonna tööle paneb. Tänase mängu konteksti kõlbab see "meeskonna parimad väravad+söödud peale Calciopolit" statistika väga hästi. Sisuliselt on heal juhul mingi 20 mängu veel pidada ning Carlitos on (mõneti ka märkamatult) täiesti müstilises hoos:

              2007-08 Del Piero 31 goals+assists
              2008-09 Del Piero 32 g+a
              2009-10 Diego 17 g+a
              2010-11 Del Piero/Krasic 17 g+a
              2011-12 Vucinic 18 g+a
              2012-13 Vidal 26 g+a
              2013-14 Tevez 29 g+a
              ---------
              2014-15 Tevez 26 goals+assists

              Kommentaar


                Algselt postitas eika Vaata postitust
                njuniuu
                Tüübid on juba veebruari kuus Scudetto võitnud. Lähimate rivaalide peatreenerid on pesuehtsad debiilikud. Vastastel on terved esindusmeeskonnad pikalt vigased. Kohtunikud on kõik taskus. Liigas edastatakse pildimaterjali ainukesena oma isikliku kanali kaudu, et ükski kordus ei tunduks liiga kahtlane. Ja sa viitsid mingi Cesena viiigi üle vinguma hakata? Teie elu on täis lill, ei ole teil küll põhjust siin haliseda. Jätate väga rumala mulje. Isegi Uuu ei oskaks nii madalale langeda :/
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Algselt postitas count Vaata postitust
                  Tüübid on juba veebruari kuus Scudetto võitnud. Lähimate rivaalide peatreenerid on pesuehtsad debiilikud. Vastastel on terved esindusmeeskonnad pikalt vigased. Kohtunikud on kõik taskus. Liigas edastatakse pildimaterjali ainukesena oma isikliku kanali kaudu, et ükski kordus ei tunduks liiga kahtlane. Ja sa viitsid mingi Cesena viiigi üle vinguma hakata? Teie elu on täis lill, ei ole teil küll põhjust siin haliseda. Jätate väga rumala mulje. Isegi Uuu ei oskaks nii madalale langeda :/
                  Eilse mängu puhul ju suurt millegi üle rõõmustada Juve fännidel pole; Scudetto Scudettoks, asi on pigem standardites, mida fännid ootavad lemmikutelt; on ausaamatu miks sa pea 3 kuud enne lõppu 7p vahe juures valge lipu heiskad; endale tundub, et vähemalt viimasel paaril kuul on kõigi esiotsa tiimide kasuks eksitud, Juvet (eriliselt) tassitud küll pole.
                  Elu on lühike, pidu on pikk.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas count Vaata postitust
                    Kohtunikud on kõik taskus.
                    lol @ Roma fännid ikka ajvad oma kohtunikuhala. Imestasingi, et Roma fännid pole enam pikka aega vanad head "ausa jalgpalli tabelit" esile toonud. Aga kui pilk sinna sisse visata, siis on mahavaikimine arusaadav, sest Roma on kohtunikelt enim abi saanud tiim liigas ja "ausa jalgpalli tabelis" võideldaks pingsalt CL koha pärast.

                    Squadra / Punti / Differenza con la reale

                    Juventus 52 -2
                    Genoa 46 +11
                    Roma 43 -4
                    Napoli 42 =

                    http://www.panorama.it/sport/la-clas...ve-col-giallo/.

                    Kommentaar


                      Napoli punktid on üllatavad, said nad ju soodsaid otsuseid mõni voor tagasi, ei?
                      Elu on lühike, pidu on pikk.

                      Kommentaar


                        Ikka tehakse absoluutne miinimum, mis võiduks vaja. Mängitakse tulega ja seekord läks õnneks. Arvestades et nelja päeva pärast on CL, siis võiks isegi mõista, aga kui tiim on kuu aega järjest alla oma standardite mänginud, siis väga kaheldav, et nüüd Dortmundi ja Roma vastu sõrmenipsuga oma mäng üles leitakse.

                        Kommentaar


                          Ei taha kumbagi väravalööjat teisipäeval põhis näha. Mitu Llorente selle hooaja mängu saab positiivselt kokku võtta? Mitu pallikaotust Pirlo keskmiselt mängus teeb, millele järgneb ohtlik kontra? Igasugused Atalantad ja Cesenad suudavad kaitse värisema panna. Väga ei taha seda pilti ette kujutada, kui Aubameyang, Reus ja co peaksid taolisest olukorrast jooksma pääsema.

                          Kommentaar


                            Vidal peaks täna saadaval olema, Klopp on jah ründe käima saanud..eks siis ole näha, kas kaitse ka peab.

                            • Juventus and Borussia Dortmund last met in the final of the Champions League back in 1997. The Ruhr side won 3-1 in Munich.
                            • Dortmund have won their last two encounters with Juventus, both in the Champions League: in November 1995 and May 1997.
                            • Dortmund have never kept a clean sheet against Juventus in their seven competitive encounters.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Kommentaar


                                Jumal tänatud, et Morata Llorente asemel.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                tagasi, hinga sügavalt ja
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X